Varastatud tumeroheline Sumava Trekking Fox 99.a mudel
Varastatud tumeroheline Sumava Trekking Fox 99.a mudel
Varastati umbes jaanipäeva paiku Tallinna kesklinnast Kadrioru lähistelt. Muuhulgas tehti kogu kelder tühjaks. Ratas on täis kleebitud punaseid helkurklepse: kodaratel, porilaudadel, sadulal, pakiraamil ja sarvedel. Esimesel porilaual oli veel ka Tln Pedagoogikaülikooli logoga helkurkleps küljes. Meeste mudel, värvus tumeroheline, kõrgus 21", rattad 28", 21 käiku, Shimano Altus käiguvahetaja. Plastikust helehallid porilauad, must pakiraam ja hõbedavärvi sarved lenksu küljes. Rehvid olid veel originaalid all, aga juba väga halvas seisukorras, oleksin need lähiajal välja vahetanud. Veel olid mõned ainult minu jaoks äratuntavad tundemärgid, mida siinkohal ei hakka pikemalt lahti kirjutama.
Pilti kahjuks hetkel võtta ei ole, aga ratas on mind juba 11 aastat hästi teeninud ja nii kahju on sellest ilma olla. Kui kellelegi kuskil silma hakkab selline ratas, siis palun andke teada oivalineATyahoo.com või 55508361
Pilti kahjuks hetkel võtta ei ole, aga ratas on mind juba 11 aastat hästi teeninud ja nii kahju on sellest ilma olla. Kui kellelegi kuskil silma hakkab selline ratas, siis palun andke teada oivalineATyahoo.com või 55508361
Re: Varastatud tumeroheline Sumava Trekking Fox 99.a mudel
http://www.1pandimaja.ee/index.php?page ... roup_id=14
Vaadake kuidas müüakse varastatud rattaid... Teavitasin juba omanikku...
Vaadake kuidas müüakse varastatud rattaid... Teavitasin juba omanikku...
Oo, ma sain oma ratta kätte! Aitäh sulle teatamast, olen sulle väga tänulik! Politsei kutsumine ja ootamine ja kriminaalpolitsei ootamine oli muidugi omaette ooper, päris pikk passimine seal pandimajas. Aga rõõm on väga suur oma kalli ratta üle. Isegi kleepse ei olnud maha nühitud ega midagi. Kahju, et uusi kumme alla polnud pandud, nüüd pean ikka ise panema
Sinna jäi veel neli ratast kohapeale ootama, ehk keegi leiab veel oma sõiduriista üles.
Sinna jäi veel neli ratast kohapeale ootama, ehk keegi leiab veel oma sõiduriista üles.
Huvitav palju varas sai selle eest siis ka? Pandimaja võiks koguda infot isikute kohta kes sinna asju toovad, siis ei toodaks sinna varastatud asju ja vargus langeks.
Mnjah, mulle tundus seal olles, et vähemalt sellel pandimajal on mingid oma diilid nendega, kes neile sinna asju toovad. Ehk siis arvata on, et varastavad. Vahepeal helistati kuskile, siis tuli mingi noor tüüp seljakotiga kohale, jubedalt mustade kätega sealjuures, uuris, et miks helistati ja kohale oli vaja tulla. Misjärel piidles mu ratast ja mind, noogutas ja siis räägiti edasi pea kassaluugist sees, kuulsin veel vene keeles sõnu kriminaalne ja ära viima jmt. Ja siis läks tüüp minema. See oli sel ajal, kui patrull oli ära läinud ja pidin kohapeal kriminaalpolitsei uurijat ootama. Eks muidugi peab pandimaja täitma ka mingid paberid, et kes asja tõi ja mis ta aadress on jne, aga kes teab, kui õiged need andmed on. Ja ega tooja ei pruugi ka muidugi konkreetselt selle asja varastaja olla ka, nii et mitme otsaga asi. Aga politsei lubas seda aadressi uurida, mis tooja paberites kirjas oli. Ja muidugi tore on, et asjade pilte pannakse veebi, siis on teoreetiliselt laiemal ringkonnal võimalik oma asju leida.
Sealt samast leidsin ka GT Avalanche ,mis oli sammuti varastatud ja nüüdseks juba ammu omanikule tagastatud.
Vabal päeval olen surfanud ja kuulutusi kokku viinud, et inimestele head meelt valmistada..
Vabal päeval olen surfanud ja kuulutusi kokku viinud, et inimestele head meelt valmistada..
Igati tänuväärne hobi.