Author Cup 2003 [MTB]
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Author Cup 2003 [MTB]
Ka sel aastal toimub juba traditsiooniline Author Cup sari.
Võistlus toimub Aegviidus, kõik etapid samal rajal, satrt ja
finis Kõrve matkakeskuses. Teine etapp on Kõrve rattasõit
mis läheb ka TEC sarja arvestusse, siis on ka rada erinev.
1. 18.05.2003.
2. 01.06.2003.
3. 10.08.2003.
4. 07.09.2003.
Juhend
www.author.ee
espordi link
Võistlus toimub Aegviidus, kõik etapid samal rajal, satrt ja
finis Kõrve matkakeskuses. Teine etapp on Kõrve rattasõit
mis läheb ka TEC sarja arvestusse, siis on ka rada erinev.
1. 18.05.2003.
2. 01.06.2003.
3. 10.08.2003.
4. 07.09.2003.
Juhend
www.author.ee
espordi link
Viimati muutis erikr, 11. 04. 2003. 05:39, kokku muudetud 3 korda .
Mul ka plaanis minek. Kuna lubati nädalvahetuseks ilusat ilma võib täitsa tore võistlus tulla
Ja saab näha palju siis eelmise aastaga võrreldes olen edasi arenenud
Siis sai seda autohrit kõva kahvliga rattaga(millel olid kenad plekist kolisevad porilauad) sõita, pärast antsid randmed ja õlg mitu nädalat tunda.
Ja saab näha palju siis eelmise aastaga võrreldes olen edasi arenenud
Siis sai seda autohrit kõva kahvliga rattaga(millel olid kenad plekist kolisevad porilauad) sõita, pärast antsid randmed ja õlg mitu nädalat tunda.
Noo üldjuhul kaldun arvama et ratas ei saa ise sõitmisega mitte hakkamatann kirjutas:Siis pole ju sina nii palju arenenud, vaid ratas on teinud suure hüppe paremuse poolesan kirjutas: saab näha palju siis eelmise aastaga võrreldes olen edasi arenenud Siis sai seda autohrit kõva kahvliga rattaga sõita
Aga jah hetkel ratas vast tõesti natuke parem kui eelmine ja võibolla ei ole ka ise arenenud.
No kui ratas on parem kui eelmine siis on paremat tulemust ikka loota, kui vähemalt sama heas hoos oled kui eelmisel aastal, mis sinu minekusse puutub, siis kui just vanaduspäevad juba käes pole, siis arened kindlasti iga aastaga, mitte ei muutu kehvemaks, sest see ei kao ju kuskile, mille juba läbi oled teinudsan kirjutas:Aga jah hetkel ratas vast tõesti natuke parem kui eelmine ja võibolla ei ole ka ise arenenud.
I was made for this...
Käisin ka Aegviidus sõitmas, aga kuna eile Raplas osalesin, siis kartsin, et läheb paljuks ja praegu olen küll rahul, et nr peale ei pannud. Väsimus on võimust võtnud , aga õnneks on nädal veel aega TRM'ni, nii et loodan, et veel jõuan taastuda, aga praegu küll selline tunne, et vabaga ka vist ei jaksaks lasta Muidu üritus nagu tavaliselt oli tore ja vihm oli kruusateedest teinud peaaegu nagu asfalti, nii et päris kiire sõit. See aasta jäi Author Cup erinevatel põhjustel vahele, aga eks siis järgmine aasta
I was made for this...
