Toyota Estonian Cup ETV-s

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
Kasutaja avatar
smile
Rattur

Toyota Estonian Cup ETV-s

Postitus Postitas smile » 29. 08. 2003. 10:34

P 7.09 k 20.35 - Toyota Estonian Cup
"Kokkuvõttev erisaade mägiratta maratonide sarjast Toyota Estonian Cup. Maikuust kuni augustini väldanud 7-etapiline sari on üks massilisemaid rahvaspordiüritusi Eestis."

Kasutaja avatar
Marti
Rattur

ohoo..

Postitus Postitas Marti » 29. 08. 2003. 10:36

Seda tuleb küll vaadata:)
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers

Olts
Rattur

Postitus Postitas Olts » 29. 08. 2003. 11:27

Ime,et see saade üldse tehti.Pole ju telekas seda üritust peale spordiuudiste üldse mainitud ja kui lehti jälgida, pole isegi mõnikord mainitud mitte.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 29. 08. 2003. 11:29

vahva teade. kuna telekat ei vaata ega telekava ei loe siis võiks keegi hea inimene teemat päev enne saadet upitada :roll:
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
Lauri
Rattur

Postitus Postitas Lauri » 29. 08. 2003. 11:46

Vinge värk! Loodame et tuleb parem kui see Kalevi mägiratta saade vms see oli. A nuh, hea et üldse selline saade tehti, sest TEC-ist on meedias nii vähe juttu olnud, postimehes esmaspäeviti mingi häästi väike lõiguke :(
A mis kanalilt see üldse on? ETV?
velo.clubbers.ee

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 29. 08. 2003. 12:30

erikr kirjutas:vahva teade. kuna telekat ei vaata ega telekava ei loe siis võiks keegi hea inimene teemat päev enne saadet upitada :roll:
Ära nüüd pahanda Erik, kui minu järgnev jutt veidi liiga terav on. Aga ma ei saa kunagi aru inimestest, kes uhkusega ütlevad (tavaliselt suurema seltskonna juuresolekul), et nemad televiisorit ei vaata. Mul on üks sugulane, kes igal suguvõsa koosviibimisel seda ei unusta kõlava häälega mainida. See on sama hea kui öelda, et ma ei loe lehti ega raamatuid, ei kasuta internetti ega kuula raadiot.

Kasutaja avatar
Rom
Testisõitja

Postitus Postitas Rom » 29. 08. 2003. 12:40

AndreK kirjutas:
erikr kirjutas:vahva teade. kuna telekat ei vaata ega telekava ei loe siis võiks keegi hea inimene teemat päev enne saadet upitada :roll:
Ära nüüd pahanda Erik, kui minu järgnev jutt veidi liiga terav on. Aga ma ei saa kunagi aru inimestest, kes uhkusega ütlevad (tavaliselt suurema seltskonna juuresolekul), et nemad televiisorit ei vaata. Mul on üks sugulane, kes igal suguvõsa koosviibimisel seda ei unusta kõlava häälega mainida. See on sama hea kui öelda, et ma ei loe lehti ega raamatuid, ei kasuta internetti ega kuula raadiot.

Tahaks olla nende seas kes uhkusega ütlevad et "nemad tv-d ei vaata" :roll:
kui võimalik siis väldin telekat sest tv on omamoodi haigus( nagu internet :wink: ) kuid paraku ei saa sundida teisi mitte vaatama ja nii ta läheb......

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 29. 08. 2003. 12:41

AndreK kirjutas:Ära nüüd pahanda Erik, kui minu järgnev jutt veidi liiga terav on. Aga ma ei saa kunagi aru inimestest, kes uhkusega ütlevad (tavaliselt suurema seltskonna juuresolekul), et nemad televiisorit ei vaata. Mul on üks sugulane, kes igal suguvõsa koosviibimisel seda ei unusta kõlava häälega mainida. See on sama hea kui öelda, et ma ei loe lehti ega raamatuid, ei kasuta internetti ega kuula raadiot.
Rahustuseks AndreK'le tunnistan, et elan osaliselt teleka küljes. Ei saa sinna midagi parata, olen uudishimulik inimene ja telekas on minu jaoks ses mõttes lõputu varasalv (rämpsu ei vaata :!: ). Kui veel ntx rattaerialaseid saateid rohkem oleks :D
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
Ermo
Rattur

Postitus Postitas Ermo » 29. 08. 2003. 12:47

-
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 19:16, muudetud 1 kord.
Sõida, aga ära mölise :twisted: .

