tarmo kirjutas:moonraker kirjutas:Pilt 3...et siis see on ratas, millega Mati tuleb trm-le???
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
see on jah mati uus marathon racer
paistab, et peale minu on siin veel mehi kes singlespeedi fännavad.
See mul jah see kõrge kadentsi pill, hea jalgu soojaks saada. Sõidukingad, pagan, kipuvad aint varbaotsast jubedalt kuluma.
tarmo kirjutas:mis aga kleepsudesse puutub, siis kas poleks olnud parem teha nad läbipaistvale taustale, nii et ainult kiri on näha ratta peal. ilma selle valge kastita. nüüd on juba muidugi hilja
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
kleepsudega on nii, et asja sai kunagi ka siin foorumis põgusalt arutatud ja jäi umbes selline variant. tulevikus (teine, kolmas, .... partii) võib teha igasuguseid nippe. Läbipaistav puhul pean miinuseks ise seda, et kirevalt või juhuslikult samas toonis rattalt ei paista tekst võib-olla välja. Valgel taustal peaks igale rattale sobima.
Corrosion kirjutas:... Oleks võind jah läbipaistev olla, kujuta ette ostad uue ratta ja järsku mingi valge lärakas keset raami. Aga kui seal kriimud niigi ennem olid, siis vahet ju ei ole.
kallis korrosioon, ei mäleta, et keegi oleks sul käskinud kleepsu rattale panna. asi puhtalt vabatahtlik. samas on sul alati võimalik ise orgunnida mingi teine kleeps või variant mis sulle sobiks.
green_day kirjutas:Postiga ka vaevud saatma? Ei oleks mõtet vaid nende pärast Tallinnasse minna.
ausalt ei vaevu, sest postkontoriks ei viitsi hakata (374 potentsiaalset adressaati). veelkord palun mõistlikku suhtumist, kuna kleepsude näol ei ole tegemist minu igapäevase elu primaarse tegevusega. küll ajapikku kõik huvilised oma kleepsud ka kätte saavad.
PS! KÄESOLEVAL NÄDALAL VIIBIN KOMANDEERINGUS, SEEGA OLEN KÄTTESAADAMATU. AGA TARTUS OLEN KOHAL.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"