2. Mavic rattamaraton (11.07.2010)
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
2. Mavic rattamaraton (11.07.2010)
Võistlus siis tulemas ja kas keegi oskab eelmisest aastast midagi muljetada või raja kohta midagi rääkida? Homme, 2 juunil on seal ka avatud raja sõit, kuhu ei ole paraku võimalik minna. Seega olen neti kaudu raja luurel
Distantsid:
Distants 48 km kell 12:00
24 km kell 12:15
Lastesõidud kell 11:00
Distantsid:
Distants 48 km kell 12:00
24 km kell 12:15
Lastesõidud kell 11:00
Re: 2. Mavic rattamaraton (11.07.2010)
Olen kuulnud et sinna lastakse ainult Mavic jooksudega peale
hästimetslane kirjutas:Olen kuulnud et sinna lastakse ainult Mavic jooksudega peale
ei olegi nii naljakas tegelt kui mingi 30+ tüüpi ühes ja samas kohas kummid ära lõhuvad sh. ise. nüüd ma saan aru, miks MAVIC sponsib.. [duh]_KRIS_ kirjutas:hästimetslane kirjutas:Olen kuulnud et sinna lastakse ainult Mavic jooksudega peale
well. olidki juba vanad..
endal vedas, ilmselt mavicu jooksude tõttu. tegelt muidugi seetõttu, et head inimesed hoiatasid selle koha peal. aga mis seal oli, silla äär (betoon) oli lihtsalt terav? sealt läbi sõites oli tunne selline, et justkui oleks läbi pit stop ala sõitnud. ilmselt peaks kiiremaid kummivahetajaid ka meelespidama:)sk8erboi kirjutas:ei olegi nii naljakas tegelt kui mingi 30+ tüüpi ühes ja samas kohas kummid ära lõhuvad sh. ise. nüüd ma saan aru, miks MAVIC sponsib.. [duh]_KRIS_ kirjutas:hästimetslane kirjutas:Olen kuulnud et sinna lastakse ainult Mavic jooksudega peale
well. olidki juba vanad..
sõit ise ole palava ilma tõttu (30 kraadi näitas kohalik möödik, tagasiteel auto ilmajaam pakkus isegi 32) vähemalt minule väga raske. rada oli ja/või tundus seetõttu tallinna rm mõnevõrra raskem, kuigi mägesid nagu trassil polnud. eest suurega sai ilusasti üles:) kokkuvõttes oli tore. keskus ise on megailus!
ps! mitu km teil kompu näitas? unustasin sisse panna stardis, aga kuidagi vähe näitas ikka.
Tere
Laenasin rajal kellegile oma pumba (Scott pump) suhteliselt sõidu alguses. Kas on see inimene äkki siin foorumis ja tagastaks pumba?
Laenasin rajal kellegile oma pumba (Scott pump) suhteliselt sõidu alguses. Kas on see inimene äkki siin foorumis ja tagastaks pumba?