Classicu spidokas
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Classicu spidokas
jutt siuke, et võitsin ühelt võistluselt classicu spidoka mingi 11 funktsiooniline, et kas see on mingi talutav asi we, et võix nagu kasutada kah?
Re: Classicu spidokas
Sai ka see soetatud, nii igaks juhuks. Ilmselt läheb tandemile, et vähemalt mingigi statistika oleks. Loodetavasti käib küll.Sme4gol kirjutas:jutt siuke, et võitsin ühelt võistluselt classicu spidoka mingi 11 funktsiooniline, et kas see on mingi talutav asi we, et võix nagu kasutada kah?
Müüja soovitas seda mitte osta ja ma arvan, et kui rattasõit huvi pakub, siis ongi mõttekam midagi kobedamat vaadata.
Hädapärast vist kõlbab, aga see on tõenäoliselt kõige odavam compu, mida Eestist saab. Kellaaega pole ja rattamõõdu seadistus pole nii täpne.
Kui tahad midagi asisemat, siis VDO C10 on minuarvates kõvasti parem, aga maksab ka Veloplusis 370kr (hinnaalanduseta). Omal on C08 ja see on ka täitsa OK, kuigi teise distantsi funktsiooni pole. 340kr.
Ma ostsin lapse (3,5a) rattale sellise. Ta küll numbreid veel ei tunne aga kui ükskord ära õpib siis hea vaadata palju ta terve senise elu jooksul sõitnud onSme4gol kirjutas:lihtsalt huvitas, et kas see classic mingi sõidetav, kuna no ma võitsin selle ja no mis ma sellega ikka teen, viskan ära we? panex siis juba rattale peale, ntx bikele
Ma proovisin praegu magnetiga andurit kopsides, et Classic võttis kohe pildi ette ja hakkas näitama. Pakuks loogilist seletust, et andur on magnetist liiga kaugel ja ei teki compu äratamiseks piisavalt tugevat impulssi.Al kirjutas:Classicu kellaga oman järgmist tähelepanekut.
Vatasin naise ratakompu näitu ja konstanteerisin fakti, et näe juba 60 km 1,5 kuuga sõidetud, mispeale ta vihastas ja ütles, et sõidab kolme korraga 60 km, aga kompu pole koguaeg sees. Kontrollisin ja tõesti, ennem ei hakka lugema kui nuppe ei vajuta.