Joogipunktides pudelid - kui vähegi võimalik, jätkake. Üllatus - täitsa asjakohane

Hea rada, hea orgunn - kõik viimase peal

samad sõnad! kuna joogipudel lasi jalga, siis oli sest suur suur abi:) Aint üllatus polnud üllatus, kuivõrd tulin baaslaagrist seda teed, kus nägi maanteele silt GEELUPUNKT ära:)Rivo kirjutas:Suured tänud Ennole ! Suisa kaks korda panid loodusjõud oma kurja käe mängu, et võistluse toimumist takistada.
Joogipunktides pudelid - kui vähegi võimalik, jätkake. Üllatus - täitsa asjakohane![]()
Hea rada, hea orgunn - kõik viimase peal
minu suhtumine kruusa sõltub sellest, kas olen see, kes hammaste najal grupis püsib (üldse ei meeldi), või olen see, kes grupi peas gruppi peeneks tõmbab. Seekord olin siis see meeldivam, ehk vedaja tüüp, seetõttu ei kurda ka liigpikkade grupilõikude üle. Kuna olin kell 1 veel kõrvalasulas söömas, siis läks peaaegu et lendstardiks, aga tegelt jõudsin minuti pealt lintide langetamise hetkeks.Raix kirjutas: Kruusal puhata ka ei saanud, käis korralik littimine
Ma jällegi ei julgenud FF sõita, vahetasin peale vihma ära. Üks sõber sõitis ka FF'dega, kukkusin mingi 3 korda, aga midagi hullu polnud. Loodan, et Pärnus on siis kuiv ilm ja saab FF ära proovida0tolerants kirjutas: btw - furious fred oli üllatavalt tubli sel rajal (stardis olid suured kahtlused - pole enne sõitnud).
oleks ise ka vahetanud, kuid polnud kaasas:)urmet25 kirjutas:Ma jällegi ei julgenud FF sõita, vahetasin peale vihma ära. Üks sõber sõitis ka FF'dega, kukkusin mingi 3 korda, aga midagi hullu polnud. Loodan, et Pärnus on siis kuiv ilm ja saab FF ära proovida0tolerants kirjutas: btw - furious fred oli üllatavalt tubli sel rajal (stardis olid suured kahtlused - pole enne sõitnud).
Isegi tõukeratast nägin eile...tarmo kirjutas:Mis ratas see siis selline on mis Elioni sarjas sõitmiseks ei sobi?Reinsalu kirjutas:Nüüd sain aru, miks ratast ostes müüja ütles, et sellega elioni sõitma ei lähe.
tõukekaga võiindrek56 kirjutas:Kuna ma ise enam kummijuhtumi tõttu ei väga pressinud, siis puhusin tõukekamehega paar sõnagi. Ütles, et on mõned korrad isegi 200 eespool olnud. vinge.
Aeg läheb käima kõigil startijatel olenemata stardikoridorist ühel ja samal hetkel (stardi paugu/vilega) Vahet pole, millal sa mattidest üle veered/uhad. Vahefiniš(id) ja finiš fikseeritakse üle mattide sõites.SHOXi kirjutas:Ise startisin pmst viimasena, aga ajavõtumatil olin parandanud ikka väga palju kohti, pärast hakkasin mõtlema, kas nii üldse tohtis teha.
Küsisin Mati Ajavõtt käest üle (on tuttav Järvakandi mees) ja võib kohe paugust mööda panna. Minust võib ka.SHOXi kirjutas:a küsimus ... Kui start antakse kas siis võib kohe hakati kohti parandama või peab väntama vaikselt ajavõtu matini ja alles siis võib möödumisi teha? ...
seda nimetatakse "nooreks finišiks", st kui sinust rajal eriti asja ei ole, siis vähemalt saad enne starti mõnele ära pannaMati kirjutas:Küsisin Mati Ajavõtt käest üle (on tuttav Järvakandi mees) ja võib kohe paugust mööda panna. Minust võib ka.SHOXi kirjutas:a küsimus ... Kui start antakse kas siis võib kohe hakati kohti parandama või peab väntama vaikselt ajavõtu matini ja alles siis võib möödumisi teha? ...
A ok, ei teadnudki, et kohe aeg käima läheb. Siis võib muidugi kohe hakata võistlemaRivo kirjutas:Aeg läheb käima kõigil startijatel olenemata stardikoridorist ühel ja samal hetkel (stardi paugu/vilega) Vahet pole, millal sa mattidest üle veered/uhad. Vahefiniš(id) ja finiš fikseeritakse üle mattide sõites.SHOXi kirjutas:Ise startisin pmst viimasena, aga ajavõtumatil olin parandanud ikka väga palju kohti, pärast hakkasin mõtlema, kas nii üldse tohtis teha.
lisaks siia juurde veel Rakvere = väga paha porialkonoom kirjutas:Rakke=hea pori, Viljandi= paha pori![]()
jeeeeLasse kirjutas: Marion Aare, Kuldar Reiljan, Roland Toome ja Aimar Türbsal on need tublid ratturid, kes võivad rääkida läbi kümne aasta erinevatest Rakke Rattamaratoni radadest ja pea alati Rakkes valitsenud erilistest ilmstikuoludest.
peale Elioni maskoti ametikohast loobumist olen ma ka ainult Rakket sõitnud, sellel aastal oleks poolkogemata vahele jäänud, kui Viimsi kolmapäevakul ei oleks teada antud, et ikka peaksin minemaKuldar kirjutas:omalt poolt tunnistan, et Rakke on elionis minu lemmik.Lasse kirjutas: Marion Aare, Kuldar Reiljan, Roland Toome ja Aimar Türbsal on need tublid ratturid, kes võivad rääkida läbi kümne aasta erinevatest Rakke Rattamaratoni radadest ja pea alati Rakkes valitsenud erilistest ilmstikuoludest.