Kas on tõesti võimalik ...
Kas on tõesti võimalik ...
... et HE turundustiim ei olegi esimesena sellist pommi välja käinud
http://www.cyclingnews.com/features/pho ... camp/98740

velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Re: Kas on tõesti võimalik ...
Seletus on lihtne. Ain-Alari varrukad ei ole seljas (käes) by the brandbook:-)Mati kirjutas:... et HE turundustiim ei olegi esimesena sellist pommi välja käinudhttp://www.cyclingnews.com/features/pho ... camp/98740
Mati, see on juba vana uudis... Feissbukis on asjaosaline seda ka ise juba kommenteerinud. Ehk siis - jälgi moodsat meediat ja saad rohkem teada.Mati kirjutas:... et HE turundustiim ei olegi esimesena sellist pommi välja käinudhttp://www.cyclingnews.com/features/pho ... camp/98740

Jah seda juba vihjati, aga tead kõik need bookid ja tvitid ja blogid jne moodsad meediad on mulle järjest enam ... ebahuvitavad nähtused. Ma ikka ootan, et olulised velo uudised kokku kogutakse ja VCE foorumis esile tuuaksetarmo kirjutas:Mati, see on juba vana uudis... Feissbukis on asjaosaline seda ka ise juba kommenteerinud. Ehk siis - jälgi moodsat meediat ja saad rohkem teada.Mati kirjutas:... et HE turundustiim ei olegi esimesena sellist pommi välja käinudhttp://www.cyclingnews.com/features/pho ... camp/98740

velo clubbers
Jah, nii see võiks olla. Paraku on elutempo kiire ja keegi sellist ühte keskkonda tehtavat kogumistööd teha ei jõua. tvittide, feisbukkide, blogide eelis on foorumi ees see, et sulle tuleb kätte see mida tellid. Kokkuvõttes võidad aega, sest ei pea silmi üle laskma foorumi tohutust mürast, mille vastu huvi absoluutselt puudub. Tegelt haakub see teema juba ühes teises teemas Mardi poolt tekitatud teemaga, et miks foorumis on vähe infi viimasel ajal. Talv teeb küll foorumiliikluses oma töö igal aastal, kuid järjest rohkem leiab konkreetset infot mujalt.Mati kirjutas:Jah seda juba vihjati, aga tead kõik need bookid ja tvitid ja blogid jne moodsad meediad on mulle järjest enam ... ebahuvitavad nähtused. Ma ikka ootan, et olulised velo uudised kokku kogutakse ja VCE foorumis esile tuuakse.
Kahe otsaga asi - mööda blogisid ja tvitte kondamine võtab imho kohati rohkem aega kui ühest kohast asjade uurimine teemade lõikes. Tekkis ka mul seos Mardi tõstatatud teema ja igasugu netipäevikute vahel, aga ses osas on ideaalne vastunäide ses teises teemas viidatud soomlaste foorum - töötab. Soovitan sealt nt lugeda 2010 protiimide teemat - selline inf on kokku koondatud, et seda ei jõua üks inimene never ise üksi-pulgi siit-sealt lugeda. IMHO kokkuvõttes suhtumise teema. Ega ma midagi blogistidele ja tvittijatele ette ei heida, aga tihti kipuvad need olema suht sisutühjad (stiilis - täna sõin ära kaks porgandit ja ühe maasika tsupa-tsupsi - wtf). Blogide osas ootan huviga kui sisukaks ja elujõuliseks kujuneb rattaprofid.com lehele tekitatud Eesti proffide blogid, mis on muuseas kätte saadavad ÜHEL LEHEL!tarmo kirjutas:Jah, nii see võiks olla. Paraku on elutempo kiire ja keegi sellist ühte keskkonda tehtavat kogumistööd teha ei jõua. ... Tegelt haakub see teema juba ühes teises teemas Mardi poolt tekitatud teemaga, et miks foorumis on vähe infi viimasel ajal. Talv teeb küll foorumiliikluses oma töö igal aastal, kuid järjest rohkem leiab konkreetset infot mujalt.Mati kirjutas:Jah seda juba vihjati, aga tead kõik need bookid ja tvitid ja blogid jne moodsad meediad on mulle järjest enam ... ebahuvitavad nähtused. Ma ikka ootan, et olulised velo uudised kokku kogutakse ja VCE foorumis esile tuuakse.
Tegelt võiks siis selle teema juba lukku panna, kuna kära polegi nagu selgub (ja HE on saanud läbi selle diskussi tasuta PR'i kamaluga - panen arve teele

velo clubbers
- vigurivänt
- Rattur
Täiesti nõus. Pigem lasen siin pilgu põgusalt üle, kui hakkan kusagilt midagi otsima. Eks igaüks vaatab põhjalikumalt seda, mis teda rohkem huvitab ja see, et kommentaare ei tule ei tähenda, et asi kedagi ei huvita.Mati kirjutas:Kahe otsaga asi - mööda blogisid ja tvitte kondamine võtab imho kohati rohkem aega kui ühest kohast asjade uurimine teemade lõikes.
On lihtne jälgida küll, loen ka huviga.Mati kirjutas: Blogide osas ootan huviga kui sisukaks ja elujõuliseks kujuneb rattaprofid.com lehele tekitatud Eesti proffide blogid, mis on muuseas kätte saadavad ÜHEL LEHEL!
Tark ei torma!