BMX Racing Tallinnas !

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
Ailar
Rattur

BMX Racing Tallinnas !

Postitus Postitas Ailar » 09. 12. 2010. 13:35

Tere Veloclubbersi foorum !

Teatavasti on Eestis viimastel aastatel uus rattaspordi ala BMX Racing hakanud lained lööma. Tartus on püsti välisrada ja ka siserada, et talvel enda oskusi lihvida. Olen ise Tallinna poiss ja tegelen downhilliga. Mulle on alati BMX Racing meeldinud, ja olen sellel alati Eestis väga suurt potensiaali näinud, kuna teatavasti meie lõunanaabrid on ju maailmaklass ehk on väga lähedalt õppida parimatelt. Kuna huvi ala vastu on tegelikult päris suur, lihtsalt ei ole kedagi kes hakkaks asja ajama. Siis ma otsustasingi asja kätte võtta ja ise mõttega algust teha. Paraku ma pole veel ise 18 ja ei saa rajada MTÜd.
On siin Tallinnas inimesi kellel on reaalne huvi seda sõita ja kellel on reaalne huvi midagi ära teha, et seda Tallinnas sõita saaks ?
Paneks kokku grupi inimesi, tore oleks kui kellegil on mingid reaalsed kogemused projektidega, aga kui ka pole, siis praktikas need kindlasti tulevad. Natukene guugeldades sain teada, et Tartu välipargil oli niimoodi: ligi 2,37 miljonit saadi EASilt ja ülejäänud raha Tartu linnalt. Arvatavasti linnalt saadud summa ei ületa paarisadat tuhandet. Niiet kui keegi tunneb südamest, et ta VIITSIKS ja TAHAKS asjaga tegeleda, siis kirjutage siia.

Tänades,
Ailar
Team Vänt

Ailar
Rattur

Re: BMX Racing Tallinnas !

Postitus Postitas Ailar » 16. 12. 2010. 21:45

Natukene juba uurimistööd tehtud, kellegil pole huvi ? (n)
Enda väikestele pojakestele vägev ala, kes veel pikka maad Teiega vändata ei viitsi.. 8)
Team Vänt

Vasta

Mine “Üldfoorum”