![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ta on ju juba ammu "tagasi". Võistelnud ameerikas MTB'l jne.T6nu kirjutas:Jee. Landis tuleb ka tagasi.Tema oli veel puudu.
Postimees võiks jääda ikka oma teemasse, võrkpall, suusatamine jne. Kust see Landis siis nüüd järsku tagasi tuleb 2010 aastal ??? Mees võistleb juba 2008 a saadik...T6nu kirjutas:Jee. Landis tuleb ka tagasi. Tema oli veel puudu.
Eks see näitab ka publiku informeeritust, muidu ju keegi seda jama ei loeks.tarmo kirjutas:Postimees võiks jääda ikka oma teemasse, võrkpall, suusatamine jne. Kust see Landis siis nüüd järsku tagasi tuleb 2010 aastal ??? Mees võistleb juba 2008 a saadik...T6nu kirjutas:Jee. Landis tuleb ka tagasi. Tema oli veel puudu.
ParandameKristjanS kirjutas:... coca teemad vist väga ei kuku dopingu keisside alla. Parandage, kui eksin!
Kood: Vali kõik
WADA - THE 2011 PROHIBITED LIST ...
S6. STIMULANTS
All stimulants (including both optical isomers where relevant) are prohibited, except imidazole derivatives for topical use and those stimulants included in the 2011 Monitoring Program*.
Stimulants include:
a: Non-Specified Stimulants:
... cocaine ...
ka minuarust võivad asja tagant Vino kõrvad paista kuigi nagu otsene motiiv puudub.clx kirjutas:
Huvitav kas see "Astana insider" on tõe või pigem kättemaksu teenistuses? Cyclingnewsi foorumis arutletakse pikalt-laialt selle üle, et kasvõi nt. Vinol on põhjust Conta peale veidi tige olla, samuti jääb mulje, et vihjaja on ise dopinguteemadega üsna hästi kursis.
Loodevasti makstakse palgad õigel ajal, sponsiga on leping (rahastus) paigas ja UCI reiting on niigi kõva. Seega ei ole ka ASO'l otsest ajendit pidurdada. Loodame just Kangerti pärast, et see kõik nii ka saab olema. Andku jumal, et mõni tiimi mees ainult mõnda verist kotikest kuskile vedelema ei jäta.andresle kirjutas:... ASO on Astanad võimalusel ignoreerinud, karta, et selline ignorants jätkub. Ehk ma eksin, kuid väike hirm Kanksi "õige" valiku ees on hinges.
Ma arvan, et sel aastal ASO ei trikita Astanaga. Vino oli ju ASO poolt TdF 2011 tutvustusele ka kutsutud. Seda muidugi juhul kui algaval hooajal uusi "üllatusi" ei tule.andresle kirjutas: ASO on teda võimalusel ignoreerinud, karta, et selline ignorants jätkub. Ehk ma eksin, kuid väike hirm Kanksi "õige" valiku ees on hinges.
Arbitraazhi kohus leidis, et UCI-il ei ole seaduslikku jõudu sõlmida selliseid lepinguid ja need on õigustühised.Kuldar kirjutas:clx kirjutas:
Pole puurinud, millele advokaadid apelleerisid, keegi on kursis?
... kuna UCI pole neile vastavasisulist nooti esitanud. Mida nad siis tegema peaks? Samas loobus Contrador ise võistlemast.T6nu kirjutas:Jah. Üldiselt ongi lood sellised, et Hispaania jalgrattaliit kinnitas, et nende poolt mingeid takistusi Contadorile võistlemiseks pole...
Puhtaks pesta millest? Toonitan veelkord, et lõplikku otsust ju veel pole. Kui kellelgi on tugev isiklik antipaatia, siis võiks ju selle otse välja öelda. Küll neid kahtlusega tüüpe veel tuleb ja mitte ainult india pundist.T6nu kirjutas:karta võib, et nad teevad enda poolt kõik, et teda puhtaks pesta...
Eks terve see elu ongi üks suur JOKK. Mis pole keelatud on ju lubatud.T6nu kirjutas:Kui mõelda selle peale, kuidas eelmised samasugused keissid lahenesid Contadori jaoks, siis... Isiklikult ei ole mul Contadori vastu midagi. Kuid tõsiselt häirib see, kuidas kõik on JOKK ja suurtel võistlustel peab mõtlema selle peale, kas nüüd on vähem või rohkem dopingut sees, kuna kontrollid läinud tõhusamaks jnejne. Ei soovi talle ka midagi halba. Kuid usun, et vähemalt finantsiliselt on ta elupäevade lõpuni kindlustatud niikuinii.
Kui kunagi Martin Müürsepp vahele jäi (efedriin; mis NBA-s oli lubatud, Euroopas mitte), siis ma küll ei mäleta, et Eesti ajakirjandus ja Delfi kommentaatorid teda kuidagi materdanud oleksid. Aga võib-olla rattaspordi, kergejõustiku ja suusatamise(eelkõige murdmaa) fännid võtavad asja teise vaatenurga alt - s.t teevad probleemi (kas suure või väikse - selle üle vist võib lõputult vaidlema jääda), kui teatud näitajad on teatud organisatsiooni meelest normidest väljas.Mati kirjutas:Local residents in Alberto Contador’s hometown of El Pinto formed a human chain three kilometers long on Saturday in an act of support for the beleaguered Tour de France champion.
