Mati kirjutas:Ei pruugi, sest ka minu spido viskas lõpuks 80,3 km ette.
Üks sõitis lompidest täie pasaga läbi, teine hoidis jala kuiva ja tiirutas ümber lompide?Veiko V kirjutas:Garmin Gepsu andmed ilma ratta anduritta on 77,87km
Mati kirjutas:Ei pruugi, sest ka minu spido viskas lõpuks 80,3 km ette.
Üks sõitis lompidest täie pasaga läbi, teine hoidis jala kuiva ja tiirutas ümber lompide?Veiko V kirjutas:Garmin Gepsu andmed ilma ratta anduritta on 77,87km
Esi- ja tagarattal eraldi spidodsk8erboi kirjutas:sõitsin ka ümber lompide, gpslogger pakkus 76.8km, rattaspidod kaks tükki näitasid 80km.
Ma teen numbreid ka X-dreamile, Tallinna-Rõuge-Otepää-Rakke Elionidele, Rõuge Tuurile , Haanja100-le, siis veel Saku100-le ja veel mõnele üritusele.sk8erboi kirjutas:muide, tahan öelda seda, et jõelähtme rm numbritel on augud (vastupidiselt paljudele teistele rattasõitudele) ideaalsetes kohtades = saab normaalselt lenksu külge kinnitada. hea töö!
Järelikult oli rajal kohti, kus kõik gps'id kaotasid signaali? Antud juhul kipun rattaspidode näite usaldama, liiga palju samu andmeid juhuslikkuseks. Aga kokkuvõttes vahet pole, sest ka halvimal juhul olid need lisa ca 3km singlit puhas nauding .sk8erboi kirjutas:sõitsin ka ümber lompide, gpslogger pakkus 76.8km, rattaspidod kaks tükki näitasid 80km. mine võta kinni...
jäävad siis üle veel SEB sõidud ja need xdreaminumbrid mis on ennem tehtud ja veel mõned. viljandi näiteks eelmisest aastast. aga tegin kohe empiirilise uuringu, need augud käivad ikka ligi 2cm siiasinna. ülemised justholden kirjutas:Ma teen numbreid ka X-dreamile, Tallinna-Rõuge-Otepää-Rakke Elionidele, Rõuge Tuurile , Haanja100-le, siis veel Saku100-le ja veel mõnele üritusele.sk8erboi kirjutas:muide, tahan öelda seda, et jõelähtme rm numbritel on augud (vastupidiselt paljudele teistele rattasõitudele) ideaalsetes kohtades = saab normaalselt lenksu külge kinnitada. hea töö!
Ja numbris olevad augud on alati samas kohas (paari millimeetrise täpsusega)!
jaa. ei. üks on kell!Nongrata kirjutas:Esi- ja tagarattal eraldi spidodsk8erboi kirjutas:sõitsin ka ümber lompide, gpslogger pakkus 76.8km, rattaspidod kaks tükki näitasid 80km.
Selle puu juures ma otsisin paaniliselt, et kust rada läheb, sest nägi seline välja, et langeatud vale raja tõkestamiseks. Muidu oli sõidetav.sk8erboi kirjutas: aga see puu/palk seal ca 10km enne lõppu laskumisel oli küll üks vahva üllatus. võtsin just elu hoo sisse, viimasel hetkel nägin et täpselt risti üle raja (üsna kõrgel) miski mänd, tegin sellise liigutuse, et siiamaani kael valus. jõudsin veel mõelda, et kui nüüd siit üle lenksu lendan siis küll tervelt koju ei jõua. lõpp hea.