![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://www.zone.ee/succis/ml101.html
Ma ei tea kas sul tagavara kumm puudus või oled lihtsalt piisavalt rikas, et mitte vahetada kummi vaid koos kummiga ka uus pöid pannaPeeter kirjutas: Sõitsin tühja kummiga edasi ja üritasin hambad ristis pundis püsida
juatament. 5. etapil võttis veloman32erikr kirjutas:kunagi kui kevadisel keila sõidul neid polnud siis oli see kas newsis või espordis kus teadjad väitsid, et õigel maanteemehel on alati haaknõelad kaasasoddo kirjutas:Siis stardis polnud numbri jaoks haaknõelu! Soovitati tohtrisõidu omade käest küsida. Appikene, ma küll ei virise tavaliselt stardimaksude üle, aga sellist möödalaskmist küll ei oodanud.
oot mis puutub velje kannatamine jooksu? Äärmisel juhul tuleb kõik uued kummid panna ja põida sirgeks ajada võis siis välja vahetada, vaevalt et jooksuga midagi juhtus..tann kirjutas:Ma ei tea kas sul tagavara kumm puudus või oled lihtsalt piisavalt rikas, et mitte vahetada kummi vaid kohe tervet jooksuPeeter kirjutas: Sõitsin tühja kummiga edasi ja üritasin hambad ristis pundis püsida, sest vaevalt, et see pöid, millel veeresid, sul selle 4km jooksul vähe kannatada sai
. Räägid et püüdsid pundis veel püsida, minu arvates polnud see just kõige targem tegu, kuna sa ei tea mis hetkel sul kumm pöialt maha võib joosta ja siis ratas kiilub kinni ja teised võivad peale sinu ka veel matsu panna
![]()
Ma ei heida midagi ette, eks kõik tahavad parimat kohta saada mis hetkel võimalik, aga oleks tore kui ka teiste ohutust silmas peameVõimalik, et veeresid grupi lõpus ja kellelegi sellega ohtu ei tekitanud, aga varustuse pärast võiks ka sul natuke suurem mure olla
No mis ma oskan oma rumaluse õigustuseks öeldatann kirjutas:Ma ei tea kas sul tagavara kumm puudus või oled lihtsalt piisavalt rikas, et mitte vahetada kummi vaid koos kummiga ka uus pöid pannaPeeter kirjutas: Sõitsin tühja kummiga edasi ja üritasin hambad ristis pundis püsida, sest vaevalt, et see pöid, millel veeresid, sul selle 4km jooksul vähe kannatada sai
. Räägid et püüdsid pundis veel püsida, minu arvates polnud see just kõige targem tegu, kuna sa ei tea mis hetkel sul kumm pöialt maha võib joosta ja siis ratas kiilub kinni ja teised võivad peale sinu ka veel matsu panna
![]()
Ma ei heida midagi ette, eks kõik tahavad parimat kohta saada mis hetkel võimalik, aga oleks tore kui ka teiste ohutust silmas peameVõimalik, et veeresid grupi lõpus ja kellelegi sellega ohtu ei tekitanud, aga varustuse pärast võiks ka sul natuke suurem mure olla