Ja läikima peab kett ja kassett selleks et ....?
Ma ühe ketipesu järel lasin keti kogemata pliidiraual kuumutades siniseks, minu meelest päris vahva tulemus :), parem kui kõrgläige.
Keti ja osade pesu
Re: Keti ja osade pesu
Ratas on minu hobi, mitte elu
kui must metall (mida on kõik raua baasil sulamid) kuumuse mõjul värvi vahetab, muutuvad ka juba materjali mehaanilised omadused.
Iga kett just vabatahtlikult läikima ei hakka. See oli pigem ümberkantud tähenduses.
Kassett näeb küll peale degreaseriga ülekäimist välja kui uus.
Kassett näeb küll peale degreaseriga ülekäimist välja kui uus.
Müüdimurdja:Paistab et ma olen samasugune sinisilmne kergeusklik nagu axxo Mõtlesin et mis te siin siis jahute sellest fairyst ning otsustasin teha katse.Võtsin keti jupi ja panin fairy sisse likku.Järgmine hommik vaatasin lootuses et saan selle paksu löga kanalisatsiooni saata Tuhkagi. Seejärel unustasin selle asja nädalaks.Kui nädala pärast selle asja leidsin siis irvitas kettijupp mulle klaasist ainult vastu,fairy oli kadunudaxxo kirjutas:Mina kuulen ka aeg-ajalt igasuguseid lugusid. Üks on selline: laisemad ratturid, kes ei viitsi vanu kette utiliseerida, panevad need Fairy'sse ligunema. Kui seda õhtul teha, siis hommikuks jääb segust järele tavapärasest paksem, nn. viljalihaga vedelik. Seda aga omakorda kannatab juba solgitorudesse liiklema lasta.Rattur23 kirjutas:Ärge jumala eest ketti nende nõudepesuvahenditega peske, see keerab keti nii perse, kuigi see Fairyiga pesemine on üsna populaarne. Olen kuulnud küll lugusi, mis selle pesemise tagajärjeks on. Mina pesen nafta või bensiiniga.
Selline kaval näpunäide siis.
Järeldus:Fairy ei pane ketti nahka vaid kett paneb fairy nahka
Kas väide, et tihe finish line ketipesuriga pesemine (finish line ketipesuvedelik´ku kasutades) keerab keti kiirelt peesse(mingi lyli ja needi vaheline originaalmögin uhtuvat välja vms???) peab paika?
eee, usu mind, peale paari tundi mudas ei ole sul lülide ja needi vahel mitte midagi peale .... muda :D
seega on see väga ehe kurejutt mida sulle räägitud on
seega on see väga ehe kurejutt mida sulle räägitud on
Ratas on minu hobi, mitte elu