Kas kodarakaitset maha võta võib
Ta küll kaitseb kodaraid, kuid näeb väga kole välja.
kodarakaitse
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: kodarakaitse
Mõtled seda plast ketast mis on kasseti taga?........pole küll aru saanud et see millegi eest kaitseks.frost31 kirjutas:Kas kodarakaitset maha võta võib
Ta küll kaitseb kodaraid, kuid näeb väga kole välja.
Re: kodarakaitse
Jah , seda ma mõtlengi.Rom kirjutas:
Mõtled seda plast ketast mis on kasseti taga?........pole küll aru saanud et see millegi eest kaitseks.
peaks kaitsma selle eest, et kui kett läheb suure hammaka ja kodarate vahele, et siis kodaratel päid maha ei võtaks v neid katki ei kriimustaks.
Samas on oht, et kui ta ise seal katki läheb, siis võib kiiluda kasseti ja kodarate vahele kinni ja tulemuseks on "vabajooksuta ratas" - korra paar aastat tagasi see mul ühel authori etapil juhtus päris jama oli niiviisii lõpuni sõita.
Kui käikar on korralikult reguleeritud, siis kett nagunii sinna ei sattu, st mõttetu jubin mu meelest.
Samas on oht, et kui ta ise seal katki läheb, siis võib kiiluda kasseti ja kodarate vahele kinni ja tulemuseks on "vabajooksuta ratas" - korra paar aastat tagasi see mul ühel authori etapil juhtus päris jama oli niiviisii lõpuni sõita.
Kui käikar on korralikult reguleeritud, siis kett nagunii sinna ei sattu, st mõttetu jubin mu meelest.