![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
ja jutt käib siin 7st kilomeetrist liidriajaga 7.39 ...
Kokkuvõttes ikka 17 peale tänastT6nu kirjutas:Taaramäe siis tänasel eraldistardil 23. ja kokkuvõttes 26.....
«Sõidan selle eraldistardirattaga teist aastat, kuid pole head positsiooni leidnud. Ükski Cofidise rattur pole keskmisest raskema rattaga rahul,» lausus Taaramäe. «Sõidu alguses olin megakehv. Viimased 15 km olid rauad paremal ja kihutasin 60 km/h.»T6nu kirjutas:...Ei oska midagi öelda-peab Taaramäe enda kommentaarid ära ootama...
Contrador tegi seda mida ta tegema pidigi ja mida ta ennegi teinud ehk üritas oma tüüpsete spurtidega liidrit kukutada, aga Brajkovic oli väga kõva tänaT6nu kirjutas:... siis Contadorist minul küll arvamus langes. Selle asemel, et "pedaal põhja" vajutada ja seda senikaua, kuniks liider maha jääb, tegi ta mingit sprinterite komejanti. Lõpuks kui Szmyd ka nendega ühines, tundus et tegemist lausa mingi treki alaga... Väga kahtlen, kas El Pistolero sel aastal ka mägesid liigutama hakkab.
Oled sa kindel, et see oli tema? Ma ei ole, kuigi oma arust ka nägin (või tahtsin näha). Taaramäe jaoks peaks selle tõusu võtmine ajaga ca 55 mintsa olema ikka paras jalutamineT6nu kirjutas:Enne tõusu ma veel nägin Taaramäed- umbes 3-4 meest tagapool Contadorist. Vähemalt ma arvan, et see oli tema...
Tsiteerin: "For me, it’s mission accomplished at the Dauphiné," Contador insisted. "I came to this race mostly to get good form for the Tour de France. Last year I was third without winning a stage. This time my overall position is about the same, plus I've got two stage wins: the prologue and the most prestigious stage, so I’m very happy with that."Mati kirjutas:Contrador võtab CduD'd treeninguna Touri jaoks ja tema eesmärk võita etapp (just Ad'H) on täidetud...T6nu kirjutas:... siis Contadorist minul küll arvamus langes. Selle asemel, et "pedaal põhja" vajutada ja seda senikaua, kuniks liider maha jääb, tegi ta mingit sprinterite komejanti. Lõpuks kui Szmyd ka nendega ühines, tundus et tegemist lausa mingi treki alaga... Väga kahtlen, kas El Pistolero sel aastal ka mägesid liigutama hakkab.
Pro-tour on koos dopingukontrollide tõhustamisega läinud natuke inimlikumaks ja tekkinud on mõiste "vormi ajastamine", varem anti kogu hooaeg nagu torust tuli ja süstal võimaldas.T6nu kirjutas:Väga kahtlen, kas El Pistolero sel aastal ka mägesid liigutama hakkab.
krt, vb oli jh:D (pole pidevalt vaadanud:D) Eurospordis peaaegu koguaeg nurgas LIVE kiri, sellest ka väike möödapanek:Dalkonoom kirjutas:Kas vaatasid Eurospordist eilse sõidu kordust? Ma juba kartsin et olen midagi maha maganud
Selle aasta olümpial sai ühe mu tuttava elukaaslase andmetel Šmigun kaks päeva järjest hõbeda.kevin kirjutas:krt, vb oli jh:D (pole pidevalt vaadanud:D) Eurospordis peaaegu koguaeg nurgas LIVE kiri, sellest ka väike möödapanek:Dalkonoom kirjutas:Kas vaatasid Eurospordist eilse sõidu kordust? Ma juba kartsin et olen midagi maha maganud
Kaalume ka varianti, et Vader lihtsalt ei taha suhelda mingi aeg! Ootus ja tahe olid suured, tulemus kehv = kõva pettumus. Mis ise teeksid?T6nu kirjutas:...Aru ma ei saa, kas ajakirjanduses nii noobid koos kõik, et ei jaksa isegi telefoni kätte võtta ja Vaderi käest uurida, mis teema onAinult blogi oskavad lugeda.
Närvid?tanet kirjutas:Kõhuvalu nullis Taaramäe võimalused