Värvilised voolikud hüdropidurile
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Värvilised voolikud hüdropidurile
http://www.sailsurf.at/prod-sommer/jagw ... _VK_17.pdf
Proovisib varianti, et magura marta sai punased voolikud. Jagwire vooliku ja otsikud sai kenasti pidama.
Proovisib varianti, et magura marta sai punased voolikud. Jagwire vooliku ja otsikud sai kenasti pidama.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: Värvilised voolikud hüdropidurile
Kas käigukõrile ka leiab valget?
muidugi! Ilma reklaamita aga mina ostsin Fixsusest,Mustamäe Fixsusest.Letikas 100,- meeter.Käiguvahetusele läheb 130-150 sm.slinki kirjutas:Kas käigukõrile ka leiab valget?
Jubedalt tahaks ka omale valgeid voolikuid shimanole. Palun öelge, kust leiaks.
Aitäh
Aitäh
Shimano voolikuid on näiteks Mustamäel Fixuses.
Sõidan siis kui tahan...
Kevadise ratturite ärkamisega on enamus rattapoode tühjaks ostetud.anryo kirjutas:Shimano voolikuid on näiteks Mustamäel Fixuses.
Kontrollkõne mustamäe fiksusesse 668 4499 teatas, et valged hüdrovoolikud on hetkel otsas.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Eelmisel nädalal raudpolt oli. Aga pole ka võimatu, et viimased meetrid minu rattale läksid....
Sõidan siis kui tahan...