Oi kurat. Mõnus üritus oli.
Harrastajate stardis oli 31 meest vist (M21 ja M35 kokku). Esimeses pöösas tuli kett maha ja jäin viimaseks. Siis tulistasin järgi ja nägin erikut end üles ajamas (head paranemist sulle), peagi võtsin veel 3-4-5 kohta järgi ja siis oli vaikus, kuni millagi tegid mulle ringiga esimesed 4-5 meest included Rivo. Ise tegin ka ühele vennale ringiga
, nii et tasemeskaala on harrastajaes ikka lai. Viimasl ringil nägin pea pidevalt veloman32-te ja võtsin stabiilselt järgi, kui lõpus edestas ta mind siiski 60-70 meetriga. Oleks veel üks ring olnud, siis ..
. Paistis ja, et maanteehunt veloman32, ei tundnud end just koduselt sellisel üritusel. Üldse olid kõik velo.clubbers.ee harrastajates sõitnud peale AndreK esimest korda mynthonil.
Mina kavatsen järgmine aasta nii paljudest etappidest osas võtta, kui võimalik. Hea feeling, lahe rada, mõnus seltskond. parasjagu võistlejaid. Rapsimine sai 20 sekundiga läbi, edasi sai oma sõitu sõita, nii nagu parasjagu torust tuli. Polnd ohtu, et kui nipli paned, siis 1000 meest sulle selga langevad
Väärt üritus oli.
Aga enne sõitu sai eliidi rada proovitud ja minu poolst poleks muudatusi harrastajate kasuks pidanud tegema muu, kui sõidu kestvuse osas, sest need laskumised tõusud jõeorgu polnud midagi üle mõistuse
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!