![Pilt](http://img710.imageshack.us/img710/6887/sikkle4.th.jpg)
Maksis vaid pudeli viina
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No võrreldes selle eelmisega mida ta siin demonstreeris on tegemist siiski progressiga(vist).veloman32 kirjutas:Härra Hall Kass, kas võin küsida, miks sa sellise porriga tegeled? :S ratas, mis juba algusest peale ei kannata muud, kui äraviskamist, peab ka hauataguses maailmas taluma alandust ja piinasid. Lase loomal olla, tahab teine ehk puhata!
Pigem de Monstreeris meid. Arvan, et sõna demonstreerima tuleb sõnast monster, mis teadupärast tähndab ju ebanormaalse väljanägemisega elusolendit. Tahab Hall Kõuts meid siin hirmutada?maksipoiss kirjutas:No võrreldes selle eelmisega mida ta siin demonstreeris ...
Kas just teid, aga sind konkreetselt küll. Tulen võistlusele, kus ka sina sõidad, ja minu ratast nähes paned sa nii käpelt ajama, et peale võistlust ei suuda nädal aega isegi naisi sebidaveloman32 kirjutas:Tahab Hall Kõuts meid siin hirmutada?
ta võiks meile, sajatuhhiste ratastega ja carbonipedele, ka natuke hõlpu andaEtsike kirjutas:Laske mehaanik-ökohipil (umbes nii jalgratturi välimääraja teda määratleks) elu omamoodi näha ja elada. Tehku, mis tahab, peaasi et ise rahul on. Ei maksa ärrituda, ega püüda teda "õigele" teele suunata.
No paljudel selle foorumi liikmetel (ka minul) on ta samas ka tehnilise hobi eest. St. osaliselt sõidumõnu ja teisalt ehitamismõnu tarvis.peeterplaaster kirjutas: Velo on mõeldud ju sõitmiseks. mitte ainult SPORTIMISEKS.
enamus inimkonnast oskaks seda pudelit viina oluliselt mõistlikumal moel käsitleda.
Kui sa viitsiks need 1000 posti läbi lugeda, siis võiksid välja tuua, kui suur osa neist postitatud ratastest silma torkab, on innovatiivne või vastapandamatu välimusega või mõne muu nähtamatu-vastapandamatu võluga? Pakun, et see arv jääb kümne kanti. Seega mille poolest halli kassi ratas erineb muust massist? Või tegelt see, et see justnimelt erineb, peaks ju suur põhjus olema, et seda võiks ja peaks siia postitama.axxo kirjutas: Küsimus on: mille erilise poolest siis sinu ratas silma peaks torkama, et seda massidele eksponeerida. Kas on see tehniline innovatiivsus või vastupandamatu välimus? Või on mõni muu nähtamatu-vastupandamatu võlu?
Green_Day kirjutas:Huvitaks väga, mis ratast keegi omab.
Eks see ole sisemise tunnetuse (intelligentsi) küsimus, et kes mida oluliseks peab. Arvan, et välja tuleb öelda seda, millel on pointi ja näidata tuleb seda, mis näitamist väärt. Lihtsalt lahmida on lame.Gunnar kirjutas:axxo kirjutas: quote] Kui sa viitsiks need 1000 posti läbi lugeda, siis võiksid välja tuua, kui suur osa neist postitatud ratastest silma torkab, on innovatiivne või vastapandamatu välimusega või mõne muu nähtamatu-vastapandamatu võluga? Pakun, et see arv jääb kümne kanti. Seega mille poolest halli kassi ratas erineb muust massist? Või tegelt see, et see justnimelt erineb, peaks ju suur põhjus olema, et seda võiks ja peaks siia postitama.
