telefonikinnitus lenksu külge?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
telefonikinnitus lenksu külge?
kes oskab viidata, kus võiks osta telefonihoidjat rattale, telefoniks nokia e72?
tänud ette
tänud ette
Re: telefonikinnitus lenksu külge?
Pole isegi letis näinud, aga suht kobakad asjad ja mitte 100% töökindlusega maastikul. Tegelt maantekale võiks isegi peale panna.
Näiteid siin: google pildid
Näiteid siin: google pildid
Ratas on minu hobi, mitte elu
mul on olemas alus, mis käib lenksu külge. Telefonile sobiva aluse saab selle külge kinnitada. Kui huvitab, võta ühendust
Mul ka üks selline kobakas on, muidu äge, aga ilgelt suur ja ei tundu kuigi vastupidav.
mul on selline Broditi jubin üle http://www.brodit.com/images/215083.jpg
Mõeldud motikatele, seega pigem just tugevam tükk.
Mõeldud motikatele, seega pigem just tugevam tükk.
Sellist vidinat saab YEInternationalist: http://www.yeint.ee/products/526/0/1529 ... lgrattale_
Tugevuse kohta ei oska öelda.
EI mõista mis pärast seda moblat peab saama selle hoidja otsas nii palju väänata, et miks seal need sada liigendit ja muna on. Kaldenurga paneks ju juba lenksule kinnitades paika ja asi mutt. Saaks hoopis kompaktsema lahenduse.
Milised need Broditi jala külge käivad hoidjad on?
Milised need Broditi jala külge käivad hoidjad on?
ma soovitaks vaadata hoopis sellist "telefonikotikest"mida saab kinnitada bicebsile!
saad kasutada nii suusas,rattasõidul kui ka jooksmisel.Hea kiire kasutada,
Pool aastat tagasi oli soodusmüügis 99,-
Ei hakka uut teemat tegema. Aga kas mõni telefonihoidja on ka selline, mis akut laeb? Kuna tekkis idee selline üle 1000km ots teha rattaga ja telgiga, siis oleks vaja vahepeal akut laadida...
Peaasi, et si**a lendab! MTB
midagi sellist?Pole vaja ka esitule eest muretseda :m i k k kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema. Aga kas mõni telefonihoidja on ka selline, mis akut laeb? Kuna tekkis idee selline üle 1000km ots teha rattaga ja telgiga, siis oleks vaja vahepeal akut laadida...
http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=ZL388%2F9
Mobla saab alati seljatasku panna, sellega pole probleem. Rattasõidul lenksule paneku ainuke mule pähe tulev mõte on see, kui kasutada mingit spordilogerit, näiteks sportstrackerit.margus v kirjutas:ma soovitaks vaadata hoopis sellist "telefonikotikest"mida saab kinnitada bicebsile!