vaatasin et enamus sõidud jäävad Lõuna-Eesti sektorisse, algab Pärnu, Sindi, siis Jõgeval mega koht Siimusti
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
siimustile järgneb järgmisel päeval samas piirkonnas kohe Ehavere, mis on xc fänile tõeline maiuspala.profit4 kirjutas:Küsimus selline kas keegi on ka nendest sügiskrossi etappidest ka osa võtnud, kas tegemist on valdavalt XC radadega ja kui pikad seal rajad on?
vaatasin et enamus sõidud jäävad Lõuna-Eesti sektorisse, algab Pärnu, Sindi, siis Jõgeval mega koht Siimusti, ja Tartu ning lõppeb Otepääl. äkki oskate anda mingit ettekujutust millega seal tegemist on.
taset ei maksa küll karta. see on nagu ikka seinast seinaprofit4 kirjutas:Hmm tundub väga ahvatlev, kuidas seal tasemega lood on, et kas ka rohelisel harrastajal ka sinna asja on või on tegemist ikka ainult mägedepoegade võistlusega.
Alles paar päeva tagasi olid peaaegu ühel joonel!!! VCE Cupil siis....tarmo kirjutas: õige otsus. paneme siis rattad joonele ja tuld. polegi vist sinuga sel aastal ühes xc sõidus startinud
ära selle pärast küll tulemata jäta. eelmisel aastal tiimo ja erik sõitsid eliiti ja mina harrastajaid, sel aastal on ilmselt samamoodi. tiimo ja erik sõitsid tublilt, nii mõnedki eliidi mehed said tublisti loputadapriidik kirjutas:Tuleks ka joonele aga krt sai eliidi litsents võetud ja selles masinaklassis pole nagu midagi teha. Järgmine aasta saab toimuma taandareng tagasi harrastajaks siis tahaks jälle joonel olla.
kalender on ejl-s olemas ja ega muud eriti pole. tulemused pannakse ka samasse üles, aga üsna suure hilinemisega. kes punktiarvestust peab, seda pole siiani aru saanud. punkte näed alati järgmisel etapil paberilt, mis on kleebitud kuhugi bussi seinale. see on selline üritus kus pole mõtetki rohkem nõuda ehk siin on parem käituda ermo signatuuri järgiAndreK kirjutas:Kas sarja kohta netis ka mingit infot leidub?
Laheeeeeee!!!tarmo kirjutas:kalender on ejl-s olemas ja ega muud eriti pole. tulemused pannakse ka samasse üles, aga üsna suure hilinemisega. kes punktiarvestust peab, seda pole siiani aru saanud. punkte näed alati järgmisel etapil paberilt, mis on kleebitud kuhugi bussi seinale. see on selline üritus kus pole mõtetki rohkem nõuda ehk siin on parem käituda ermo signatuuri järgiAndreK kirjutas:Kas sarja kohta netis ka mingit infot leidub?![]()
korraldajad on kohalikud klubid, kus taatidel pole internetist aimugi ja veel eelmine aasta olid registreerimislehtedena kasutusel vanad venekeelsed blanketid![]()
aga rajad on headja kui esikolmikusse sõidad, siis saad igasugu lahedaid asju. näiteks sindist sain ma eelmine aasta mapi sindit tutvustava materjaliga, ümbrikus 40 krooni , mingi metallist meene, diplomi ja kringli
Tõelise maafiilinguga üritus!!!tarmo kirjutas:kalender on ejl-s olemas ja ega muud eriti pole. tulemused pannakse ka samasse üles, aga üsna suure hilinemisega. kes punktiarvestust peab, seda pole siiani aru saanud. punkte näed alati järgmisel etapil paberilt, mis on kleebitud kuhugi bussi seinale. see on selline üritus kus pole mõtetki rohkem nõuda ehk siin on parem käituda ermo signatuuri järgiAndreK kirjutas:Kas sarja kohta netis ka mingit infot leidub?![]()
korraldajad on kohalikud klubid, kus taatidel pole internetist aimugi ja veel eelmine aasta olid registreerimislehtedena kasutusel vanad venekeelsed blanketid![]()
aga rajad on headja kui esikolmikusse sõidad, siis saad igasugu lahedaid asju. näiteks sindist sain ma eelmine aasta mapi sindit tutvustava materjaliga, ümbrikus 40 krooni , mingi metallist meene, diplomi ja kringli
LauriA kirjutas:Kas need sügiskrossi rajad on (tehniliselt) lihtsamad või raskemad võrreldes TEC sarja Rakvere etapi keerukamate lõikudega?
kas need stardid on suht ühel ajal või on 2. start alles siis, kui 1. stardi sõitjad on lõpetanud? Mul mure, et vaja laupäeval kibekiiresti sealt Kilingi-Nõmme kandist tagasi pealinna jõuda. Oskab keegi teadjam aimata, mis kell see 3.start umbes olla võib? Mis kell ma sealt minema võiks saada umbes?EJL koduleht kirjutas:5.Võistluse kestus:
1.start MN-12, N-14, N-16, N-18, sõidu aeg 20 minutit.
2.start M-14, sõidu aeg 30 minutit.
3.start M-16 ja M-H, sõidu aeg 45 minutit.
