Tartu rattavaraste ohvrid T6USKE YLES JA YHINEGE
Tartu rattavaraste ohvrid T6USKE YLES JA YHINEGE
nu kui juba siin j2lgida asja ja uurida natike elu, siis tartus ylikoolile kuuluvate hoonete juurest on l2inud v2hemalt 3 ratast jalutama ilma omanikuta. 2 neist t2he 4 ja 1 siis nooruse t2navalt nagu lugeda v6ib.
nyyd aga minu v2ikene vaikne ettepanek. Kui k6ik asjast huvitatud inimesed tuleks tartus millalgi kokku ja organiseeriks midagi, mis kohalikud kaagid rivist v2lja l88ks. Ma olen ise IT tudeng ja j2in rattast ilma 12. mail (8,5 tuhat krooni l2ks ). Politsei poolt ei ole kuulnud mitte midagi, olgugi et sai teha avalduse jne.
Kui on huvi siis privaats6num v6iks olla see yhendusviis millega v6iks minuga yhendust v6tta, et kokku leppida aeg ja koht kus ja millal arutada oma vastumeetmeid.
Positiivseid emotsioone,
Kaber
nyyd aga minu v2ikene vaikne ettepanek. Kui k6ik asjast huvitatud inimesed tuleks tartus millalgi kokku ja organiseeriks midagi, mis kohalikud kaagid rivist v2lja l88ks. Ma olen ise IT tudeng ja j2in rattast ilma 12. mail (8,5 tuhat krooni l2ks ). Politsei poolt ei ole kuulnud mitte midagi, olgugi et sai teha avalduse jne.
Kui on huvi siis privaats6num v6iks olla see yhendusviis millega v6iks minuga yhendust v6tta, et kokku leppida aeg ja koht kus ja millal arutada oma vastumeetmeid.
Positiivseid emotsioone,
Kaber
Provotseerige vargus! Panete sööda välja, piirate ala sisse ja kui kaak näpib, siis saab meeldejääva keretäie. Politseile annate pärast sõnumiga, et hakkas kinnipidamisel vastu. Igaühel on õigus rikkuja kinni pidada ja esimesel võimalusel politseile üle anda. Minu viha on a la 15 aasta tagune, aga meeles ikka ja mõttes olen Teiega!
Pandimajad
Mina ka ei poolda vägivalda põhimõtte pärast - sellega ma mõtlen, et ma ei otsi eesmärgistatult olukordi, kus rusikatega vehkida, aga kui peaks enda ratta vargausele peale sattuma, siis ei kujuta küll ette, et hoiaks mingit tolgust lihtsalt 10 minutit varrukast kinni ja ootaks vaikselt politseid... aga see selleks. Kas Tartu varastatud rataste endised omanikud on peale vargust pandimajad läbi käinud (neid peaks Tartus kokku alla 10 olema). Endal on praegu kole kiire aeg ja pole jõudnud. Kuhugi peab varas ju oma kraami viima ja küllap neil on oma mehhanism välja kujunenud. Tunne ütleb, et tuleks Annelinna poole vaadata. Vaevalt nad nii põhjalikud on, et viitsivad teise linna viia. Muide vähemalt mõned pandimaja töötajad on Tartus üsna inimlikud inimesed - kui mu sõbral läppar ära varastati käisime paaris ja sealt lubati lahkelt helistada kui keegi peaks pakkuma tulema. Muide lõpuks sai politse arvuti kätte, nii et ka neist võib kasu olla.
Kasutada tuleks peibutist!
Kõige lihtsam on jätta mingi silmapaistev ratas kindlatel kellaaegadel kuskile rattaparklasse ja suht lihtsa lukuga lukustatult. Varem või hiljem jääb see hea saak neilesamadele kaakidele silma - vaevalt nad peale neid edukaid vargusi praegusel tipphooajal käed rüpes istuvad...
Vaja vaid ratas märkamatult alarmiseerida või valvekaamera jälgima panna... variante peaks leiduma. Ratta varguse korral oleks kohe häire ja tuleks kiirelt politsei kohale kutsuda. Siis on lootust, et kaagid ka kätte saadakse ja nende varasemate tegude jälile saadakse...
Kõige lihtsam on jätta mingi silmapaistev ratas kindlatel kellaaegadel kuskile rattaparklasse ja suht lihtsa lukuga lukustatult. Varem või hiljem jääb see hea saak neilesamadele kaakidele silma - vaevalt nad peale neid edukaid vargusi praegusel tipphooajal käed rüpes istuvad...
Vaja vaid ratas märkamatult alarmiseerida või valvekaamera jälgima panna... variante peaks leiduma. Ratta varguse korral oleks kohe häire ja tuleks kiirelt politsei kohale kutsuda. Siis on lootust, et kaagid ka kätte saadakse ja nende varasemate tegude jälile saadakse...
Re: Tartu rattavaraste ohvrid T6USKE YLES JA YHINEGE
Mul sõbral ja mul varastati ka Tähe 4 !!!! Uks ja sama isik vist!
mull kaa varastati mai kuus rattas KALDA tee 20. aga täpselt päeva ei mälata juba 2010a.Ja ma ültse ei saa aru miks politsei ei tegele, et tartus juba nii palju rattad varastateksa kuskile naad peavad need ratad ju maha müma. No miss siin ika räkida mull nabril kelder täis rataid andsin politseile teada isega saatsin pildit kaa neile ei mite kegi huvi ei tune.Vot nii meie politsei töötab. Väga kahjuks
Kas rattavaraste ohvrid on siis ühinenud ka? Selle postituse all väga palju vastukaja ei ole. Ratta vargusi on kindlasti rohkem.
Üks vahend, mida seadus lubab kasutada, on pipragaas. Ei pea lõuksi kütma, sahistad hea vürtsise joa pätile näkku ja kui liigutab, paned juurde.
Rattad võivad ka linnast minema veereda. Või lammutatakse juppideks. Või äritakse kokkuostjatele.
Annelinnas tegutseb üks bande, keda kohalikud lisaks muudele vargustele ja röövimistele ka rattavargustes kahtlustavad... ja politsei pole neile käppa peale pand.
Rattad võivad ka linnast minema veereda. Või lammutatakse juppideks. Või äritakse kokkuostjatele.
Annelinnas tegutseb üks bande, keda kohalikud lisaks muudele vargustele ja röövimistele ka rattavargustes kahtlustavad... ja politsei pole neile käppa peale pand.
jah aga kui panevad käppa peale siis on juba hilja
Osa samadest ratastest politsei kodulehel: http://www.politsei.ee/et/politsei-palu ... rentPage=1 Enda oma veel ei leidnudMK777 kirjutas:Postimees: http://www.postimees.ee/?id=319413