Aerozine SL
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Aerozine SL
Jagage kogemusi, head ja vead.
Kaalupiirangut ei ole?
Ise kaalun ca 90kg vahelduva eduga.
Lugupidamisega Riho
Kaalupiirangut ei ole?
Ise kaalun ca 90kg vahelduva eduga.
Lugupidamisega Riho
Viimati muutis Riho72, 24. 04. 2010. 10:13, muudetud 1 kord.
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine.
Rahulolu on peamine.
Re: Aerozine SL
Panin eelmise aasta kevadel baigile külge ja ei kahetse. Anodeerung on ühel vändal veits kulunud, kuid muidu on ok. Kaalu ja hinna suhe on väga paigas, seega julgen soovitada küll.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Käpaga kogemust pole, aga hammakad suht pehmed.
Vahetasin Bontrageri (tegelikuses Truvativ) keskmise ja suure hammaka Aerozine omade vastu. Kui hakkab chain-suck kimbutama, siis keeran hammakad maha ja viilin "karvased ääred" ära. Ja just viilimise kogemusest ütleks, et Aerozine hammakat võttis viil nagu sooja saia. Truva hammakat pidi ikka suht tugevalt nühkima.
Vahetasin Bontrageri (tegelikuses Truvativ) keskmise ja suure hammaka Aerozine omade vastu. Kui hakkab chain-suck kimbutama, siis keeran hammakad maha ja viilin "karvased ääred" ära. Ja just viilimise kogemusest ütleks, et Aerozine hammakat võttis viil nagu sooja saia. Truva hammakat pidi ikka suht tugevalt nühkima.
Truvativil on nii teras kui ka alu hammakad. Äkki sul oli terashammakad?
Aerozini alumise otsa keskjooksud pidid paras crap olema. Saunas räägiti, et korpused pidid ää lagunema.
Aerozini alumise otsa keskjooksud pidid paras crap olema. Saunas räägiti, et korpused pidid ää lagunema.
St FX seerial ja mitte teemaalgataja küsitud SL seerial?tarmo kirjutas:...Aerozini alumise otsa keskjooksud pidid paras crap olema. Saunas räägiti, et korpused pidid ää lagunema.
velo clubbers
Küsija SL seeria on täpsustamata
kas võll on alumiinium või titaan
kas vänt on muudetava pikkusega või mitte
kas tegu kahe või kolme hammakaga
kas keskjooksu laagrid on SKF või noname poolkeraamilised
Siin lühivaade 2010 SL mudelitest
http://www.aerozinebike.com/htm/index.php
Ma olen ise näppinud 08/09 mudeleid ja tundub, et Aerozine crängid on permanentsess tootearengus. Vaatad kataloogi pilti ja mudelinumbrit, võrdled peosolevaga ja no ei ole täpselt samasugune.
kas keskjooksu laagrid on SKF või noname poolkeraamilised
Siin lühivaade 2010 SL mudelitest
http://www.aerozinebike.com/htm/index.php
Ma olen ise näppinud 08/09 mudeleid ja tundub, et Aerozine crängid on permanentsess tootearengus. Vaatad kataloogi pilti ja mudelinumbrit, võrdled peosolevaga ja no ei ole täpselt samasugune.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Vaatan mudelit mis ET Bikes ca 3500,- millel tõenäoliseltmart kirjutas:Küsija SL seeria on täpsustamata
kas keskjooksu laagrid on SKF või noname poolkeraamilised.
alumiinium võll
Oleks vahva küll kui vända pikkus on muudetav
Kolme hammakaga
Keskjooksu laagrid minu velol press fit nii et need jäävad üle.
Lugupidamisega Riho
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine.
Rahulolu on peamine.
Muudetav pikkus on 170/175mm või fix 172,5mm. Kõigi kolme pikkuse vahel valida ei saa. Lisa inffi leiab siit. Ühes teises kohalikus web'i poes on need ka küsimise peale saadaval.Riho72 kirjutas:Oleks vahva küll kui vända pikkus on muudetav
Kolme hammakaga
Ma umbes 3 a tagasi suhtlesin Aerozine esindusega USA-s ja sain nende käest kataloogid jm. info. Soovitati edaspidi suhelda nende Euroopa esindusega, mis asub Saksas, et vältida tollisekeldusi. Juba siis olid erinevused USA ja Euroopa hinnakirjades olevates toodete nimedes. Toode sama, aga nimi erinev. Kui siis kolmanda hinnakirja saatis üks hulgimüüja ja seal oli juba kolmas nägemus tootenimedest, siis lõi juhtme lõplikult kokku. ET-bike-s üleval olevad nimed on tuletatud erinevatest allikatest:) ja pandud üles vist 2 a tagasi, seega nüüd võib olla juba muudatusi. Peab üle vaatama.mart kirjutas: