Traadita ja traadiga kummi eripärad MTB
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Traadita ja traadiga kummi eripärad MTB
Mis nende peamised sõiduomaduste erinevused on? Kuidas nad erineval pinnasel käituvad? Kummad on kiiremad erinevatel pinnastel?
Re: Traadita ja traadiga kummi eripärad MTB
sama mudeli puhul peaks vahe olema vaid kaalus ja vahetamise lihtsuses (traadiga kummi raskem maha kiskuda).
ise pole ma siiamaani crossmarki puhul muud kui hinnavahet tajuda suutnud.
ise pole ma siiamaani crossmarki puhul muud kui hinnavahet tajuda suutnud.
Kergem on kiirem, seega volditav on kiirem, ausõna, spidomeetirga seda vist siiski ei ole võimalik mõõta. Kummi ehitus on praktiliselt sama,s t töötav osa on sama, erineb ainult see vöö osa, traadiga kummil on see nõksa paksem ja seetõttu ka raskem. Kui suurt panipaika pole, on volditavaid parem ladustada, see on ka reaalne argument.
Ratas on minu hobi, mitte elu
Aga kas juhitavuses või purunemistes vahet ei ole, et nt. traadita puruneb kergemini?
Traat või nöör on rehvi vastu pöida olevas servas (isegi pöia serva taga) ja purunemisosakonnas väga sõna ei võta. Kõige olulisem erinevus on kaal, see võib güroskoopiliste jõudude kaudu juhitavusele mingit mõju avaldada, aga peamine on kiirenduse vahe._KRIS_ kirjutas:Aga kas juhitavuses või purunemistes vahet ei ole, et nt. traadita puruneb kergemini?
Ok, siis on hea tunne Just nv-l lasin taha peale Geax-i (traadita) All tundus üsna mõnus aga kuna eelnev kogemus traadita kummide kohta puudub, siis tahtsin vähe statistikat ka teada vanade rattahuntide endi käest.
Tänan!
Tänan!