Kas raseerite enda jalgu?
-
- Rattur
Kas raseerite enda jalgu?
Paljud teist on karvajalad?
Re: Kas raseerite enda jalgu?
raseerimine on vaid 1 karvade eemaldamise võimalus. Epilaatorid, vahatamine, laserdepilatsioon, depilatsioonikreemid ...
If everything's under control, you're going too slow!
saad teada et naised kõik raseerivad, mehed nii ja naa. mis asja kokkuvõtteks välja peaks tulema?
kuidas pigi jalakarvadest kätte saab? kui kääridega kallale minna, siis jäävad inetud augud sisse
proofi pigieemaldusvedelikku (alias asfaldiplekkide eemaldaja), igast autokaupade poest ja ka supermarketist saadav.
-
- Rattur
See kas siin foorumis käib rohkem karvajalgu või siledate säärtega rattureid.indrek56 kirjutas:saad teada et naised kõik raseerivad, mehed nii ja naa. mis asja kokkuvõtteks välja peaks tulema?
Ei saa sa seda teada. Su küsimus on "kas raseerite jalgu" mitte "kas oled sileda säärega". Nagu ma kirjutasin, siis raseerimisele on alternatiive. Mina ei raseeri aga karvajalg ka pole.j4lgr477ur kirjutas:See kas siin foorumis käib rohkem karvajalgu või siledate säärtega rattureid.indrek56 kirjutas:saad teada et naised kõik raseerivad, mehed nii ja naa. mis asja kokkuvõtteks välja peaks tulema?
Karvatustatud
See raseerimine on rohkem seepärast et matsu pannes kergem haava puhastada oleks, eriti ei usu aerodünaamilistesse omadustesse
Nii et - ei
Nii et - ei
Kreemi on ka hulga parem siledale pinnale määrida kui kampsunisse.kohvi kirjutas:See raseerimine on rohkem seepärast et matsu pannes kergem haava puhastada oleks, eriti ei usu aerodünaamilistesse omadustesse
Nii et - ei
Kui teraselt jälgida ja mitte ise sisu kallutada, siis paistab teemaalgataja postitusest siiski välja küsimus: "Paljud teist on karvajalad?", seda saab mu meelest ikka ühtmoodi mõista, isegi kui pealkiri oli segadusse ajav.KaupoR kirjutas:Ei saa sa seda teada. Su küsimus on "kas raseerite jalgu" mitte "kas oled sileda säärega". Nagu ma kirjutasin, siis raseerimisele on alternatiive. Mina ei raseeri aga karvajalg ka pole.
Ei raseeri, aga kui laupäeviti pundiga sõitu teha saab, tekib vahel selline "eriti karvane" tunne küll. Olen nimelt ainus, kel jalad karvased
Ratas polegi elu. Elu on ratas.
Ja mitte ainult endal Laupäeval sai naisel ka jalgadelt karvad maha lastud