On see ikka tuulde viskamineAlvaro kirjutas: Aga ju siis igal ühel ei ole seda rahahunnikut, mida tuulse loopida.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kusjuures enamikel juhtudel on. Tihti sponsivad firmad üritusi, kuna ettevõtte juht on selle alaga seotud ja siis jagab ka vastavalt reklaamieelarvet. See kasu, mis sellest aga firmale endale tõuseb, on kordades väiksem kulutatud summast. On ka kindlasti erandeid.AndreK kirjutas: On see ikka tuulde viskamine![]()
![]()
Täpselt õige, aga see 150.- ongi see kriitiline liigsumma, mis mind enam ei motiveeri. 100 kroonise osavõtutasu korral, tekib tahtmine minna, otsid sõpru, et odavam kohale sõita oleks jne. Praegusel juhul ei viitsi ka sõbrad minna ning sealt see nokk kinni saba lahti värk hakkabki.Alvaro kirjutas: Matemaatikat oskad? Osakaalu suudad leida? Kui osavõtumaks oleks 50, siis oleksid Sinu kulud 850. Ja see on 15% vähem kui 200 kr stardimaksuga. 15% on aga köömes soodustus. Nii et asi taandub ikkagi suhtumisele. Kui tahtmist ikka ei ole, siis ei ole.
Millised need 50 kr korralikud sõidud meil on, kus diplomeid ja politseid jagub?
Jah, mingid võistlused võivad kuskil imelikult väiksese raha eest toimuda - põhjuseks mingi sponsori poolt alla visatud vinge nuts. Aga ju siis igal ühel ei ole seda rahahunnikut, mida tuulde loopida.
Kas Tartlased isegi ametlikult pole maininud, et neil kõik neli üritust ühe eelarve sees käivad? Talvine suusamaraton on kõige kulukam ja lisaks ka üsna riskantne. Ehk siis meie maksame kaudselt worldlopeti ässade kohaletoomist kinni. Ja kui ilm ei luba siis maksame selle kah kinni.surfar kirjutas: Tartu Maratonil, kus 2500+1500 osavõtjat on osavõtutasud 300 ja 175. Kokku ca 1 000 000 krooni + sponsorid.
Kõik õige. Aga triatlon ongi see kaval ala, kuhu rahalaev on suudetud meelitada. Kust täpselt, ei tea isegi, aga selliseid teenuseid nagu Sa ette lugesid, on võimatu tasuta saada ja selle köömese osavõtutasu eest seda ikka ei paku.surfar kirjutas:UrmasL juba ennist mainis, et triatlonid on see valdkond, kus on osavõtutasud all 100 kr jäänud. Kusjuures korraldus on 120% parem, kui mingitel TEC maratonidel. Kulutused aga minu arvates tunduvalt suuremad. N: Ujumisdistantsile vetelpääste ja mootorpaat, vahetusalade ehitus (rattahoidjad jne), rattadistantsil on ka ikka politsei liiklust korrigeerimas olnud, jooksudistantsi tähistus lintidega, numbrid, keerukas ajavõtuteenus (3 ala eraldi) Nelijärvel oli kiipidega ajavõtt, diplomid, auhinnad kõigile vanuseklasside 3-le paremale, söök, spordijook, palju kohtunikke jne.
Siis tekitab ikka viha küll, et kõike seda saab ca 50-60 võistleja juures ning Tartu Maratonil, kus 2500+1500 osavõtjat on osavõtutasud 300 ja 175. Kokku ca 1 000 000 krooni + sponsorid.
Kas sa lähed mnt või mtb'ga? Et kas pean hambad ristis sulle sappa haakima või pääsen kergeminiindrek kirjutas:aga kuna on vist edela tuul, siis saab seal pankrannikul tagant tuulega ilusti kihutadaAndreK kirjutas:Kui vaadates pühapäevast ilmaprognoosi, on oodata väga karmi võistlust. Lubati rannikul kuni 18 m/s ja ilget vihmalaksakat. Nähtavasti tuleb raske sõitNii et eest tuleb ära sõita juba esimeses pooles
mtb...ja esialgu pole veel mõtet, et sõidaks eest ära (kuna tase on liiga kõva ja mind saadaks vähemalt poole peal kättetann kirjutas:Kas sa lähed mnt või mtb'ga? Et kas pean hambad ristis sulle sappa haakima või pääsen kergemini
Aga prooviks äkki siin mingi "tiimi" kokku pannaindrek kirjutas:mtb...ja esialgu pole veel mõtet, et sõidaks eest ära (kuna tase on liiga kõva ja mind saadaks vähemalt poole peal kättetann kirjutas:Kas sa lähed mnt või mtb'ga? Et kas pean hambad ristis sulle sappa haakima või pääsen kergemini) Aga kui neid mehi tuleb ütleme 5-6, siis nii mitmekesi juba võiks proovida
MTB võitja aeg tuleb 1.56.46indrek kirjutas:tecil 150 mail....jääb vist liiga aeglaseks kurask, aga mul ongi vist rohkem seda sprinteri jalga
Üldiselt oleks rahul juba sellega, kui suudaks esimeses suuremas grupis püsida...Ahjaa ja mis aega te võitjale pakute (mtb). Vanade sõitudega ei saa võrrelda, rada lühem
eks ta enamasti ole, et kui joone ja kitsa koridori vahel möödud kellestki siis nii see ka lõpuprotokolli läheb. protokolli näeme ilmselt ürituse kodulehel siis kui see sinna ilmub.Corrosion kirjutas:umm mul oli keskmine kiirus 36 ja nagu see finishi asi oli kahtlane. Ma ei arvand, et kohti arvestatakse selle kitsa läbi mineku järgi .. Ja kus protokolli näha saab?
