Tere,
Plaan osta mtb, kuna praegune ratas on juba nii amortiseerunud, et seda parandada ja taastada ei näe mingit mõtet.
Olen pea 2 m pikk ja kaalu on kuskil veidi alla 110 kg. Plaan hakata tõsisemalt sõitma. Kui jõuab, siis ehk ka Tartu Rattamaratonil osaleda.
Nüüd on tulnud tootevalikutesse nn. 29 jooksudega mtb-d, kaldun rohkem nende poole. Olekski vaja nõu, et missuguse kaubamärgi oma eelistada.
Hinnapiiriks seaks u 20 000 EEK/1278 EUR
Tänud
Mtb ostu plaan.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Mtb ostu plaan.
29 - sega olen yhe hooaja veerenud;
soovitan sulle http://www.author.ee/instinct29.htm
hea hind. ratta kaal sulle sobilik. kvaliteet hea. komponendid ok.
29-ne on nõudlik ratas, tahab palju sõitmist. Nt ise pole okt-i jooksul enam singlitele sattunud, siis tänane Kakumäe singel oli paras õudukas. Kuigi rada oli kuiv, siis suvised oskused olid juba rooste läinud ainus soovitus siis 29-l: sõita, sõita ja veelkord sõita.
TM-asemel võta Elioni sari. Küll näed, hakkab meeldima
soovitan sulle http://www.author.ee/instinct29.htm
hea hind. ratta kaal sulle sobilik. kvaliteet hea. komponendid ok.
29-ne on nõudlik ratas, tahab palju sõitmist. Nt ise pole okt-i jooksul enam singlitele sattunud, siis tänane Kakumäe singel oli paras õudukas. Kuigi rada oli kuiv, siis suvised oskused olid juba rooste läinud ainus soovitus siis 29-l: sõita, sõita ja veelkord sõita.
TM-asemel võta Elioni sari. Küll näed, hakkab meeldima
Mida valjomine sa sõuad, seda kovam jalg om.
Ehk siis selle soovitava authori kohta edasimüüja enda tekst - Lühend ASL märgib AUTHOR SPORT LADY kontseptsiooni, mis järgib täielikult naisterahva anatoomiat ning rahuldab ootusi .. ehk kui ostja 110 kilone tsikk pole siis pole päris temale ma pakun.
"rahuldab ootusi".. urr
Aga erinevate markide võrdluses jääb keskmise hinnatse üldiselt samasse auku.
"rahuldab ootusi".. urr
Aga erinevate markide võrdluses jääb keskmise hinnatse üldiselt samasse auku.
Viimati muutis Genry, 01. 11. 2010. 16:59, muudetud 1 kord.
Training always works best when it’s built around your life, not the other way around.
Genry kirjutas:Ehk siis selle soovitava authori kohta edasimüüja enda tekst - Lühend ASL märgib AUTHOR SPORT LADY kontseptsiooni, mis järgib täielikult naisterahva anatoomiat ning rahuldab ootusi .. ehk kui ostja 110 kilone tsikk pole siis pole päris temale ma pakun.
"rahuldab ootusi".. urr
Aga erinevate markide võrdluses jääb keskmise hinnatse üldiselt samasse auku kui välistad muidugi ratta ostmist poest kus saab osta seelikuid ja muid aksessuaare, ehk siis selgelt pole nende kontseptsioon sulle müüa odava raha eest parimat lahendust. marketing võtab oma.
Instinct 29 pole ju laiendit ASL taga. urr - urrr
Pole aega olnud päris põhjalikult veel 29 artikleid laiast maailmast vaagida (tõenäoliselt neid polegi väga palju), kuid miskipärast mulle tundub, et 29 üldjuhul lady kontseptsiooni pole, kuna nõudlust pole?
aga selline foto muidu:
http://gallery.mtbr.com/showphoto.php/p ... e/big/cat/
päris karm tegelane
Mida valjomine sa sõuad, seda kovam jalg om.
Scott Scale 29 Elite oleks saanud natuke aega tagasi ettetellides, nüüd pead vist Team-iga leppima.
Aga võibolla lubavad veel hea hinnaga tellida, küsi neilt.
Aga võibolla lubavad veel hea hinnaga tellida, küsi neilt.
-
- Rattur
Hawwaii kampaania reklaamipeal paistab kirjas olema, et Tellimuse viimane esitamisetähtaeg on 15 nov.