Lenks tundub kuidagi tühi kohe:

Arvutitele on olemas ka mõttejõul liigutatavad hiired. Ainult, et seda korrektselt kasutama(ise mõtteid koondama ja arvuti isiku ajulaineid tundma) tuleb õppida paar nädalat vist. Singli peal mõtet väga ei koonda ka ainult käiguvahetusele, maanteel oleks ehk isegi võimalikNongrata kirjutas:Järgmine etapp on häälvalimine.
Tahaks teada endiste DI2 kasutajate(vms lahenduse) käest, kuidas nende seadmed vee-mudapidavusega on. Kui vett sisse läheb, siis lühis ja käigud enam ei käi?!MK777 kirjutas:Elektroonika on minu arust suht mõttetu jalgratta juures
Osad maailma tipp tsüklokrossarid, s.h. Sven Nys, kasutavad sel aastal DI2-e. See on vast kõige karmimate tingimustega ala, kus seda toodet üldse kasutada. Eks hooaja jooksul hakkab tagasisidet tulema rohkem. Eestis vaevalt mingit tagasisidet saad. Mul endal on usku sellesse asja peale seda kui eelmisel Eurobikel käiguvahetust proovisin. Jättis väga hea mulje.pärnu rattur kirjutas:
Tahaks teada endiste DI2 kasutajate(vms lahenduse) käest, kuidas nende seadmed vee-mudapidavusega on. Kui vett sisse läheb, siis lühis ja käigud enam ei käi?!
Mul juba on häälvalimine. Kui käik ei taha sisse minna, siis käratan paar karvast ja on kohe hoopis teine asiNongrata kirjutas:Järgmine etapp on häälvalimine.
See pärnakas olen mina.pärnu rattur kirjutas:Isegi ühel pärnakal(vähemalt) oli DI2 ratas. Tal aga varastati see ära(Itaalias oli vist).