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 29. 08. 2003. 12:52

Offtopic aga minu kodus (kui parasjagu ei magata või ära ei olda) käivad pidevalt televiisor ja arvuti. Arvuti käib tihti ka ööseti või kui kedagi kodus pole. Siis on ainult monitor väljas. Seevastu ei kuulata meie kodus raadiot. Ehk ainult niipalju kui raadiokell hommikul äratust teeb. Teleka repertuaar on eelkõge multifilmid. Tänu lapsele olen ka enda jaoks jälle multikad avastanud. Lemmikuks on Courage the Cowardly Dog :D
Noja kui laps magab siis vaatan uudiseid või sporti telekast. Vahest harva ka filme (kas siis arvuti või teleka vahendusel).

Et topic täitsa käest ära ei läheks siis TEC kokkuvõte TVst on igati tervitatav. Eelmisel aastal tehti maximusest kah kokkuvõtteid aga siis oli asja juures ETV ja Kuuse Lemps vs. mingi amatööride punt sel aastal.

Kasutaja avatar
ii
Rattur

Postitus Postitas ii » 29. 08. 2003. 12:53

Ermo kirjutas:
AndreK kirjutas:
... ja väga õige :!: Mis kasu on teadmisest, et eile last kuskil sektoris keegi õhku ? Millist reaalset kasu toob teadmine, et eile põrkasid kokku tallinnas trammid ? Kuidas see sind õnnelikumaks teeb ? Ega keegi ometi ei usu müüti sõnavabadusest ?
Mina jälle ei saa aru inimestest, kes loevad lehed lõpuni läbi, kuulavad iga jumala täistunnil uudiseid ja levad veel netistki peale. Siis kurdetakse, et teeks paljusid asju, aga aega pole :!: :!: :!: Lihtne - päevalehtedele 10 min ( 2 h asemel ) uudistele 30 min ( 2.30 h asemel ) ja 4.20 h nagu maast leitud. See on juba 1/3 ööpäevast !!!!Selle aja kulutaksin parem raamatulugemisele või rattasõidule. Kas näiteks lapsel on parem, kui issi loeb lehte või vaatab TVst uudiseid ja on seejures 89 % akontaktne ning selliselt temaga koos 4 - 5 h või käib lapsega 1 - 2 h teatris, näitusel vms.
No ma ei saa kohe kiitmata jätta: väga hea kommentaar :)
Niimoodi leidsin endalegi päevas päris palju vaba aega või aega, mida millegagi tähtsamaga sisustada!
Painutan nii kuis jaksan :mrgreen:

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 29. 08. 2003. 13:05

UrmasL kirjutas:Offtopic aga minu kodus (kui parasjagu ei magata või ära ei olda) käivad pidevalt televiisor ja arvuti. Arvuti käib tihti ka ööseti või kui kedagi kodus pole. Siis on ainult monitor väljas. Seevastu ei kuulata meie kodus raadiot. Ehk ainult niipalju kui raadiokell hommikul äratust teeb. Teleka repertuaar on eelkõge multifilmid. Tänu lapsele olen ka enda jaoks jälle multikad avastanud. Lemmikuks on Courage the Cowardly Dog :D
Sama situatsioon. Ja Courage ruulib :D .
Teleka kasulikkusest veel niipalju, et olen selle abil selgeks saanud kaks võõrkeelt soome ja inglise keel - räägin (loen, kirjun) suht vabalt (nii väidavad antud keeli emakeelena kasutavad inimesed), kusjuures pole sekunditki antud keeli kuskil koolis õppinud :!: Siinsetel kolleegidel soovitaks vahest vaadata ntx Discovery't, õpite äkki oma treeninimse tulemusi organismi seisukohalt paremini mõistma jne. Point on selles mida vaadata :!: Lemberomaanide lugemist pole ju kah mõtet vast tõsiseks raamatulugemiseks nimetada. Aga aitab nüüd juba sellest offist.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 29. 08. 2003. 13:07

Mati kirjutas:
UrmasL kirjutas:Offtopic aga minu kodus (kui parasjagu ei magata või ära ei olda) käivad pidevalt televiisor ja arvuti. Arvuti käib tihti ka ööseti või kui kedagi kodus pole. Siis on ainult monitor väljas. Seevastu ei kuulata meie kodus raadiot. Ehk ainult niipalju kui raadiokell hommikul äratust teeb. Teleka repertuaar on eelkõge multifilmid. Tänu lapsele olen ka enda jaoks jälle multikad avastanud. Lemmikuks on Courage the Cowardly Dog :D
Sama situatsioon. Ja Courage ruulib :D .
Teleka kasulikkusest veel niipalju, et olen selle abil selgeks saanud kaks võõrkeelt soome ja inglise keel - räägin (loen, kirjun) suht vabalt (nii väidavad antud keeli emakeelena kasutavad inimesed), kusjuures pole sekunditki antud keeli kuskil koolis õppinud :!: Siinsetel kolleegidel soovitaks vahest vaadata ntx Discovery't, õpite äkki oma treeninimse tulemusi organismi seisukohalt paremini mõistma jne. Point on selles mida vaadata :!: Lemberomaanide lugemist pole ju kah mõtet vast tõsiseks raamatulugemiseks nimetada. Aga aitab nüüd juba sellest offist.
:!: :!:

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 29. 08. 2003. 13:50

Mati kirjutas:Kui veel ntx rattaerialaseid saateid rohkem oleks :D
näiteks seebikad ratturistest ja nende elust.samuti rattahooldust ja uusi tooteid tutvustavad saated.veel näiteks KELLA VIIE SADUL :wink: :? :shock: :D :) :P
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

Kasutaja avatar
Rom
Testisõitja

Postitus Postitas Rom » 29. 08. 2003. 14:05

veloman32 kirjutas:
Mati kirjutas:Kui veel ntx rattaerialaseid saateid rohkem oleks :D
näiteks seebikad ratturistest

no mingi aeg jooksis ratturpolitseinikest seebikas..........aga sõitmas nägi neid harva......rohkem lennuspetsialistid olid :wink:

Kasutaja avatar
Ereliukas
Testisõitja

Postitus Postitas Ereliukas » 29. 08. 2003. 14:26

sattusin läti televisioonist (Karksi kandis täiesti nähtav) nägema saadet Velomanija: olid korralikud kokkuvõtted läti sõitudest ja näidati ka hooldust - seda kõike viisid läbi ka meile tuttavad ZZK teami sõitjad :) - kahju, et aru ainult midagi ei saanud :(

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 29. 08. 2003. 14:33

AndreK kirjutas: Ära nüüd pahanda Erik, kui minu järgnev jutt veidi liiga terav on. Aga ma ei saa kunagi aru inimestest, kes uhkusega ütlevad (tavaliselt suurema seltskonna juuresolekul), et nemad televiisorit ei vaata.
kuna on isiklikult minu poole pöördutud siis pean vastama sellele offtopicule.
see, et ma telekat ei vaata oli mõeldud fakti konstanteerimisena, uhkuse või muu taolisega pole siin tegemist. palusin vaid kedagi head inimest endale seda asja (saate toimumist) meelde tuletada. saan endale vajaliku info mujalt, teleka vaatamiseks pole lihtsalt aega. ma pole põhimõtteline teleka vastane, kui tuleb MTB saade siis igal juhul vaatan. case closed.
ei tahaks teemat lukku panna sest loodan ikka selle upitamise peale. :wink:

tann
Rattur

Postitus Postitas tann » 06. 09. 2003. 22:04

Upitan siis teemat, et kellelgi see tähtis saade vaatamata ei jääks :)
I was made for this... :wink:

Kasutaja avatar
tommionu
Rattur

Postitus Postitas tommionu » 07. 09. 2003. 08:07

tann kirjutas:
Upitan siis teemat, et kellelgi see tähtis saade vaatamata ei jääks :)
NB! asjal on ka kordus ja see peaks olema (planeering näitab nii) laupäevasel päeval 27.09 kell 13:55 ;)

saatejuht ja tegija on muidu Jurt?enko ...

tann
Rattur

Postitus Postitas tann » 07. 09. 2003. 19:02

Upitan siis veel korra, sest varsti kõik teleka ette :!:
I was made for this... :wink:

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 07. 09. 2003. 19:15

olge te kõik tänatud upitamast :)

Kasutaja avatar
Lauri
Rattur

Postitus Postitas Lauri » 07. 09. 2003. 20:56

Päris norm oli. Mulle meeldis. Kõik head kohad olid sees, (nu kui väga viriseda, siis muidugi oleks võinud rohkem kaameraid olla, aga see, mis oli, oli ka hea) Mina igatahes jäin rahule (nägin ennast ka paaris kohas 8) muuvistaar :D:D
velo.clubbers.ee

maanus
Rattur

Postitus Postitas maanus » 07. 09. 2003. 23:06

No jah, vedas et sattusin tv lähedale.Ei, südame alt läks ikka soojaks kui nägid jälle neid kaadreid sõidu algustest ja mõnest maasikast(enamused siiski on veel seniks peidus).Aga saate olemusest järeldan , et natuke rohkem tavainimeste komme oleks küll hea kuulata olnud.

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 07. 09. 2003. 23:27

maanus kirjutas:Aga saate olemusest järeldan , et natuke rohkem tavainimeste komme oleks küll hea kuulata olnud.
Üks tavainimene oli Marion :D

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 08. 09. 2003. 06:46

UrmasL kirjutas:
maanus kirjutas:Aga saate olemusest järeldan , et natuke rohkem tavainimeste komme oleks küll hea kuulata olnud.
Marioniga tehti jah pikem usutlus.