üldiselt oli mulle see sõit kui surma järele minek. reede õhtul saabusin ajatsoonist GMT-6, seljataga pikk lend, viimase 72 tunni jooksul maganud ca 13 tundi. sissejoodud jook hakkas maost imenduma alles teise ringi keskel. pulss 166/181 räägib enda eest, tavaliselt umbes 158/178.
hoopis huvitav on tulemustevärk. enda polari järgi on aeg 1:53:15, protokollis 1:50:42. erinevust aegades on võimalik seletada sellega, et start anti teise kella järgi ja stardi- ja finishikell olid omavahel sünkroniseerimata. sõitjast nr 123 või misiganes (Jaan Viirmaa) möödusin eelviimase tõusu alguses ja minust ta enam mööda ei läinud, sellest hoolimata on ta minust 2 kohta eespool. protokollis on minu nr 90, tegelikult oli 147. protokolli nr 123 oli möödunud korral rajal nr 131 all arumaeisaa....
vaatasin eelmise etapi protokolli ja ja pilte ning numbritega on küll puder ja kapsad ka seal. samuti on mu aeg kolmandal etapil vale ning esimse etapi protokollis mind poelgi . jutt käib http://www.author.ee olevatest protokollidest.
pole plaaniski mingit oma õigust siin taga ajada kuid nii kaob ju usk protokolli õigsusesse.
aga ilus pühapäev oli sellegipoolest
hoopis huvitav on tulemustevärk. enda polari järgi on aeg 1:53:15, protokollis 1:50:42. erinevust aegades on võimalik seletada sellega, et start anti teise kella järgi ja stardi- ja finishikell olid omavahel sünkroniseerimata. sõitjast nr 123 või misiganes (Jaan Viirmaa) möödusin eelviimase tõusu alguses ja minust ta enam mööda ei läinud, sellest hoolimata on ta minust 2 kohta eespool. protokollis on minu nr 90, tegelikult oli 147. protokolli nr 123 oli möödunud korral rajal nr 131 all arumaeisaa....
vaatasin eelmise etapi protokolli ja ja pilte ning numbritega on küll puder ja kapsad ka seal. samuti on mu aeg kolmandal etapil vale ning esimse etapi protokollis mind poelgi . jutt käib http://www.author.ee olevatest protokollidest.
pole plaaniski mingit oma õigust siin taga ajada kuid nii kaob ju usk protokolli õigsusesse.
aga ilus pühapäev oli sellegipoolest
Viimati muutis erikr, 07. 09. 2003. 19:35, kokku muudetud 2 korda .
Erkir'i jutule lisaks, leidisn end erkir'ist tagapool kuigi oma arust sai esimene ringi natuke maad koos sõidetud ja pärast ei mäleta küll kus ta minust möödus. Enda kella järgi ei oska täpset aega kahjuks anda, aga see oli kuskil 1.45 - 150 vahel. Igaljuhul mingi jama nende tulemustega on.
Ilm seeest oli suurepärane ja sõidul polnud kah viga(enesetunne väga hea), ainuke jama oli et terve teise ringi pidin üksinda sõitma Ees ei olnud kedagi näha ja tagant poolt samuti mitte, aga lõppus jõudis üks siiski järgi, tegi lõppu väga huvitavaks mulle
Ilm seeest oli suurepärane ja sõidul polnud kah viga(enesetunne väga hea), ainuke jama oli et terve teise ringi pidin üksinda sõitma Ees ei olnud kedagi näha ja tagant poolt samuti mitte, aga lõppus jõudis üks siiski järgi, tegi lõppu väga huvitavaks mulle
Võimalik, et oli tõesti mingi jama nende aegadega siis, aga oodake ära TRM siis võib lausa katastroof aegadega tulla. Kasutatakse kiipe, aga need pole mitte välismaalt, vaid mingi Eesti firma omad ja pole nagu testitud ja mingit muud kontrolli ei tehta igaksjuhuks, nii et kui mingi jama juhtub, siis võid oma kohast ja ajast ainult unistada.
Sry@offtopic
Sry@offtopic
I was made for this...
vaatasin nii ja vaatasin naa aga ma ei leidnud sealt kusagilt jälgi IV etapi tulemustest ?! Äkki täpsustad, kust neid seal leida või vaatasid väsimusest vanuerikr kirjutas: hoopis huvitav on tulemustevärk. enda polari järgi on aeg 1:53:15, protokollis 1:50:42. .... jutt käib http://www.author.ee olevatest protokollidest....
