ostsin endale hiljuti Author Modus'e, millega tulid kaasa ka clipless pedaalid. Hetkel on need küll asendatud tavapedaalidega, sest investeering kingadesse seisab alles ees.
Nüüd aga probleemi juurde, mille kohta sooviks natuke teie arvamust kuulda. Müüjalt sain teada, et need authori pedaalid on Wellgo toodetud kuid Authori kaubamärki kandvad, väike otsing Wellgo kodulehel andis sellise tulemuse: http://www.bikexpo.com/showproduct.asp? ... name=Pedal
Minu küsimus: kas tasub need pedaalid alles hoida või maha müüa ning osta hoopis TIME?
Olen foorumi teemasid lugedes aru saanud, et TIME'i vastu ei mudas ei saa. Plaanin järgmisel aastal kõikidel TEC võistlustel osaleda kuid arvestades, et ma mingi tippsõitja ei ole ning seetõttu ka jalgsimatku mudasel rajal (eriti tõusudel
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Täpsustaks oma eelnevat mõtet. Sooviksin teada, kas viidatud Authori/Wellgo pedaalide konstruktsioon toob mudasel rajal kaasa kinnitamisprobleeme nagu iga teine selline pedaal (s.t. mitte-TIME) või on sel mingeid eeliseid? Kuna mul endal pole varasemat kogemust cliplessidega sõitmisest siis äkki keegi oskab kommenteerida?