toyota avensis/wagon ja verso mahutavus

Siia kõik hüvad nõuanded.
Vasta
marguss
Rattur

toyota avensis/wagon ja verso mahutavus

Postitus Postitas marguss » 22. 01. 2010. 14:50

palun jagada kogemust kui omate, kuidas jalgratas neisse ära mahub?
kuidas siis kui kasutada ainult pagasiruumi (versol nn. 3.rida ja pagasiosa) ehk taga istub 1-2 reisijat. Ja kas tervelt ilma esiratas alt võtmata mahutab kui taga reisijat ei ole?

"uus" on lisatud põhjusel et silmas pean 2009/10 variante (kui seal on varasematega mingeid suuruse erinevusi)

parimat,
margus

Kasutaja avatar
siim_s
Rattur

Re: toyota avensis/wagon ja verso mahutavus

Postitus Postitas siim_s » 22. 01. 2010. 15:00

pisut küll OT, aga mul on renault megane universaal, mis peaks neist mõlemast väiksem olema, aga kui esiratta ja sadula ära võtan, mahub 1/3 tagaistme allalaskmisel kaks ratast sisse ilusti ehk siis taha mahub veel 1,5 inimest istuma. Ilmselt avensisel mahub vähemalt samahästi, aga ma kardan, et ilma esiratta eemaldamiseta ei mahu nii, et midagi tagumisest istmest veel samal ajal püsti on.

rallyfan
Rattur

Postitus Postitas rallyfan » 22. 01. 2010. 23:12

siim_s kirjutas:pisut küll OT, aga mul on renault megane universaal, mis peaks neist mõlemast väiksem olema, aga kui esiratta ja sadula ära võtan, mahub 1/3 tagaistme allalaskmisel kaks ratast sisse ilusti ehk siis taha mahub veel 1,5 inimest istuma. Ilmselt avensisel mahub vähemalt samahästi, aga ma kardan, et ilma esiratta eemaldamiseta ei mahu nii, et midagi tagumisest istmest veel samal ajal püsti on.

Corolla Versoga olen kasutanud sama meetodit, kuid olen saanud ka sadula peale jätta. Keskmine tagumine iste alla, esiratas alt ära ja mahub hästi. Taga saab vabalt 2 inimest veel istuda ka.

wylde
Rattur

Postitus Postitas wylde » 23. 01. 2010. 15:43

igasugustele ratastele saab ju osta eksentrikud kiirkinnitusega ja seega kergelt rattad maha v6tta, milleks toppida siis ratast tervelt autosse ja rikkuda sisemust. Versol on pagass ysna lyhike, st on ikkagi Corolla raami peale ehitatud ja ruumiga saab laiata vaid k6rgusesse aga sellest pole tolku ratta mahutamisel. Aga muidu s6idan verosga ja olen rahul ( allalastavaid istmeid saad magamiseks kasutada kui naine sind v6istluspaika s6idutab :D , ise panen suveks ikka katuseraami.
Believe it or not, non-cyclists sometimes think they have something interesting to say, have an interesting hobby, or an interesting experience to relate. Still, for the sake of propriety, you must act as if you care. Feel free, as they talk, to pleasantly daydream about biking. Just smile and say, "Absolutely," from time to time.

Ando
Rattur

Postitus Postitas Ando » 07. 02. 2010. 19:09

Avensise tagumine panipaik on küll väike velode vedamiseks. Olen 2 tükki sisse toppinud, esimesed rattad ära ja sadulad alla.Tagumised seljatoed alla lasta,siis pole probleem.
A, mis neist sinna toppida, katusel ruumi küll?
tervisesport om umbõle hää

mart2
Rattur

Postitus Postitas mart2 » 09. 02. 2010. 12:05

Omal Avensis Wagon 2005.
Kui 2/3 tagaiste ette lükata, siis saab tihedalt (ja sadul-rattad nihutamistega) kaks MNT ratast sisse. Kui kogu tagaiste ette /alla lükata, siis siis saab kas 2 MNT või 2 MTB ratast panna ilma sadulaid ja lenkse keeramata/nihutamata. Peale-vahele veel muud riide ja varustuse nodi. Korduvalt proovitud. Rattad raamiga L.

Siiski eelistan 4 ratast katuseraamiga ja neli mees/naist autos (+kotid pakiruumis) varianti. :D
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...

Vasta

Mine “Kasulikud näpunäited”