Riiete parandus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Riiete parandus
Riiete parandus
Spordi riiete parandus - 50eek
Pehmendus - 40eek
Kingakatted - 50eek
Lühendamine püksid, teksad,seelikud - 60eek
kui on võimalus räägike palun minuga vene keeles(tel:56450228)
Tänan!
Viimati muutis Murzik, 13. 11. 2010. 23:21, kokku muudetud 5 korda .
Re: Riiete parandus
Tere,
kas tuuletõkkega pükse ka paikate, et siis õige windproof materjaliga 50ga?
Raul
Raul
Vastus; Jahtarcer kirjutas:Tere,
Raul
Hea oleks teada ka asukohta.
Ei tea. paistab, et asukoht ei kuulu avaldamisele.tarcer kirjutas:Hea oleks teada ka asukohta.
Otsin ka rattapükste parandajat Tallinna lähiümbrusest
Margo
53340110
Sõidaks kõigist kiiremini, kuid ei jõua!!!
ühtteist vajab lappimist. kontaktid oleks abiks.
Mina astusin Tallinnas Kadaka tee ja Mustamäe tee nurgal asuvasse ateljeesse ribastunud pükstega sisse ning 100 krooni eest sain püksid, mille kohta ei oskaks keegi teine välimuse põhjal öeldagi, et parasjagu lapitud... Kuna tegu oli vaid korra kantud tiimi logodega pükstega, mille kordustellimine suht keeruliseks oleks läinud, siis jäin igati rahule.
Usun et iga õmblusateljee suudab rattariideid lappida... Venivat materjali teatavasti ka lihtsam lappida... materjal annab vajadusel veidi järgi...
Usun et iga õmblusateljee suudab rattariideid lappida... Venivat materjali teatavasti ka lihtsam lappida... materjal annab vajadusel veidi järgi...
Viimsi Comarketi ja Ehitusmaterjalide poe vahel on pesumaja/rõivaparandus. Olen seda kasutanid. OKkaaler kirjutas:ühtteist vajab lappimist. kontaktid oleks abiks.
Pakun, et pole erilist vahet, millisesse riiete parandusse oma Poola pükstega (valdavalt tiimide riided just sealt pärit) sisse astud ! Õmbluste kvaliteet saab parandatutel kordades parem olema !
Mida saab veel lappida? Mul see tavaline viga, mis rattapükstel ilmneb, et õmblus tagumisest bampersi osast sööb augud kangasse – kõik muu super hea ja bampers endiselt pehme ja vormis.
Oleks lootust kusagil sellist viga parandada?
Training always works best when it’s built around your life, not the other way around.
Teema algataja on eraisik ja asukohaks on Lasnamägi (Kärberi kandis).
Ise olen paar korda tema teenust kasutanud ja mõlemad korral oli tulemus hea.
Ise olen paar korda tema teenust kasutanud ja mõlemad korral oli tulemus hea.
Genry kirjutas:Mida saab veel lappida? Mul see tavaline viga, mis rattapükstel ilmneb, et õmblus tagumisest bampersi osast sööb augud kangasse – kõik muu super hea ja bampers endiselt pehme ja vormis.
Olen lasknud samal põhjusel lappida oma Santini pükse selles kohas (http://www.kingser.ee/kingser-ou,1.html). Töökoda on Kibuvitsa ja Ülase nurgal. Väikene lapp lahtikistud õmbluste kohal on ajutine lahendus (järgi proovitud). Mõistlik on kohe lasta panna suur lapp, mis katab tagant kogu pampersi õmblused. Tulemus ei ole paha, sõidan nende pükstega edasi. Parandamine imeodav ei ole (aasta tagasi u 300 kr), seega pead kaaluma, kas tasub uued osta või lappida.