Kas midagi sellist toimuks ka Eestis, nt Vändras kui kellelgi meie omadest oleks peal kahtlus? Kahtlen sügavalt, sest eestlasele meeldib materdada, enne kui keegi on süüdi mõistetud ja tunnetada, et "no ma ju ütlesin"-"arvasin seda"-"see pidi tulema"-"oligi kahtlane" jne (mis on eestlase parim toit?). Ses suhtes müts maha osade rahvuste mentaliteedi ees oma kangelaste suhtes.
Kumba sa silmas pead, kas:Mati kirjutas:Ma arvan, et on vaks vahet kas subjektiks on meeskonnamängija või individuaalala esindaja.
Paranoia või kinnitus minu väitele - uudis. Vabandused ette ja taha OT pärast, võimalusel ärme tennise teemaga enam süvitsi lähe.KaupoR kirjutas:Küll aga on väga sagedased müstilised vigastused ja "tippspordist loobumised", mis kestavad umbes-täpselt 2 aastat. Igaüks mõtleb edasi ise.
Üldiselt pooldan ka seda varianti just samal põhjusel aga täitsa niisaam ka ei looda, et see asi laheneks.Genry kirjutas:Ma loodan siiski, et ta ei saa aastast karistust. Le Tour kaotab kõvasti kui teda seal ei ole. Muidu vb tulebki igav vendade duell ja SIDI king kaob moest.
No siis võiks ju samahästi WADA selle petturite otsimise üldse ära lõpetada, sest Le Tour kaotab kõvasti ja läheb igavaksGenry kirjutas:Ma loodan siiski, et ta ei saa aastast karistust. Le Tour kaotab kõvasti kui teda seal ei ole. Muidu vb tulebki igav vendade duell ja SIDI king kaob moest.
- ma mõtlesin pigem, et ta ei saa keeldu selles mõttes, et ta ei ole seda ära teeninud. Aga kui saab, siis olgu maksimaalne karistus siiski ja võiks asja nii räigelt hulluks ajada, et ükski rattur ei söandaks enam petta. Kas Touril kui selle ürituse keskpunktis oleval üritusel ei ole mingeid repressioonivahendeid, et lisaks tiitlite ja auhinnarahade äravõtule ka mingi nõue maine kahjustamise osas? Kuhu ma valged SIDI`d tagastada saanNo siis võiks ju samahästi WADA selle petturite otsimise üldse ära lõpetada, sest Le Tour kaotab kõvasti ja läheb igavaks
Loeme tähelepanelikult. Võeti 4 proovi neljal lähestikusel päeval ja keelatud aine sisaldus vähenes iga päevaga. Seetõttu ka UCI tõlgendas asja ÜHE juhtumina. Soovitan lugeda pigem välismaiseid allikaid! Kohalikud refereeringud on kas asjatundmatud (a la postimees.ee) või liiga kokkuvõtlikud.---Matu kirjutas:Nüüd selgus, et koguni 4 positiivset proovi andnud...siin võib vist lihalood küll kõrvale jätta. ...
S.tt?alkonoom kirjutas:Tundub, et seekord jäi si.t pilpale? http://www.cyclingnews.com/news/confirm ... ol-charges
Panete tähele, et Contadori nn.dop-case saab meedias palju suuremat vastukaja, kui juba varsti 2 kuud käiv hooaeg. Nii, et mida kauem asi susiseb, seda kauem kaovad rattasõidu põhiuudised meedias tahatuppa.Mati kirjutas:S.tt?alkonoom kirjutas:Tundub, et seekord jäi si.t pilpale? http://www.cyclingnews.com/news/confirm ... ol-charges
Veel on võimalus WADA'l ja UCI'l asi CAS'i anda. See venitaks veel kuu võrra või nii seda päris lõplikku otsust. Aga elame näeme, isiklikult loodan, et see tsirkus saab läbi juba ja tähelepanu keskendub võistlustele.
Kui arvestada söögikordi päevas, siis ikka võib juhtudaGenry kirjutas:Eks sellisel tasemel õnnemängijatel õnnestub ka aegajalt puhtaks poisiks jäädaIseküsimus on, et kas oma julgustükke korrata söendatakse. Siit võib tõmmata paralleele meie ühe linnajuhiga, kes teatavasti oma erakonnale raha küsis keelatuid kanaleid pidi. Süüdistati, ok ja siis? Viimasena jäi inimeste kõrvu ikkagi see kui labane see süüdistus tema vastu on. Kuid nüüd on pilgud valvsad ja ennetustöö tegijad on ühe sammu võrra ees. Ehk et saab siis näha kas Contador lendab sama kergel kuulina mäkke ja omab puhast vereproovi või satub jälle toidu sisse midagi.