vaidleks nats. kuna ma auhinnalistele kohatadele ei sõida, siis need mõned sekundid ja kohad siia-sinna mind eriti ei morjenda... aga... sõistin pirital ka pikalt ühe noorsandi taga (kah nii M14 võis oll, kerged vurrud ülahuulel), kutt vaatas 3 korda üle õla, nägi, et ma istusin tal rattas, kohti oli küll kus mind mööda lasta, ei teinud väljagi... lõpuks siis kohmasin - läheks mööda - ei olnud kurjalt karjuvas kõneviisis, siis kohmati vastuseks - kohe - ja litsuti veel mingi lõik ees sõita, ennem kui kõrvale võeti... võib-olla oma viga ka, kutt arvas, et ma ei tahagi mööda minna, mina jälle arvasin, et ta näeb, et ma taga olen ja laseb mööda... pole siis ime, et mõisa peale sõitjad vähe kurja häält teevad.tt23 kirjutas: Võideldakse ju auhinnaliste kohtade eest ja iga punkt kokkuvõttes arvel.
Lisaks raja lõikamisele esineb järjest rohkem raja nõudmisi käskivas (loe: kurjalt karjuvas) kõneviisis ja seda just eriti noorema generatsiooni sõitjate peal.
Minu info pärineb M14 klassis sõitjatelt, kes kurtsid, et väga paljud olla nende peale lausa karjunud ja sõimanud, kui nad otsekohe taganttulijale rada vabaks ei teinud.
küll ei tekkinud mingit arusaamatust siis kui Kullionu mulle järgi jõudis ja tsiteeris järgmise luulerea - hevi tuleb, hevi tapab, hevi mehed ellu jätab - ma lasin ta koheselt mööda...