Kleepsud
Kleepsud
Panin kõigile liikmetele paremini nähtavaks teate siia, hiljem kolib tõenäoliselt "ainult liikmetele" alla.
Kleepsud on VALMIS . (Pilt tuleb homme)
Esimese partiiga ei ole ma küll ise 100% rahul, kuna värvid pole päris õiged (tumedamad). Samas ajab asja ära (ratta peal ntx täitsa OK).
Seega soovid privasse. Esialgne partii 150 eksi. TÜKI HIND 8 EEK.
Massjagamist saaks teostada Tartu RM aegu.
Kleepsud on VALMIS . (Pilt tuleb homme)
Esimese partiiga ei ole ma küll ise 100% rahul, kuna värvid pole päris õiged (tumedamad). Samas ajab asja ära (ratta peal ntx täitsa OK).
Seega soovid privasse. Esialgne partii 150 eksi. TÜKI HIND 8 EEK.
Massjagamist saaks teostada Tartu RM aegu.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Huvilistest TALLINNA INIMESED. Kleepsu soovi korral on võimalik neid saada päevasel ajal kesklinnast (Rävala pst) ja õhtusel ajal (mõistlikul ) vahest (kuidas mul tahtmist liikuda on ) Kakumäe kandist.
Vaja ainult helistada (05059686) ja kokku leppida. Aga olge mõistliku suhtumisega, kuna iga käsu peale arusaadavalt ei hüppa .
Veel nii palju, et esimesed 150 kleepsu on juba olemas ja neid jagub kes-ees-see-mees põhimõttel.
VARUGE PALUN TÄPNE RAHA, SEST TAGASI ANDA MUL IGA HETK TÕENÄOLISELT EI OLE. SUURTE RAHATÄHTETEGA PALUN KINDLASTI MITTE TULLA .
Vaja ainult helistada (05059686) ja kokku leppida. Aga olge mõistliku suhtumisega, kuna iga käsu peale arusaadavalt ei hüppa .
Veel nii palju, et esimesed 150 kleepsu on juba olemas ja neid jagub kes-ees-see-mees põhimõttel.
VARUGE PALUN TÄPNE RAHA, SEST TAGASI ANDA MUL IGA HETK TÕENÄOLISELT EI OLE. SUURTE RAHATÄHTETEGA PALUN KINDLASTI MITTE TULLA .
velo clubbers
velo clubbers
see on jah mati uus marathon racermoonraker kirjutas:Pilt 3...et siis see on ratas, millega Mati tuleb trm-le???
paistab, et peale minu on siin veel mehi kes singlespeedi fännavad.
mis aga kleepsudesse puutub, siis kas poleks olnud parem teha nad läbipaistvale taustale, nii et ainult kiri on näha ratta peal. ilma selle valge kastita. nüüd on juba muidugi hilja
Oleks võind jah läbipaistev olla, kujuta ette ostad uue ratta ja järsku mingi valge lärakas keset raami. Aga kui seal kriimud niigi ennem olid, siis vahet ju ei ole.tarmo kirjutas:see on jah mati uus marathon racermoonraker kirjutas:Pilt 3...et siis see on ratas, millega Mati tuleb trm-le???
mis aga kleepsudesse puutub, siis kas poleks olnud parem teha nad läbipaistvale taustale, nii et ainult kiri on näha ratta peal. ilma selle valge kastita. nüüd on juba muidugi hilja
No Pain No Gain
See mul jah see kõrge kadentsi pill, hea jalgu soojaks saada. Sõidukingad, pagan, kipuvad aint varbaotsast jubedalt kuluma.tarmo kirjutas:see on jah mati uus marathon racermoonraker kirjutas:Pilt 3...et siis see on ratas, millega Mati tuleb trm-le???
