Rattasõiduks soovitan soojaltAndrus K kirjutas:Samas tahaks miskit, mis põlved soojas hoiaks külmemateks aastaegadeksja millega sportida saaks.

Mul on sellised:

Rattasõiduks soovitan soojaltAndrus K kirjutas:Samas tahaks miskit, mis põlved soojas hoiaks külmemateks aastaegadeksja millega sportida saaks.
Ma olen näind, et mõned vennad on nt võistluse ajaks suured spordisokid kinga otsa tõmmanud eelkõige pori jms kaitseks . Kasutatakse ka suvel, vaevalt et just jaheduse pärast. Nt KJK kannavad mõned neid moe pärastcowrider kirjutas:See on hea, Harles, et sa sellise kokkuvõtte tegid. Minuarvates väga aktuaalne teema ja olen ise ka segaduses, et milliseid riideid osta, sest eelarve on piiratud. Hetkel spetsrattariideid ei olegi, aga samas ei ole kogemust, millistega millise ilmaga sõita kannatab. Samas on ka kingade ost plaanis ja mõtlesin, et kas neid kingakatteid poleks võimalik kuidagi ise valmistada või lasta mõnel rätsepal õmmelda? Mis nende fuktsioon on - kaitsta tuule ja vihma eest või peavad sooja ka hoidma?
Aastate jooksul olen suutnud hankida igasugu rattapükse, -särke, -sokke, -kindaid, paar kiivrit ja muud träni. Sooja ilmaga vähem riideid, külmaga rohkem. Säärised ja varrukad on nüüd väga in, temperatuur kukub õhtul/tõuseb hommikul väga kiirelt - kes millal trenni teeb. Spetsriietus on parem:cowrider kirjutas:Hetkel spetsrattariideid ei olegi, aga samas ei ole kogemust, millistega millise ilmaga sõita kannatab.
Kingakaitseid on mitmesuguseid.cowrider kirjutas:Samas on ka kingade ost plaanis ja mõtlesin, et kas neid kingakatteid poleks võimalik kuidagi ise valmistada või lasta mõnel rätsepal õmmelda? Mis nende fuktsioon on - kaitsta tuule ja vihma eest või peavad sooja ka hoidma
Neid vist enam saada poleUrmasL kirjutas:kas neid?tann kirjutas: ja selleks sügiseks juba tean mida tahan
album_page.php?pic_id=32
Omal Rudy pikad, soojad ja pampersiga, kuid ILMA windstopperita. Normaalselt kannatab kuni 0-ni. Edasi hakkab kõigepealt mõjuma seal kus keha kaheks läheb.Rom kirjutas:Igasugustest sõidupükstest ja pikendustest on juttu olnud
aga keegi võiks kommenteerida pikkade pampersi ja windstopiga pükste
külmapidavust. Sooviks teada siis kui külmaga kannatab sellistega sõita?
Mati kirjutas: Edasi hakkab kõigepealt mõjuma seal kus keha kaheks läheb.
-25 proovitud. See on juba selline temp, et lumi ka enam norm ei libise ja pole nagu eriti mõtet, aga kui siis sõidad niikaua kui kannatad, aga usu mind päris valus võib ollaRom kirjutas:Mati ......vana suushuntMati kirjutas: Edasi hakkab kõigepealt mõjuma seal kus keha kaheks läheb.![]()
kui on väljas -25 ja kena suusailm, nagu möödunud talv paar korda oli, mis siis saab?
Villane sokk![]()
![]()
sai kah ise sõidetud ja temp oli vist korra -30 peal isegi.......ja näpistas mis koleMati kirjutas:[quote=", aga usu mind päris valus võib olla(nagu näpitsatega). Kusjuures probleemi tekitab pigem tuul (kasvõi liikumisest tekkiv), seega kui mingi windstopper olemas siis probleemi pole..
sel juhul mõtled minu vanuses kõigile neile kehaosadele mis jäävad neist imaginaarsetest sääristest ülespoole ja kirud end, et see kokkuhoitud raha pole seda jama väärt mis sind siis tabab. keha esikülg peab olema talvel tuulekindel.Andrus K kirjutas:kas nii ka tehakse:
mul on pampersiga lühikesed ja pampersiga pikad (soojad, kuid ilma windstopperita).
Kui nüüd tõmmata pikkade peale lühikesed (kas kahtesid pamperseid üldse kannatab üksteise peale tõmmata ?) ja osta juurde windstopperiga eraldi sääred (kas sellised üldse müüakse ?) siis mis juhtub ? Kas kannatab talvläbi sõita ?
Kogu pulli eesmärk on hoida kokku raha. Usn, et windstopperiga säärised on u. 3x odavamad kui täispikad windstopperga püksid
Andrus K kirjutas:Kogu pulli eesmärk on hoida kokku raha. Usn, et windstopperiga säärised on u. 3x odavamad kui täispikad windstopperga püksid
Nõks odavam lahendus spets rattariietele sügiseks/talveks/kevadeks on Ilvese suusadress. Esimene külg on tuulekindel. Testitud - töötaberikr kirjutas:keha esikülg peab olema talvel tuulekindel.
Mul on Agua windstopperiga pikad, pampersiga sõidupüksid millega talvel suusatan kogu aeg. Pampersi olemasolu probleeme küll ei tekita. Need püksid olid mul kunagi üks parimaid oste. Ullult vastupidavad ja toimivad. Tartus olen neid näinud nt. Spordihulludes.Daehlie kirjutas: Kas korralikke rattapükse saaks ka murdmaad suusatades kasutada /sel juhul oleks vist eelistatum ilma pampersita variant/:?:
Mul kunagi mingist lehest sama asja kohta väike tabel välja lõigatud. Mõnusalt ülevaatlik.mart kirjutas:Ei osanud järgnevat juttu mujale riputada:
Kuna Maalehe kodukas venib nagu härja ila, siis tirisin jutu siia foorumisse. Maaleht, 18 dets
Kuidas mõõta külmatunnet...