....
Re: Ketaspidur
Kardan, et need jäävadki sul kilisema kolisema. Harju sellega.
Vaata paar teemat allapoole(oli vist viltusest kettast). Seal sama probleemiga tegeletud, ehk siis sadula näppimine äkki aitab natukene.
lugesin ja proovisin igat moodi, ei saa.. Ratas on suht uus, alguses töötas hästi
Ei jää kilisema.Peab lihtsalt paika reguleerima.Kohapeal pidurit korduvalt vajutades jälgi,et piduriketas oleks liikumatu ehk võrdselt keskel klotsivahel jne. Ratta alt ära võttes ja tagasi asetades võib ketta asend pid.sadula suhtes muutuda.Tee uuesti lahti-muuda võlli asendit jne.
palju kaalu, mis ratas? odavama otsa jooksud(rummud) painduvad läbi tsipa ja sellepärast võib ketas ka vastu käia. ega polegi midagi teha,kui vahetada välja
Olen piisavalt palju odavaid rattaid kasutanud kuid ma sellist anomaaliat küll kunagi näinud.SHOXi kirjutas:palju kaalu, mis ratas? odavama otsa jooksud(rummud) painduvad läbi tsipa ja sellepärast võib ketas ka vastu käia. ega polegi midagi teha,kui vahetada välja
Kuidas need rummud painduma peaksid?
Mis mõõdus kettaga tegemist on...selline paremale vasakule "ratta väntsutamise" käigus ketta vastu käimine on sagedane probleem kui tegu on suure (185mm) kettaga ja just põhjusel mida SHOXi mainis...probleemi võib lahendada 160mm ketas.
ratas kaalub 11 kg ja 185mm ketsas ees, taga 160mm.
vbl vale väljendus, aga ma mõtlesin ikka võlli rummu sees, mis annab mängima, paindub läbi. Vbl mingi ime väike lõtk ka sees koonustes. Mul näiteks mingi shimano alivio rummud ja kiiretes kurvides kallutades hakkab vastu käima küll, kuigi mul kaalu nagu polegi.