Tänase hetkega tean kahte ratturit, kes peale Tartu RM-i kõhuga läbi ei saa. Ka minul on sama mure. Kas kellelgi veel sama jama peale Tartut tekkis? Äkki oli mingi "kala" selle supi sees

õige. Tahtsin lihtsalt anda väikese vastulause ka teiste teemade all aeg-ajalt kumavast "rattad kappi" meeleolustzafira kirjutas:pole arvanudki,et rattad kappi panna, aga kui on enesetunne kehva, siis tuleb hoogu maha võttaAndrus K kirjutas:sügis pole veel ametlikult alanudki, kui juba on sügisväsimus ja rattad kappi pandud. Pidage. sept-okt on veel kindlalt sõidetavad kuud.
Õnneks mul kõhu häda ei oleopa kirjutas:Loen siin oma suureks kurvastuseks, et paljud meist (ii, UrmasL, Alvaro, ka mina ise) maadlevad erinevate tervisehädade käes. Kiiret paranemist meile.
Tänase hetkega tean kahte ratturit, kes peale Tartu RM-i kõhuga läbi ei saa. Ka minul on sama mure. Kas kellelgi veel sama jama peale Tartut tekkis? Äkki oli mingi "kala" selle supi sees?
tõbede ligimeelitamine ei pruugi alati ületreenitusest olla..zafira kirjutas:igasuguste tõbede külge saamine on märk kurnatusest- ületreenitus, sügisväsimus. tuleb hoogu maha võtta, puhata
Selle järgi otsustades peaks arvama, et v.c.e rahvas hakkab nüüd lõpuks vormi jõudma...Jaan Kirsipuu kirjutas:Suvel ei ole hull, haigused ei hakka külge. Kevaditi on kriitiline periood - kui olen väga heas vormis, on organism haigustele väga vastuvõtlik, viirused liiguvad ka ringi. Igal kevadel põen midagi rohkem või vähem vaatamata ettevaatusabinõudele.