4.start M-18, sõidu aeg 1 tund ja M-E sõidu aeg 1 tund ja 30 minutit.
harrastajate start on tavaliselt kuskil 13.15, kohe peale eelmise sõidu lõppemist.Lauri T kirjutas:http://www.ejl.ee/kalender2003/2003.09. ... emetsa.htm
kas need stardid on suht ühel ajal või on 2. start alles siis, kui 1. stardi sõitjad on lõpetanud? Mul mure, et vaja laupäeval kibekiiresti sealt Kilingi-Nõmme kandist tagasi pealinna jõuda. Oskab keegi teadjam aimata, mis kell see 3.start umbes olla võib? Mis kell ma sealt minema võiks saada umbes?EJL koduleht kirjutas:5.Võistluse kestus:
1.start MN-12, N-14, N-16, N-18, sõidu aeg 20 minutit.
2.start M-14, sõidu aeg 30 minutit.
3.start M-16 ja M-H, sõidu aeg 45 minutit.
4.start M-18, sõidu aeg 1 tund ja M-E sõidu aeg 1 tund ja 30 minutit.Jubedalt tahaks krossile minna, aga oleks vaja enne teada, kaua seal läheb
![]()
......aidake..
krt, nii retsi laskumist ja nii vägevat rada poleks oodanudtann kirjutas:Tihemetsas käidud ja sõnadega hästi seda asja kirjeldada ei annagi. Üritus oli lihtsalt nii viimasepeal, et kõik kes ei käinud võivad ennast kiruda küllRada oli raske, seda räägivad ka numbrid. Sõitsin klassis MH ja sõitsime 45 minutit ja keskmine pulss 186 ja max 194, nii et suht piiri peal kogu aeg
Samas oli seal üks eriti rets laskumine, mida sooja tehes kartusega vaatasin, aga võistluse aeg lausa ootasin, sest see laskumine oli üks selle raja paremaid palasid ja kui juba tunnetus käes, siis ainult sõida
![]()
Sai nüüd Tallinnasse tagasi tuldud, kuna arvasin, et kaks päeva on minu jaoks liig, nüüd aga vägisi kisub sinnapoole, et hommikul tuleb hakata Sindi poole sõitma, sest hull pisik on sees ja tahaks nagu veel
mis seal siis nii retsi oli? Oli ta järsk, käänuga, liivane vms selline vigur oli sees? Ei tea kas edaspidi ka nii retsid rajad tulevad?tarmo kirjutas:krt, nii retsi laskumist ja nii vägevat rada poleks oodanudtann kirjutas:Tihemetsas käidud ja sõnadega hästi seda asja kirjeldada ei annagi. Üritus oli lihtsalt nii viimasepeal, et kõik kes ei käinud võivad ennast kiruda küllRada oli raske, seda räägivad ka numbrid. Sõitsin klassis MH ja sõitsime 45 minutit ja keskmine pulss 186 ja max 194, nii et suht piiri peal kogu aeg
Samas oli seal üks eriti rets laskumine, mida sooja tehes kartusega vaatasin, aga võistluse aeg lausa ootasin, sest see laskumine oli üks selle raja paremaid palasid ja kui juba tunnetus käes, siis ainult sõida
![]()
Sai nüüd Tallinnasse tagasi tuldud, kuna arvasin, et kaks päeva on minu jaoks liig, nüüd aga vägisi kisub sinnapoole, et hommikul tuleb hakata Sindi poole sõitma, sest hull pisik on sees ja tahaks nagu veel![]()
ma soojendusringil ei tahtnudki sealt laskumisest alla sõita![]()
kilingi nõmme mehed olid ikka tõelise pärli metsa valmis ehitanud
Mis Sul sellest, Sa ainult kodus mõtled, kas tulla sõitma või mitte. KJK buss oli vähemalt Sindis kohal.Corrosion kirjutas:krt, nii retsi laskumist ja nii vägevat rada poleks oodanud![]()
ma soojendusringil ei tahtnudki sealt laskumisest alla sõita![]()
kilingi nõmme mehed olid ikka tõelise pärli metsa valmis ehitanud
mis seal siis nii retsi oli? Oli ta järsk, käänuga, liivane vms selline vigur oli sees? Ei tea kas edaspidi ka nii retsid rajad tulevad?
Videod siin:Alvaro kirjutas: Kui Kultuuriväärtuste amet Urmase isiksuses selle tsensuurist läbi laseb. Siinkohal väike meeldetuletus - lindilt tunduvad kõik laskumised ja tõusud poolteist korda lamedamad, kui nad tegelikult olid.
bravo AlvaroUrmasL kirjutas: http://www.estnet.ee/urmas/mtb/Olustvere2.mpg
.
Kui ma vaatan Urmase ja Sinu sõnumi kellaaegade vahet, siis peab ütlema, et Sa istud kadestamistväärt hea ühenduse otsas. Mnjah, tegelt on mul ka kodus liin teor 8MB, aga tööl mitusetukorda väiksem. Paradoxaalne.Andrus K kirjutas: bravo AlvaroLihtsalt hüppasid koos rattaga 6 trepiastet ülespoole või
![]()
Ja tihemetsas ei ühtki niplit. Milline pettumus
töö ja tööandja on sellised, et sitema ühendusega jääks või leivale määrimata.Alvaro kirjutas:Kui ma vaatan Urmase ja Sinu sõnumi kellaaegade vahet, siis peab ütlema, et Sa istud kadestamistväärt hea ühenduse otsas. Mnjah, tegelt on mul ka kodus liin teor 8MB, aga tööl mitusetukorda väiksem. Paradoxaalne.