Fullsus raam XC sõiduks?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Fullsus raam XC sõiduks?
Kuna omal sellise raamiga kokkupuuted puuduvad, siis kas on kellgil kogemusi, millised võiksid olla arvestatavad XC fullsus raamid, mis mõeldud ~100mm esiamordiga kasutamiseks?
Epic? Rocky Mountain Altitude?
Epic? Rocky Mountain Altitude?
Sõidan siis kui tahan...
Re: Fullsus raam XC sõiduks?
Trek Top Fuel
Santa Cruz Blur
Yeti ASR Carbon
Giant Anthem X
Cannondale Scalpel
Suht igal korralikul tootjal on selline olemas...
Teemaga seoses on see artikkel päris hea lugemine: http://www.bikeradar.com/gear/article/b ... rt-2-28438
Santa Cruz Blur
Yeti ASR Carbon
Giant Anthem X
Cannondale Scalpel
Suht igal korralikul tootjal on selline olemas...
Teemaga seoses on see artikkel päris hea lugemine: http://www.bikeradar.com/gear/article/b ... rt-2-28438
Viimati muutis siim_s, 19. 11. 2010. 12:37, muudetud 1 kord.
Kuna aastaid on juba tootjatelsuurem aur läinud kõvaraamilt vetruva raami arendamise peale, siis on su vajadustele vastavaid raame väga palju.
Ratas on minu hobi, mitte elu
Endal plaanis samuti tuleval hooajal FS-i peale üle minna. Paar tõsisemat testsõittu sai möödunud hooaja lõpus tehtud:
2 võistlust (kolmapäevak ja pirta prükkel) ja üke ligi 6 h pikem trenn (Altjalt Aegviitu). Peale katseid sai otsus langetatud.
Kuigi paljud ütlevad, et FS-a ei ole eestis midagi teha, siis ma vaidleks vastu - teha on ja piisavalt palju.
Elion ei ole võibolla päris see koht kuhu FS-a minna, aga eestikad, Kolmapäevakud ja Prükkel Cup - need nagu selleks loodud
PM on conf paberil olemas. Materjaalse kuju võtab ratas veebruaris-märtsis.
2 võistlust (kolmapäevak ja pirta prükkel) ja üke ligi 6 h pikem trenn (Altjalt Aegviitu). Peale katseid sai otsus langetatud.
Kuigi paljud ütlevad, et FS-a ei ole eestis midagi teha, siis ma vaidleks vastu - teha on ja piisavalt palju.
Elion ei ole võibolla päris see koht kuhu FS-a minna, aga eestikad, Kolmapäevakud ja Prükkel Cup - need nagu selleks loodud
PM on conf paberil olemas. Materjaalse kuju võtab ratas veebruaris-märtsis.
Ja sinu raamiks on?
Mul on proovimisega seetõttu raskusi, et mulle sobivat raamisuurust on harva leida... Vähemalt minu tuttavate FS meeste hulgas nii pikkasid ei leidu.
Mul on proovimisega seetõttu raskusi, et mulle sobivat raamisuurust on harva leida... Vähemalt minu tuttavate FS meeste hulgas nii pikkasid ei leidu.
Sõidan siis kui tahan...
Tuleb No Saint Sev.
Kaaluks planeerin alla 10 kg.
Kaaluks planeerin alla 10 kg.
4-aastase kogemuse alusel toetan seisukohtaAndreK kirjutas:... Elion ei ole võibolla päris see koht kuhu FS-a minna, aga eestikad, Kolmapäevakud ja Prükkel Cup - need nagu selleks loodud ...
Kuigi omal pole plaanis uut relva kokku panna, siis silmitsenud olen variante ikka. Nt Focus First, Cannondale Scalpel jne. Ja kui raha jääb üle, siis üks Pronghorn läheks kohe loosi.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Scotti spark.Seline millel on tagant kiige osa ka carbonist.
Mis see vanasõna oligi mõistuse tulemise kohta. Aeglaselt aga kindlalt? Või vanusega?Mati kirjutas:4-aastase kogemuse alusel toetan seisukohtaAndreK kirjutas:... Elion ei ole võibolla päris see koht kuhu FS-a minna, aga eestikad, Kolmapäevakud ja Prükkel Cup - need nagu selleks loodud ...
Kuigi omal pole plaanis uut relva kokku panna, siis silmitsenud olen variante ikka. Nt Focus First, Cannondale Scalpel jne. Ja kui raha jääb üle, siis üks Pronghorn läheks kohe loosi.
Kas just vanasõna ,aga vanarahvas teab rääkida , et kalapäid lutsides tuleb eriti hästiVillem T kirjutas:Mis see vanasõna oligi mõistuse tulemise kohta. Aeglaselt aga kindlalt? Või vanusega?Mati kirjutas:4-aastase kogemuse alusel toetan seisukohtaAndreK kirjutas:... Elion ei ole võibolla päris see koht kuhu FS-a minna, aga eestikad, Kolmapäevakud ja Prükkel Cup - need nagu selleks loodud ...
Kaido
Velo Clubbers
Õlu on ikkagi inimkonna suurim leiutis. Rattal pole ka viga, aga ratas voblaga...
