Musta värvi kodarad 28" tagarattale
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Musta värvi kodarad 28" tagarattale
Jooksu väline mõõt ja see, kas on esimene või tagumine ei näita esialgu mitte midagi. Kõik sõltub ikka konkreetsest rummust ja pöiast ehk nende mõõtudest ning kuidas on kodarad antud jooksul laotud või siis, kuidas plaanitakse laduda. Lisaks veel, et kumba poole omadega tegemist.. kas kassetti poolse või mitte.Cly/Suva kirjutas:Kas keegi teab kust neid ühe kaupa osta saaks tallinnast?
Võta kalkulaator ette ja tee kindlaks.
http://www.sapim.be/index.php?st=spokelength
http://www.dtswiss.com/SpokesCalc/Welco ... anguage=en
Teine variant, et kui sul on olemasolevatele lisaks vaja, siis mõõda nende pikkus ära.
Kolmas variant kui ise mõõta ei oska/ei taha. Võta jooks näppu ja käi kusagilt viisakast rattapoest läbi.
Kui mõõdud teada, siis on alles mõistlik uurima hakata... Reeglina neid müüaksegi ükshaaval, vähemalt netist tellides küll. Vaevalt, et siingi väga teisiti tehakse.
Tänud. Murdunud kodara pikkus paistab olema umbes 292-294mm ja ta on kassetipoolne. Ma arvan, et sellest infost piisab. Ma saan kodara poodi ka kaasa võtta ja võrrelda seal olemas olevatega.
Tahaks tolle lihtsalt ratta homsega liikuma saada, seega küsingi mis poodi maksaks tülitada.
Tahaks tolle lihtsalt ratta homsega liikuma saada, seega küsingi mis poodi maksaks tülitada.
See kumb pool oligi pigem selle pärast mainitud, et ühel poolel on reeglina pikem ja teisel pool lühem kodar (tagumisel jooksul). Muidugi jälle oleneb erinevatest asjaoludest.Cly/Suva kirjutas:Murdunud kodara pikkus paistab olema umbes 292-294mm ja ta on kassetipoolne. Ma arvan, et sellest infost piisab. Ma saan kodara poodi ka kaasa võtta ja võrrelda seal olemas olevatega.
Huupi pakkudes äkki tasub Stardist või Veloplussist uurida?
Kui just ainult üks kodar puudu ja mõõt ikka see mida mainid, siis häda korral võin ise dtswiss compi (2.0 - 1.8 - 2.0) nii 292 või 294 pikkuses pakkuda. Aga selle variandi jätaks hädavariandiks.. ma lihtsalt olen laisk ja ei viitsi väga tõmmelda. Pealegi ei ela päris Tallinnas ka...
Igas normaalses rattapoes peaks olema.
Proovi V+ näiteks, ma olen sealt alati kodaraabi saanud.
Proovi V+ näiteks, ma olen sealt alati kodaraabi saanud.
Mõni aasta tagasi ikka musti kodaraid tuli hoolega otsida, neid polnud pealinna rattapoodidest kerge leida. Tavalisi roostevabu müüakse muidugi igal pool.
mustal taustal helendab must vari
Vist õnnestus Rademarist leida.
Ühest teisest poest soovitati markeriga mustaks värvida.
Huvitav kui hea mõte see oleks? Mul on porilaua kinnitused hõbedased. Võiks ka mustad olla siis juba. Üks teine mõte oli termorüüž nendele ümber panna. Väikse jupi peal sai proovitud ja nägi väga kena välja.
Ühest teisest poest soovitati markeriga mustaks värvida.
Huvitav kui hea mõte see oleks? Mul on porilaua kinnitused hõbedased. Võiks ka mustad olla siis juba. Üks teine mõte oli termorüüž nendele ümber panna. Väikse jupi peal sai proovitud ja nägi väga kena välja.
Ei soovita. Mõne aja muutub see must markeri värv koledaks, nagu oleksid kodarad õlised. Pigem sõida ringi hõbedastegaCly/Suva kirjutas: Ühest teisest poest soovitati markeriga mustaks värvida.
Huvitav kui hea mõte see oleks?
- pärnu rattur
- Rattur
Must ja hõbe sobivad ju ilusti kokku või tahad sünget ratast ?
Ärge näkku lööge! [/OT]
No imelik on kui kõik kodarad on mustad ja üks on hõbedane.
Esirattale võiks ju nalja pärast laduda radiaalis mustad ja hõbedased kordamööda.
Esirattale võiks ju nalja pärast laduda radiaalis mustad ja hõbedased kordamööda.
No kui jutt käib kõigest 1 kodarast siis võid markeri julgelt käiku lasta
- pärnu rattur
- Rattur
Ma pidasin silmas et mustad kodarad ja nendega kokku hõbedased porilaua traadid.
Ärge näkku lööge! [/OT]