Raami keevitamine :!: HEI VAATA SIIA :!: paluks abi
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Raami keevitamine :!: HEI VAATA SIIA :!: paluks abi
Tere, olen hetkel soomes ja leidsin taaskasutuskeskusest ühe vägagi vinge ratta. Kahjuks on raamis mõlemal pool praod. Üllataval kombel on esi ja taguveljed 100% sirged. Ma ei tea, kuidas praod sinna tekkinud on aga ehk oskab keegi öelda kas sellist mõra saab korda teha ja kui palju maksma läheb? Ning kas korda tehes jääb raam võistluskõlblikuks?
Palun kiiresti vastust, sest ma olen ainult paar päeva soomes veel.
Alumise toru üleval otsas
Pilt:
Pilt:
Re: Raami keevitamine :!: HEI VAATA SIIA :!: paluks abi
Tere,fuff kirjutas:Tere, olen hetkel soomes ja leidsin taaskasutuskeskusest ühe vägagi vinge ratta. Kahjuks on raamis mõlemal pool praod. Üllataval kombel on esi ja taguveljed 100% sirged. Ma ei tea, kuidas praod sinna tekkinud on aga ehk oskab keegi öelda kas sellist mõra saab korda teha ja kui palju maksma läheb? Ning kas korda tehes jääb raam võistluskõlblikuks?
saab keevitada küll kuid pole kindel kas raami geomeetia õigesti paika saad kuid on veel võimalus uue (teise) raami peale ümber laduda kui selle isendi sealt piisavalt soodsalt kätte saad.
Vaata igaksjuhuks ka esikahvel üle et oleks sirge.
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine.
Rahulolu on peamine.
Karbonkahvli puhul ei pruugi paista et katki, kuid kui peaks steerer küljest murduma hiljem on pahandust kui palju. Niiet turvalisuse mõttes oleks mõistlik jah teisele raamile laduda.
Kui uuena maksab see ratas (tundub olema author a4400) umbes 13500 millest miski ale saab kindlasti ja kuna ka hooaeg suht kaugel juba, siis ka sellest tulenevalt vaja poodidel lahti saada jne, siis see avariiline peaks maksma miski max 5000 eek, et tasuks tõmblemist.
Juppide tase pole ka teab mis hea, pisut kasutatuna saab oluliselt parema taseme pille suht ok hinnaga, ma muidugi ei kujuta ette, mis nad selle eest küsivad, võimalik et hind on tõepoolest odav ja tasub juba ainuüksi juppide pärast võtta.
Kui uuena maksab see ratas (tundub olema author a4400) umbes 13500 millest miski ale saab kindlasti ja kuna ka hooaeg suht kaugel juba, siis ka sellest tulenevalt vaja poodidel lahti saada jne, siis see avariiline peaks maksma miski max 5000 eek, et tasuks tõmblemist.
Juppide tase pole ka teab mis hea, pisut kasutatuna saab oluliselt parema taseme pille suht ok hinnaga, ma muidugi ei kujuta ette, mis nad selle eest küsivad, võimalik et hind on tõepoolest odav ja tasub juba ainuüksi juppide pärast võtta.
ma pole küll kursis antud raami geomeetriaga, aga pidilt tundub et esiratas istub raamil kuidagi kõhu all. Paistab et kinganina hakkab vastu esikummi käima.
Mina isiklikult keevitamist vajavat raami ei ostaks. Kuigi keevitatud raamiga olen sõitnud. Lagunes uuesti ära täpselt kõrvalt keevisõmbluse kontuuri mööda. Nagu kooliõpikust.
Mina isiklikult keevitamist vajavat raami ei ostaks. Kuigi keevitatud raamiga olen sõitnud. Lagunes uuesti ära täpselt kõrvalt keevisõmbluse kontuuri mööda. Nagu kooliõpikust.
Gravity is a Bitch
Olen erinevatelt rattapoodide müüjatelt ka infot saanud, osad räägivad ,et tasub keevitada ja teised räägivad ,et jälle mitte Nii ,et ei teagi mis teha. Ratta eest küsitake ainult 3000 krooni. Sest kindlustus on selle ratta kinni maksnud.
Selle raha eest on seal kola piisavalt, esialgu võid ju katsetada raami keevitamisega (risk muidugi, et kui peaks murduma kas kahvel või raam lõplikult siis võib päris valus olla), aga kindlasti leiab alates 2-3000 eek eest miski alu raami pluss karbon kahvli kombo sinna asemele (olen ise just hankinud ühe sellise komplekti taolises hinnaskaalas) ja on ratast küll.
Võib teema ära kustutada või lukku panna. Läksin ratast ostma ja müüja teatas ,et ratas müüdi ära.