Sai siis kah esimest korda authorit sõidetud ja ei olnudki nii hull kui kartsin . Seadsin endale sihiks 2 tunni alistamise ja sellega sain ka hakkama - Polari aeg ~ 1:50. Kõik tõusud sai üles keritud v.a. üks väga pehme ja suht järsk liivane tõus, mis tuli joostes võtta. Sõidu ajal sai vahepeal muidugi jälle ennast kirutud, et mida kuradit ma siin ennast piinan, kellele seda vaja on, aga peale fini?it oli tunne mega - nii et järgmine kord uuesti . Natuke targemaks sain kah - otsutasin sõidu ajal pulsokat mitte vahtida ja sain keskmiseks HR-ks 175 (kahel eelneval võistlusel oli vastav näit 172, max~190) s.t. tuleb sõita enesetunde järgi . Igatahes oli tore sõit ja hea trenn TRM-ks.
Kaks ringi on hea asi
Esimese ringi alguses suutsin kohe kruusa peale pööramisel ainukese joogipudeli ära kaotada. Stardijärgses rüsinas ei tahtnud seda üles võtta. Esimese joogipunktini sõites olin dehüdratsiooni piirimail. Kuna pole tavaliselt üldse joogipunktide tarbija siis julgeks öelda, et 15 km peal asuv joogipunkt on liiga hilja kui oma notsikut pole. Samas jälle finishi joogipunkt liiga vara kui teine ring peale tuleb.
Teise ringi alguses aga leidsin joogipudeli jälle ülesse
Kokkuvõttes võib öelda, et Author cup on kõva tulistamine. Esimesed 8 km kruusa oli pidevalt üle 35 km/h, mis ilma veeta andis hiljem teravalt tunda. Peab vist hakkama, juba enne sõitu jooki tarbima ja korralikult sooja tegema, et sellise kimamisega ennast mitte tühjaks sõita.
Kui mitte arvestada, et rattaprillid veel enne kojusõitu ära kadusid võib sõiduga igati rahule jääda.
Teise ringi alguses aga leidsin joogipudeli jälle ülesse
Kokkuvõttes võib öelda, et Author cup on kõva tulistamine. Esimesed 8 km kruusa oli pidevalt üle 35 km/h, mis ilma veeta andis hiljem teravalt tunda. Peab vist hakkama, juba enne sõitu jooki tarbima ja korralikult sooja tegema, et sellise kimamisega ennast mitte tühjaks sõita.
Kui mitte arvestada, et rattaprillid veel enne kojusõitu ära kadusid võib sõiduga igati rahule jääda.
Viimati muutis Al, 08. 09. 2003. 12:47, muudetud 1 kord.
mul ei jää muud üle kui anda siin vaba tsitaat ühest värskest ameerikamaa MTB ajakirjast - what is really great about mountain biking ist that you can find new things about yourself when you suffer. sooda mis soodaveiko kirjutas:ise küsin, ise vastan - Sa vaatasid 2002a tulemusi... siis oli Sul tõesti aeg 1:50.jneveiko kirjutas: vaatasin nii ja vaatasin naa aga ma ei leidnud sealt kusagilt jälgi IV etapi tulemustest ?! Äkki täpsustad, kust neid seal leida või vaatasid väsimusest vanu
IV etapi tulemused http://www.esport.ee/index_comp.php?por ... on=season5
Ma arvan, et lühikese maa protokollis on küll mingi kala sees, sest vaevalt, et seal 5 Riivo Schumanni osales
I was made for this...
vaevalt küll jh ja mida selline mees lühikesel distantsil tegema peakstann kirjutas:Ma arvan, et lühikese maa protokollis on küll mingi kala sees, sest vaevalt, et seal 5 Riivo Schumanni osales
M: mnt ratas