Varastatud: Merida Kalahari 500 SX Kollane
Varastatud: Merida Kalahari 500 SX Kollane
Tere
Langesin ka mina täna varguse ohvriks. Vargus leidis aset eilse öö ja tänase päeva vahel. Ratas, mis varastati oli Merida Kalahari 500 SX kollast värvi. Ees esiamort ja ilma porilaudateta. Kahjuks puuduvad erilised tundemärgid, aga ratas oli vaid paar korda kasutatud.
Vargus leidis aset Lasnamäe tänaval(Torupilli Selverist üle tee, kalda peal). Ratas varastati Lasnamäe tänav 28 majast viiendalt korruselt. Ratas oli koridoris ja lukus.
Ratas on samasugune: http://www.avsk.ee/pildid/tooted/TGDFGH.jpg
Seerianumber: atv05z005012
Vaevatasu: 500 EEK
Kõik info oodatud telefonil 5226895 (Joonas) või maili teel: Joonas@okcomposter.com
Langesin ka mina täna varguse ohvriks. Vargus leidis aset eilse öö ja tänase päeva vahel. Ratas, mis varastati oli Merida Kalahari 500 SX kollast värvi. Ees esiamort ja ilma porilaudateta. Kahjuks puuduvad erilised tundemärgid, aga ratas oli vaid paar korda kasutatud.
Vargus leidis aset Lasnamäe tänaval(Torupilli Selverist üle tee, kalda peal). Ratas varastati Lasnamäe tänav 28 majast viiendalt korruselt. Ratas oli koridoris ja lukus.
Ratas on samasugune: http://www.avsk.ee/pildid/tooted/TGDFGH.jpg
Seerianumber: atv05z005012
Vaevatasu: 500 EEK
Kõik info oodatud telefonil 5226895 (Joonas) või maili teel: Joonas@okcomposter.com
Re: Varastatud: Merida Kalahari 500 SX Kollane
Leidsin selle kuulutuse eile, täna õhtul on müüjaga kokkusaamine kokkulepitud. Kuidas käituda kui ratas on tõesti minu?
- pärnu rattur
- Rattur
Kas oled politseisse avalduse teinud?
Kui jah, siis mine ja uuri, kas on sinu ratas. Kui ongi siis, peale müüja juurest lahkumist teata politseisse ja nad aitavad selle kätte saada.
Kui avaldust pole, siis tuleks see teha.
NB! Peksa anda ja jõuga ära võtta ei soovita!
Kui jah, siis mine ja uuri, kas on sinu ratas. Kui ongi siis, peale müüja juurest lahkumist teata politseisse ja nad aitavad selle kätte saada.
Kui avaldust pole, siis tuleks see teha.
NB! Peksa anda ja jõuga ära võtta ei soovita!
Ärge näkku lööge! [/OT]
kui müüja sinust just 2x suurem ei ole, siis kutsu politsei tema juuresolekul või nõua jaoskonda minekut
Mina võtaks mõne tugevama sõbra ikka seljatagust kindlustama. Kui ratas sinu ja olukord lubab, siis võtad lihtsalt tagasi. Kui võimalik, siis hoiad tegelast niikaua kinni, kui politsei jõuab. Olukorda tuleb kainelt hinnata, kangelast ei ole mõtet mängida. Kui olukord ei luba, siis ütle, et ratas väga meeldib ja tood homme hommiku kohe raha (siis juba koos politseiga).
Käisin kohapeal, ratas oli täpselt sama, paraku ei klappinud raaminumber. Lisaks olid porilauad nii kõvasti kinni, et neid ei ole viimasel ajal külge keeratud. Otsime edasi.
Natuke kahtlane oli, et ratast müüdi varastamise kohast kõigest kilomeetri kaugusel.
Paraku omanik ei olnud dokumente ka leidnud.
Aga tänan kõiki nõuandjaid ja jätkan otsinguid, küll ma ta kätte saan
Natuke kahtlane oli, et ratast müüdi varastamise kohast kõigest kilomeetri kaugusel.
Paraku omanik ei olnud dokumente ka leidnud.
Aga tänan kõiki nõuandjaid ja jätkan otsinguid, küll ma ta kätte saan