kleepsudega on nii, et asja sai kunagi ka siin foorumis põgusalt arutatud ja jäi umbes selline variant. tulevikus (teine, kolmas, .... partii) võib teha igasuguseid nippe. Läbipaistav puhul pean miinuseks ise seda, et kirevalt või juhuslikult samas toonis rattalt ei paista tekst võib-olla välja. Valgel taustal peaks igale rattale sobima.tarmo kirjutas:mis aga kleepsudesse puutub, siis kas poleks olnud parem teha nad läbipaistvale taustale, nii et ainult kiri on näha ratta peal. ilma selle valge kastita. nüüd on juba muidugi hilja
kallis korrosioon, ei mäleta, et keegi oleks sul käskinud kleepsu rattale panna. asi puhtalt vabatahtlik. samas on sul alati võimalik ise orgunnida mingi teine kleeps või variant mis sulle sobiks.Corrosion kirjutas:... Oleks võind jah läbipaistev olla, kujuta ette ostad uue ratta ja järsku mingi valge lärakas keset raami. Aga kui seal kriimud niigi ennem olid, siis vahet ju ei ole.
ausalt ei vaevu, sest postkontoriks ei viitsi hakata (374 potentsiaalset adressaati). veelkord palun mõistlikku suhtumist, kuna kleepsude näol ei ole tegemist minu igapäevase elu primaarse tegevusega. küll ajapikku kõik huvilised oma kleepsud ka kätte saavad.green_day kirjutas:Postiga ka vaevud saatma? Ei oleks mõtet vaid nende pärast Tallinnasse minna.
PS! KÄESOLEVAL NÄDALAL VIIBIN KOMANDEERINGUS, SEEGA OLEN KÄTTESAADAMATU. AGA TARTUS OLEN KOHAL.
velo clubbers
no aga äkki saaks siis tartus kokku. ma kah tartus.Mati kirjutas:ausalt ei vaevu, sest postkontoriks ei viitsi hakata (374 potentsiaalset adressaati). veelkord palun mõistlikku suhtumist, kuna kleepsude näol ei ole tegemist minu igapäevase elu primaarse tegevusega. küll ajapikku kõik huvilised oma kleepsud ka kätte saavad.
PS! KÄESOLEVAL NÄDALAL VIIBIN KOMANDEERINGUS, SEEGA OLEN KÄTTESAADAMATU. AGA TARTUS OLEN KOHAL.
Mõtles Tartut kah, sest peatub Tartus. Kohal ideaalis juba hilja reedel, aga tõenäoliselmalt millalgi laupäeva õhtu poole. Ühesõnaga tartukad helistage 05059686 laupäeval ntx.Lauri T kirjutas:mul on kuri kahtlus, et Mati pidas seda silmas et ta Tartus (ehk Tartu Rattamaratonil) kohal... ehk siis mitte Tartus vaid hoopis Otepääl a äkki mõtles Tartut kah.. ei oo kindel..
velo clubbers
Kleepse on 150 ja hetkel on sooviavaldusi laekunud 45 kleepsuletaavid kirjutas:et kas kõik soovijad said klepsud?
velo clubbers
Ma võtaks 2 tk Tallinnas, aga kättesaamisega on jama, sest pole olnud juba mitu nädalat võimalust jalgrattagagi sõita, muudest isiklikest asjaajamistest rääkimatagi
Lisaks ka kleepsuideid. Helkurkleeps või helkurpael logoga.
Näiteks on mul TPU logoga helkurkleeps - peaks küsima, et kus tehtud. Päris kasulik oleks selline ratta või kiivri küljes.
Lisaks ka kleepsuideid. Helkurkleeps või helkurpael logoga.
Näiteks on mul TPU logoga helkurkleeps - peaks küsima, et kus tehtud. Päris kasulik oleks selline ratta või kiivri küljes.
ongreen_day kirjutas:on kleepse veel järgi?
velo clubbers
ei soovitaks. Rikud oma jope ära. Tegemist ju tavaliste kleepsudega.Cyc kirjutas:kas keegi on proovinud/oskab öelda kui vastupidavad need kleepsud on kilejakil... sõidujakile võiks selle ju seljale kleepida
Kleepsud ja reklaamtrükikojas tehtavad kilejad reklaamid riietusel on kaks eri asja.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Andrus K kirjutas:ei soovitaks. Rikud oma jope ära. Tegemist ju tavaliste kleepsudega.Cyc kirjutas:kas keegi on proovinud/oskab öelda kui vastupidavad need kleepsud on kilejakil... sõidujakile võiks selle ju seljale kleepida
Kleepsud ja reklaamtrükikojas tehtavad kilejad reklaamid riietusel on kaks eri asja.
jope juba suht rikutud... aga ega ta seal küljes eriti püsida vist ei taha jah