...pole ikka see!
Velo Clubbers
Õlu on ikkagi inimkonna suurim leiutis. Rattal pole ka viga, aga ratas voblaga...
...pole ikka see!
Mina näiteks ostsin FS ratta pensioni eest Võtsin nagu liisingusse .St.Ostsin kohe välja ja nüüd Eesti riik(teie mu armsad sõbrad)maksb igakuuselt mulle tagasi.Arvutasin et aastaga peaks tasa olema
Ja kalapäid ei peagi lutsima
Ja kalapäid ei peagi lutsima
Sõnumi mõttest aru ei saanud - jutt oli kalapeade lutsimisest aasta jooksul,metslane kirjutas:.Scotti spark.Seline millel on tagant kiige osa ka carbonist...Mina näiteks ostsin FS ratta pensioni eest...
pigem loodan tavainimese-scalpel-omaniku (nt Kuldari) avalikku argumenteeritud muljet/arvamust, kas see ülikerge raam ka ennast igatpidi õigustab
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Cännaril on Scalpel?mart kirjutas:Ei oota sinult scott scalpeli lahtiseletamist/promomist (oled vist ju scoti müüja pärnus), pigem loodan tavainimese-scalpel-omaniku (nt Kuldari) avalikku argumenteeritud muljet/arvamust, kas see ülikerge raam ka ennast igatpidi õigustab
If everything's under control, you're going too slow!
Jah.KaupoR kirjutas:Cännaril on Scalpel?
Viimati oli Kuldaril veel Scale.
Kas mitte Spark??erikr kirjutas:Jah.KaupoR kirjutas:Cännaril on Scalpel?
If everything's under control, you're going too slow!
Aina põnevamaks läheb. Ootame vanameistri (äge väljend, eks?) enda ülevaadet tema omanduses oleva salapärase scalpel-scale-spark-st. See meenutab väga juba neid koeratõuge, keda Švejk müütas. Ma paneks raha siiski Sparki peale.KaupoR kirjutas:Kas mitte Spark??erikr kirjutas:Jah.KaupoR kirjutas:Cännaril on Scalpel?
Mina kirjutasin enda kogemusest kui aru ei saa. Ja Kuldaril on jah spark.mart kirjutas:Kuna sõnumi mõttest aru ei saanud - jutt oli kalapeade lutsimisest aasta jooksul, siis pakun omapoolset lahtiseletust:metslane kirjutas:.Scotti spark.Seline millel on tagant kiige osa ka carbonist...Mina näiteks ostsin FS ratta pensioni eest...
pigem loodan tavainimese-scalpel-omaniku (nt Kuldari) avalikku argumenteeritud muljet/arvamust, kas see ülikerge raam ka ennast igatpidi õigustab
My bad, loomulikult Spark.
Aga palun siin mitte virtuaalset kähmlust korraldada.
Solvangud ja muu liigemotsionaalse offtopic väljaelamised eemaldasin.
Aga palun siin mitte virtuaalset kähmlust korraldada.
Solvangud ja muu liigemotsionaalse offtopic väljaelamised eemaldasin.
endal kogemus sellise isendiga (http://www.merida.com.au/en_au/bike/201 ... HFS+1000-D) ja positiivne
Omal ka ninety-six ja selg on tänulik.
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine.
Rahulolu on peamine.
Kuigi olen FS-iga vähe sõita saanud (alates septembri algusest), olen väga rahul sellega. Seljal kohe hulga parem olla ja konarliku maastiku peal liigub kergemini kui HT minuarust. Rattaks on BH Trail Racer-julgen soovitada, osta saab surfist.
Peaasi, et si**a lendab! MTB
BeOne Moko 2011 on minu ratas aastal 2011
tundub, et järgmisel aastal ei ole enam HT in.
tundub, et järgmisel aastal ei ole enam HT in.
once you go FS, you'll never go back
khm, on ette tulnud !siim_s kirjutas:once you go FS, you'll never go back
Tõesti onRivo kirjutas:khm, on ette tulnud !siim_s kirjutas:once you go FS, you'll never go back
Tiguliikur
Käisin Kanaaridel puhkamas ja rentisin prooviks Spessu fullsus ratta. Konkreetsel isendil oleks mina lenkus tavalise vastu vahetanud (oli riser) ja ka lühemaks saaginud ja ehk ka stemiga sõiduasendit korrigeerinud - kuid kui selle tõttu krossitsikliga ülisuur sarnasus välja arvata, oli sõita ikka ülimõnus. Tagaamort oleks võinud ka vähe jäigem olla muidugi.
Aga ikkagi oli sõita hoopis teine teema, kui HT rattaga...
Probleem on vaid selles, et kust leida sobivas suuruses ja hinnaklassis raam.... Keegi endiselt ei soovi enda omast loobuda?
Aga ikkagi oli sõita hoopis teine teema, kui HT rattaga...
Probleem on vaid selles, et kust leida sobivas suuruses ja hinnaklassis raam.... Keegi endiselt ei soovi enda omast loobuda?
Sõidan siis kui tahan...