Mnjahh, hea et alguse lahti tegid, siis kergem edasi minna........ Jutt siis maanteedistantsist. Polnud üllatuseks, et see aasta hulka valusamalt antakse, kui eelmisel. Võitja keskmine peaks ikka hulka parem olema, tulemusi veel pole.Xavier kirjutas:Palju siin neid on, kellel õnnestus pikali panna? Mina olen üks ja see oli maanteesõidus enne Keilat mingi 2km(mitte silla peal). Päris valus oli, ikka med punktis tuli ära käia. Ja baigisõidu võitja aeg oli minu jaoks küll küllaltki kehv, või ongi varasematel aastatel ka sinnapoole aeg olnud?
Olin pealtvaataja... Kuskil u Hüüru kandis oli 3 kõverate ratastega ratast. Juures ka kiirabi. Samuti kuulsin mingist matsust mis olevat toimunud Keilasse sisenemisel. Ise olin siis juba vaheajapunktis. Selline h õ r e vihmasadu tegi asfalti vist päris ebameeldivalt libedaks?Xavier kirjutas:Palju siin neid on, kellel õnnestus pikali panna?
MTB sõitjate hulgas nii suuri kukkumisi polnud. Ühte ma nägin oma silmaga ja ma ei saa aru, sellest, et nagu teised seda pealt nähes said innustust ja andsid spiidi juurde, et vend ikka järgi ei saaks või see oli lihtsalt mingi alateadlik refleks. Enamus sõitjaid olid kogenematud grupisõidu osas-nad tõmblesid närviliselt edasi-tagasi ja peaaegu oleksid 2 venda nipli pand selle pärast.Rom kirjutas:krt...ajate jala värisema mul oma juttudega..........siit vist iga mees korra külili käis...........metsas ikka hulga ohutum...
ja kui mtb kolmanda pundiga sai sinna jõutud siis oli asfalt juba täiesti kuivHanno kirjutas:Jajah. Ma arvan, et mina nägin seda Keila silla kukkumist kõige paremini. Me olime just eest ära saanud pundil enne vahefini?it (Ojavee, Tapio Niemi ja paar meest veel), kui läksin neljandana sinna kurvi. Vihma tuli, näha ei olnud midagi. Kurvis hakkas järsku tagumine! ratas oma teed minema. Sõitsin vist oma 3 sekundit nagu söerajasõitja - tagumine jooks risti teega kuni lõpuks keerasin külje maha.
erikr kirjutas:ja kui mtb kolmanda pundiga sai sinna jõutud siis oli asfalt juba täiesti kuiv
Ei,ei,ei,ei,ei,ei. Olen näinud tõrva ja asfaldit, mõne sõidu veel elus teinud peale selle. Nii libedaks ei lähe ükski tõrv. Muidu poleks esimene punt pikali pannud. See oli midagi muud. Kõige tõenäolisem tavaline õli...UrmasL kirjutas:erikr kirjutas:ja kui mtb kolmanda pundiga sai sinna jõutud siis oli asfalt juba täiesti kuiv
See polnud mingi asfalt seal sillal. See oli kõige tavalisem tõrv mis palavaga võib väga haakuv olla aga märjaga ülilibe.
Heh, ma lubasin endale et õmblen veel need püksid ja särgi kokku sest mine tea millal jälle käna panen. Rahvarallid on kuidagi väga ohtlikuks muutunud, tundub et ei ole mõtet uusi riideid osta. Kui asi sai alguse Vist'st siis ma ei imesta. Tuntud trügija.UrmasL kirjutas: Ka clubbersi maanteguru Priidik oli samas pundis. Püksid ja särk lõhki......
kunagi kui kevadisel keila sõidul neid polnud siis oli see kas newsis või espordis kus teadjad väitsid, et õigel maanteemehel on alati haaknõelad kaasas. kuigi sõidu korraldaja võiks oma klienti küll niipalju tunda, et see tuleb ilma haaknõelteta. baigisõitude korraldajad on meid ära hellitanudoddo kirjutas:Siis stardis polnud numbri jaoks haaknõelu! Soovitati tohtrisõidu omade käest küsida. Appikene, ma küll ei virise tavaliselt stardimaksude üle, aga sellist möödalaskmist küll ei oodanud.