tervist,
kõige targem on sul see laager välja võtta ja siis minna mingite laagrimeeste juurde kes sulle kiiresti uue hangivad. Hetkel ei mäleta täpselt mis sinna käis aga tegelt on tegu suht standard jubinaga.
välja võtmiseks ja sisse panekuks kasutasin mina kuumutamist, ehk lasin leeklambiga laagri ümber oleva korpuse kuumaks ja surusin laaagri lihtsalt välja ära aga liialt kuuma anna rikud alumiinium kesta.
tagasi läheb sama moodi kest soojaks ja lükkad näppudega laagri sisse, soojalt läheb ilma igasuguse jõuta.
kahjuks peab ette hoiatama mõnede võimalike probleemide eest mis minul tekkisid kogu selle protsessi jooksul.
1. kuigi tegu peaks olema standard laagriga, siis originaal on siiski natukene õhem, sest tal on selle kapronpuksi ja laagri vahel mingi imelik tihend. Ning uue laagriga see tihend sinna enam ei mahu aga kui puks peale panna siis võib juhtuda, et hakkab puksi ja laagri vahele mustust koguma. laager on muidugi suletud ja mind see eriti ei morjenda kui kinni kiilub panen uue
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
üks mõte oli, et lasen treialil alumiinim korpuse 1mm sügavamaks freesida siis istub puks täpselt sisse. aga siiani ei ole treimiseni jõudnud sest selleks võiks uus keskjooks tagataskus olemas olla.
2. probleem mis on natuke muret tekkitav, et peale keskjooksu kokkupanekut see on siis laager sees ja puks omal kohal ei saanud esialgu väntta sisse sest kui vända võll surus puksi teiselt poolt laagri seest välja. Ainus mis mind lõppuks aitas oli superliim, ehk liimisin puksi laagri sisse kinni. Aga võibolla oli see ainult minu probleem igatahes kui järgmine kord vahetada tahan pean arvatavasti uued puksid hankima, aga neid saab saksast tellida.
sellega seoses manitsen ettevaatlikusele sest puks on tõesti õrn ja mina lõhkusin neid 2 õnneks sain hawaii meestelt uued.
Kui on mingeid küsimusi siis vastan meeleldi.
PS! keskjooks ei ole kunagi nõnda hästi liikunud kui peale uute laagrite paigutamist.
Tervitades Riho