Naelkumm 622x32 mõõdule
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Naelkumm 622x32 mõõdule
Kas Eestist leiab 622x32(27x0.25) mõõdule naelkummi? Muidugi ma ei imesta, kui sellisele suurusele polegi mingit kummi.
-
- Rattur
Re: Naelkumm 622x32 mõõdule
http://www.rehv.ee/?page=2001&cat=11029 ... de=&brand=
Võiks ju sobida? Naelu küll suht vähe, aga teedele peaks sobima.
Võiks ju sobida? Naelu küll suht vähe, aga teedele peaks sobima.
Schwalbe Marathon Winter on 35-622 ja 42-622 mõõdus. Sellel on rohkem naelu sees.
Müüvad seda Fixus, Velospets ja vist ka Rademar.
Müüvad seda Fixus, Velospets ja vist ka Rademar.
See viimane tundub mõistlik. Rattaks on Sputnik, kummi tahaks ainult ette, siis on jääga vähe julgem sõita.
Schwalbe Marathon Winter 42-622 saigi soetatud. Mahtus õnneks ära, kuigi porilaua pidi eemaldama.
Ma kärutan Schwalbe Snow Stud-iga, see on maastikukummi mõõtu, isegi paksus lumes on suht pädev.
Tallinna "kerg"liiklusteed võimaldavad talvel head rattavalitsemise trenni.
Tallinna "kerg"liiklusteed võimaldavad talvel head rattavalitsemise trenni.
Ma sõidan talvel Sputnikuga, mis on ühekäiguliseks ehitatud. Ühekäigulise eelis on jalgpidur, mis võtab alati kinni. Tavalised pidurid ei taha lumes võtta, muidugi ma olen ainult odavate klotsidega sõitnud. Üldiselt olen arvamusel, et maantelenksuga on talvel isegi mugavam - raskus langeb lenksule ja see tagab parema juhitavuse.