EMV teatekrossis 2010
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
EMV teatekrossis 2010
Seenioride duelli Haanja Rattaklubi vs Hawaii Express saab näha siit.
Antud võistlusest oli ka eraldi teema, kuid ma ei suutnud leida. Kui keegi teab viidet, siis saatke PM ja ma panen oma postituse olemasoleva teema juurde.
Antud võistlusest oli ka eraldi teema, kuid ma ei suutnud leida. Kui keegi teab viidet, siis saatke PM ja ma panen oma postituse olemasoleva teema juurde.
Re: EMV teatekrossis 2010
Hea reportaaz. Panin selle meie koduka loo juurde ka.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
hea põnev vaatamnine
Mõned tähelepanekud:
1) Eesti rattapubliku sõnavara on suht piiratud: "Läheb-läheb!" Mul tuleb rattaseljas selliseid sõnu kuuldes pähe küsimus, et mis läheb kuhu? Peesse läheb midagi?
2) Kui Lasse natuke kergemaid käike tõusudel kasutaks, siis oleks ta umbes väga palju kiirem
Mõned tähelepanekud:
1) Eesti rattapubliku sõnavara on suht piiratud: "Läheb-läheb!" Mul tuleb rattaseljas selliseid sõnu kuuldes pähe küsimus, et mis läheb kuhu? Peesse läheb midagi?
2) Kui Lasse natuke kergemaid käike tõusudel kasutaks, siis oleks ta umbes väga palju kiirem
If everything's under control, you're going too slow!
Lasse ei tunnista kergemaid käike. Granny't põhimõtteliselt ei kasuta, enne pigem jookseb.KaupoR kirjutas:...2) Kui Lasse natuke kergemaid käike tõusudel kasutaks, siis oleks ta umbes väga palju kiirem
velo clubbers
Ma arvan, et Lassel pole häda midagi:), aga mõne mehe ülekannet vaadates läheb endal istudes juba jalg kangeks Mitmed mehed oleks rajal kiiremad kui nad veidikenegi viitsiks asjasse süübida. Tundub, et rusikareegel on see, et mida tahapoole järjestuses, seda raskemaks raud läheb.Mati kirjutas:Lasse ei tunnista kergemaid käike.
HehMati kirjutas:Lasse ei tunnista kergemaid käike. Granny't põhimõtteliselt ei kasuta, enne pigem jookseb.KaupoR kirjutas:...2) Kui Lasse natuke kergemaid käike tõusudel kasutaks, siis oleks ta umbes väga palju kiirem
Tänan tähelepanekute eest. Vaatan isegi, et oleks võinud kergem käik olla. Ja pean tunnistama, et olen granny`t ka kasutanud
Aitan teostada müüki ebay's
Usalduse kaotus toimus praegu .Lasse kirjutas:... Ja pean tunnistama, et olen granny`t ka kasutanudMati kirjutas:Lasse ei tunnista kergemaid käike. Granny't põhimõtteliselt ei kasuta, enne pigem jookseb.KaupoR kirjutas:...2) Kui Lasse natuke kergemaid käike tõusudel kasutaks, siis oleks ta umbes väga palju kiirem
velo clubbers
NÕRK, oreool on igaveseks kadunud!Lasse kirjutas:Ja pean tunnistama, et olen granny`t ka kasutanud
Sa pead Ermot silmas?tarmo kirjutas:Ma arvan, et Lassel pole häda midagi:), aga mõne mehe ülekannet vaadates läheb endal istudes juba jalg kangeks Mitmed mehed oleks rajal kiiremad kui nad veidikenegi viitsiks asjasse süübida. Tundub, et rusikareegel on see, et mida tahapoole järjestuses, seda raskemaks raud läheb.
Ja ega Tarmo isegi päris "puhas" pole. Mäletan selgesti, kuidas Mulgi Elionil kangutas ratta kägisedes eest suurel. Valus oli vaadataRain kirjutas:Sa pead Ermot silmas?tarmo kirjutas:Ma arvan, et Lassel pole häda midagi:), aga mõne mehe ülekannet vaadates läheb endal istudes juba jalg kangeks Mitmed mehed oleks rajal kiiremad kui nad veidikenegi viitsiks asjasse süübida. Tundub, et rusikareegel on see, et mida tahapoole järjestuses, seda raskemaks raud läheb.
Ja kui jutt juba sõidutehnika peale läks, siis ehk on keegi, kes seletab, mis edu loodavad saada ratturid, kes XC rajal sõidavad 40cm lenksuga? Elioni kruusal - väiksem õhutakistus, ok saan kuidagi aru.
Tunnistan üles enda suhtes, et arenguruumi on ja tegelen sellega viimasel ajal teadlikult üsna tõsiselt. Eriti kiputakse kangutama väsinuna. Irooniline on sealjuures see, et lihas on eelnevalt ära väsitatud just raske rauaga!kalari kirjutas:
Ja ega Tarmo isegi päris "puhas" pole. Mäletan selgesti, kuidas Mulgi Elionil kangutas ratta kägisedes eest suurel. Valus oli vaadata
Ja kui jutt juba sõidutehnika peale läks, siis ehk on keegi, kes seletab, mis edu loodavad saada ratturid, kes XC rajal sõidavad 40cm lenksuga? Elioni kruusal - väiksem õhutakistus, ok saan kuidagi aru.
Kitsa lenksu meestest - neil polegi mingit eelist. See on samasugune Eesti MTB Nokia (sorry, Apple hoopis vist nüüd:)) nagu kõvakahvel ja Furious Fred. Kõik need lenksud, kahvlid ja slikid on tulnud sellest, et rajad on läinud üha lihtsamaks ja maanteemehed toovad lihtsalt kaasa omale mugavamad vahendid.
Seda teemat võib jätkata mujal, läheb juba väga kaugele EMV teatekrossit.