Pühad!
Pühad!
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Re: Pühad!
Häid pühi!
Aga aru ma ei mõsta kuidas Mati postituses nähtud tandemi ees ratturi kasutegur kantakse edasi tagarattale
Mingi udupeen kardaan we? (aga see pole ka oluline,pühad ju!)
Aga aru ma ei mõsta kuidas Mati postituses nähtud tandemi ees ratturi kasutegur kantakse edasi tagarattale
Mingi udupeen kardaan we? (aga see pole ka oluline,pühad ju!)
Viimati muutis margus v, 24. 12. 2009. 00:58, muudetud 1 kord.
Vändad on ainult selleks, et ees istujal oleks kuhu jalgu toetada ja eesistuja on selleks, et tagumisel oleks kergem. Pidevalt esimese tuules ju.margus v kirjutas:Aga aru ma ei mõsta kuidas Mati postituses nähtud tandemi ees ratturi kasutegur kantakse edasi tagarattale
Mingi udupeen gardaan we? (aga see pole ka oluline,pühad ju!)
Pühi ka
Häid pühi!
Jõuluvana kaa rattamees:
Jõuluvana kaa rattamees:
Ilus asi Kui esimene ei vänta siis on selline rohkem pulga peale võtmise masin
Mind aga teeb hoopis murelikuks piduri süsteem et kuids on ühendatud maantee link hüdraulilise piduriga? Aga jõulud on imede aeg Häid jõule!
Mind aga teeb hoopis murelikuks piduri süsteem et kuids on ühendatud maantee link hüdraulilise piduriga? Aga jõulud on imede aeg Häid jõule!
Esimene väntab küll, tal on kardaaniga ülekanne tagumiste väntadega. Seal on veel ulmetehnoloogiat sees, et mõlema väntaja jõudu optimaalselt rattale toimetada. Kuulu järgi pidi tegemist olema päris kiire püssiga.
Raami peal on vihje energia ülekandeks.metslane kirjutas:Ilus asi Kui esimene ei vänta siis on selline rohkem pulga peale võtmise masin
Video ka selle kohta.
Häid jõule!
Häid jõule!
Pidurisadulad ei paista SRAMi omad olevat, nagu oleks Magura?
If everything's under control, you're going too slow!
Käiguvahetus, nagu piltidelt näha, on piloodi käpa all.MaT kirjutas:Tollel kaheraudsel püssil paistab olevat tagumistel väntadel 2 hammasratast aga käiguvahetajat nagu pole.
Ma mõtlesin tegelikult vahetajat ennast mitte linke.Cly/Suva kirjutas:Käiguvahetus, nagu piltidelt näha, on piloodi käpa all.MaT kirjutas:Tollel kaheraudsel püssil paistab olevat tagumistel väntadel 2 hammasratast aga käiguvahetajat nagu pole.
See on kaunis et ühtegi trossi ega voolikut pole nähtaval.
Eks see ratas ole tõenäoliselt pigem kontseptsioon kui tänava/võistlus sõidukõlbulik püss.MaT kirjutas: Ma mõtlesin tegelikult vahetajat ennast mitte linke.
See on kaunis et ühtegi trossi ega voolikut pole nähtaval.