Jipikajee...ma olen ikka vääääga rahul
Kas mäletate kui küsisin teie käest, et mis arvate kas kohalt 1150 startides saab 700 sekka?
Sain ja väga hästi sain- koht 660 (lõppprotokollis 664) ja aeg 2.20. MA OLEN
Kangutama pidi jah päris palju. Eriti arvestades seda, et olin 1000-1500 stardikoridoris täitsa lõpus, kuigi sisenesin sinna 10 min enne starti
Alguses ei olnud hea minek- põlved valutasid ja kanni lihas oli nii valus. Alles kuskil 20-25km hakkas minema ja täiega.
Kuskil 35 km tekkis motivatsiooni puudus ja jalalihas oli tühi. Tõmbasin ssejärel geeli sisse ja hakkasin vaikselt taastuma. 40 km tundsin, et mul nüüd täiega bowerit.
Peale Palu TP, kui olin haaranud omale topsikese vett, hõiskas mulle keegi: "Tere veloclubbersi_vend!"
Vaatasin kõrvale, ehhee
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Erikr (see olid ikka sina jah
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
)
Kuna ma tegelesin geeli viimase osa sisse tõmbamisega ja selle alla loputamisega ei saanud ma kohe talle sappa võtta. Aga mingi mindi jooksul suutsin siiski selle grupi (5-6 meest) kinni püüda. Selles samas grupis oli ka üks lätlane, kes tegi minu jaoks sellist sobiliku stabiilset kiiret sõitu. Hakkasime selle grupiga siis täiega edasi rühkima. Kuradi mõnus tunne oli kolmeseid ja viieseid jne "jooksikute" gruppe kinni püüda...rahvas lausa jalutas selg ees vastu...irwirw. Möödumisel tulid igast grupikesest kaasa tugevamad, seega oli meid varsti päris palju. Seda hetke ma ei pannud tähele, milla Erikr kumm läks, aga lõpuni oli tunne, et on mul sabas, aga tegelt ei olnud
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Huvitav oli selle grupi otsas veel see, et vahepeal tõusudel vedasin mina, kuid enamasti oli lätlane ees, aga mite keegi muu ei tulnud gruppi vedama, kõik ainult viilisid selja taga
Aa teate, mis naljakas lugu mul meelde tuli: kuskil 20-25 km olin päris suure grupi ees otsas, päris aktiivne vedamine käis (imesime väiksemaid gruppe järjest enda sisse
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) Olin siis mina kolmandal kohal seal vasakul pool vedavat "vanameest" (no shiuke M50). Vanamees andis teisel kohal olevale tüübile, kes oli tast paremal, käega märku, et tulgu ta vedama. Tüüp ei läinud, ütlesin talle: "Mine vea siis!" ja teate mis ta tegi ja mida ta mulle ütles: MA ANNAN SULLE SELLE VÕIMALUSE JA VAJUTAS PIDURIT
Kujutate ette, mis tunne mind valdas....
Ok see selleks, kaua ma sellest löödud ei olnud, aga sellel mehel polnud mingit aimugi, mis asi on "karusell", mis asi on üldse tiimi töö, kuidas ssavad kõik vedada ja kiirus selle läbi kasvab...
Eelmise jutu juurde tagasi
Siis 7km enne lõppu tundin, et lätlase tempo jääb mulle aeglaseks ja panin tast laskumisel täiega mööda, minuga tuli kaasa veel üks tüüp, kellega koos, kord mina ees tema taga, kord tema ees mina taga lõpuni ka sõitsime. Kusjuures fini?ikoridori spuriga tegin talle ja veel neljale tüübile ära..irwirw. Ma ei tea, kes ta oli, aga temaga koos sai viimasel 5km km väga palju oma positsiooni parandatud. Tänud tundmatule!
Üldkokkuvõtteks jäin TRM' ga igati rahule!
-rattas pidas ideaalselt vastu
-TP korraldus oli 5+. Palu TP andis üks vanem proua nii ilusasti joogitopsi hoo pealt kätte (liikus käega kaasa), et tilkagi vett sealt välja ei hüpanud, kusjuures ma liikusin mingi 10km/h
- ratturid olid üldiselt väga viisakad- kui ma ütlesein, et tulen vasakult või paremalt või keskelt, siis ilusasti lasti mööda
-Contraga oli alguses hea vestelda- ütlesin, et ta peaks pidureid õlitama, kuna need väga krigisevad...irwirw
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tema vastas, et pole vaja, need on tal signaali eest, ja seda ta ütles oma Wõro murrakus...uskuge või mitte, see tundus räigelt naljakalt, eriti kui vaadata samal ajal ta mudaseid paljaid jalgu ja varbaid!
-diplomite korraldus- üheskis TEC'i etapis ei saanud nii kiiresti tulemust teada ja diplomit kätte
- ja ilus ilma oli ka jälle tellitud
Ainukene miinus: selle osavõtutasu eest võiks fini?is rohkem sööki (erinevat nänni) olla?!
TÄNUD KÕIGILE