Ja kui vaadata kõige esimest postitust, ja selle kõige esimest lauset, siisGreen_Day kirjutas:Huvitaks väga, mis ratast keegi omab.
aaaa, see on siis "mul on suurem kui sul" teema, hm, saan aru, võin tunnistada, et mul on sinust väiksem, seega ma siin pite panema ei hakka :) Kahju, et roheline päev see aasta siia foorumisse pole sattunud, saaks ehk täpsed postitusreeglid paikaaxxo kirjutas: Ilmselt ei ole sa, Gunnar, suures kaaslinlase kaitsmise tuhinas ise asja pointile lõplikult pihta saanud.
Luban, et rohkem ma seda mõttetut jama ei kommi.
Ei olnud vastuolus. Küta edasioldmoped kirjutas:Vabandan väga, kui mu kahe vanakooli tehnikafoorumi aadresse sisaldav allkiri on kuidagi selle foorumi reeglitega vastuolus ja vajadusel võin selle kohe eemaldada.
Ma arvan seda, et me võime küll eristuda ja igaüks oma foorumisse kobida, aga meid, eestlasi, on niigi nii vähe, et sellel kihistumisel pole pikemas perspektiivis väga elujõulist mõtet. Raske oleks päeav jooksul jälgida viite erinevat foorumit, teades et igaühes võib midagi olulist olla. Ja mina kusjuures ei teadnud üldse, et tegu on n.ö. haarastussportlaste foorumiga, ning kas sel on üldse tähtsust? Sest ega ma nüüd ennast siit vähem eemal hoia - see on suurima infokäibega velofoorum eestis nii- või teisiti. Ja viinapudeli eest ostetud velod on just need, mis peaks ka teistes foorumlastes veidike järelemõtlemist tekitama. Värskendust on kõigile vaja. Ma ei saa aru, miks seda on vaja negatiivselt kritiseerida, sest küsimus oli väga konkreetne, "Mis ratas kellelgi on".veloman32 kirjutas: Aga nagu näha, on hakanud tekkima üks seltskond inimesi, kellele pakub rahuldust sääraste ekslikult jalgratta nime kandvate kaherattaliste omamine, ehitamin, viinapudeli vastu vahetamine ja eksponeerimine. Teeks ehk selliste rataste ja nende sohvrite tarvis oma foorumi, kus saaks siis kõikki eelpool ülestähendatud tegevusi harrastada ja võimalik, et ka palju muud (ma ei taha edasi mõelda).
Kui VCEE rattafoorum 2003 aastal loodi, oli üheks eeskujuks soomalaste samalaadne foorum.Soobel kirjutas:Kirjutamata reeglid... Et avalikus kohas pole ilus püksi kakida.
Tippvõidukaga ühte teemasse ei ole ilus panna 20-aastaseid sardasid ja oskareid...
Kas ei kisu kliiniliseks?
Milleks siin klassiviha õhutada? Kui raha on vähe, siis see on üks teema. Aga kui keegi remondib ratast kuvaldaga ja mõne teise jaoks on remonditud ratas selline:Soobel kirjutas:Porshe Cayenne ... autoostuloaga lunastatud Moskvich
Kas ei kisu kliiniliseks?
ma ei tea.... ma panin selle foorumi püsti Hinnavaatluse eeskujul.mart kirjutas: Kui VCEE rattafoorum 2003 aastal loodi, oli üheks eeskujuks soomalaste samalaadne foorum.
http://www.fillarifoorumi.fi/forum/
Häbenen jah nurgas, tean väga hästi, et ratbike-sid ei tohi remontida muu kui prügikastist võetud traadi või äärmisel juhul isoleerpaelaga, aga mis teha - ma olen raske mees ja see koht poleks teibiga vastu pidanudurmasm kirjutas:Aga kui keegi remondib ratast kuvaldaga ja mõne teise jaoks on remonditud ratas selline:
Pilt:Soobli "Peletise" roolisammas.
siis see pole küll uhkustamise koht.
Jooksude pealt võiks ka need logod ära koristada.Koti asemel mõni nahkne vanakooli kott. Pumbale ja lukule ka midagi ümber. Siis näeks vägalahe välja