Hea saade. 25 mintiga 8 etappi ära näidata on väga keeruline. Mynthoni saatest ikka peajagu üle. Rada näitas natuke vähe küll (lootsin Rakvere muda näha ...) aga tegelikult ei peaks virisema. Tubli töö.

Kui miskit jalgrattateemalist telekast edaspid tuleb andke julgelt foorumis aegsasti teada. 4 tunnine VHS ootab lisa.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!

Road
Rattur

Postitus Postitas Road » 08. 09. 2003. 06:52

Arvestades seda, palju meil üldse rattasõitu näidatakse, pole viriseda midagi. Mina mitteosalenuna, sain suht hea ülevaate. Ja hea operaatoritöö maastikusõidul nõuab roppu tööd.
Eks neil ole rahadega ka nii nagu on. Paistab nagu Jurt?enko isiklik mure olevat. Oleme tänulikud et tema seda tegi...

Kasutaja avatar
profit4
Rattur

Postitus Postitas profit4 » 08. 09. 2003. 07:48

Andrus K kirjutas:
UrmasL kirjutas:
Marioniga tehti jah pikem usutlus.

Hea saade. 25 mintiga 8 etappi ära näidata on väga keeruline. Mynthoni saatest ikka peajagu üle. Rada näitas natuke vähe küll (lootsin Rakvere muda näha ...) aga tegelikult ei peaks virisema. Tubli töö.

Kui miskit jalgrattateemalist telekast edaspid tuleb andke julgelt foorumis aegsasti teada. 4 tunnine VHS ootab lisa.
Oma 4 tunnise VHS saad huvitavad jalgratta teemalisi klippe täis kui vaatad extrem channelit, nimelt seal on 3x nädalas maailma erinevatest MTB ja XC võistlustest kuni DH välja.
cycling is fun, but...it`s deem hard work.

Kasutaja avatar
ii
Rattur

Postitus Postitas ii » 08. 09. 2003. 09:13

Lahe saade oli! Peaaegu kõiki tuttavaid nägin aga ennast ei kusagil:(
...aga nägite seda nr 65, kes laua pealt jooki haaras...uskumatu tüüp(kahjuks ei mäleta, mis etapp see oli, et nime tuvastada), ei ole võimalik lihtsalt niivõrd ebaviisakas olla :twisted: ?! Kui tahad laua pealt jooki, siis võta korraks hoog maha ja võta see jook. Kujutage ette kui ees oleks veel võistlejaid olnud- kõik oleks pärast tema meelest süüdi olnud!!! Siin jääb üle ainult loota, et tal endal veits piinlik ka ikka oli.

Mõelge kui palju kaadreid lõigati välja, et sellist lühikest kokkuvõtvat saadet teha ja kui palju jäi nägemata selliseid kaadreid, kust saaks tagantjärgi nii mõne teisegi ebasportliku ja ebaviisaka sportlase/harrastaja tuvastada :(

gandalf
Rattur

Postitus Postitas gandalf » 08. 09. 2003. 09:23

ii kirjutas: ...aga nägite seda nr 65, kes laua pealt jooki haaras...uskumatu tüüp(kahjuks ei mäleta, mis etapp see oli, et nime tuvastada), ei ole võimalik lihtsalt niivõrd ebaviisakas olla :twisted: ?!
Pakun, et Elva ja et Janis Zviedris, saadet ise ei näinud, loodan ETV-st lindi saada.

maanus
Rattur

Postitus Postitas maanus » 08. 09. 2003. 09:27

Elva see oli jah.Aga ilmselt polnud lõunanaaber ainuke nagu jutust selgus.

Kasutaja avatar
ii
Rattur

Postitus Postitas ii » 08. 09. 2003. 10:11

gandalf kirjutas:
ii kirjutas: ...aga nägite seda nr 65, kes laua pealt jooki haaras...uskumatu tüüp(kahjuks ei mäleta, mis etapp see oli, et nime tuvastada), ei ole võimalik lihtsalt niivõrd ebaviisakas olla :twisted: ?!
Pakun, et Elva ja et Janis Zviedris, saadet ise ei näinud, loodan ETV-st lindi saada.
Kõik selge...lätlane!
Huvitav, kas järgmine aasta võistlussarja juhendisse kuidagi sellist punkti sisse ei saaks kirjutada: ...ebasportliku või ebaviisaka käitumise korral, millege tekitatakse kaassportlastele või korraldajtele sihiliku materiaalset või moraalset kahju, siis annuleerida võisteja tulemus ?!

Vasta

Mine “Üldfoorum”