tervist...
ma küll ei taha plõksida siin nii palju kuid ei saa mainimata jätta... ma ei tea kuidas teistega on aga kuradi halb on lugeda/otsida müügikulutuste alt kas siis ratast või rattavarustust/varuosi....kõik on nii segamini et kotti ka ei saa aru...ja kui keegi veel segaselt ka oma kuulutuse paneb siis võib just see potensiaalne ost tegemata jääda..hea ju oleks kui rattaid müüakse ainult rataste müügikuulutuse alt ja varuosi/varustust varuosade/varustuse alt..äkki keegi viitsib/tahab need asjad kuidagi lahutada. ise otsin endale ratast ja ma tõesti ei viitsi kõikki kuulutusi ükshaaval läbi vaadata. sorry vingumise pärast.
müügikuulutused
Re: müügikuulutused
Aga pane oma kuulutus "Ostan" alla. Tuuakse ratas koju kätte ja ise ei pea midagi tegema...
Raudpats makes a point here! Eks ta jumala õige ole, suusafoorumis on ka eraldi alateema "suusad" ja teine on kõiksuguse muu varustuse jaoks. Võiks niimoodi olla ka vc foorumis, kus sama süsteem võiks olla teemadel: Müük ja Ost. Üks alateema komplektsed rattad (võiksid sinna kuuluda ka raamid) ja teine muu kraami jaoks.
To Road 2: See läheks liiga mõttetuks foorumi risustamiseks, pluss veel iga sinu tehtud teema alla kirjutataks lauseid nagu: "Tuhni vähe otsinguid ka, enne kui postitad! Siin lukku!" ja "Kellel janu, sellel jalad!" jms.
To Road 2: See läheks liiga mõttetuks foorumi risustamiseks, pluss veel iga sinu tehtud teema alla kirjutataks lauseid nagu: "Tuhni vähe otsinguid ka, enne kui postitad! Siin lukku!" ja "Kellel janu, sellel jalad!" jms.
- pärnu rattur
- Rattur
Neid ostu-müügi ideid on varemgi kõvasti välja pakutud aga adminnid pole seni asjani veel jõudnud.
viewtopic.php?f=15&t=21867pärnu rattur kirjutas:j6ukur kirjutas: Eraldi teemade tõstmisest pooldaks midagi sellist:
* MNT
** Rattad
** Jupid
* MTB
** Rattad
** Jupid
* Varustus (riided, spidod, joogipudelid jms standartne kraam)Mulle meeldiks ka kui MTB asju saab eraldi vaadata ja MNT asju eraldi. Kui kellelgi pealkirjaks "M: Rattajupid", siis tuleb jälle lahti klõpsata ja uurida, millega siis tegu on. Õudselt tüütu ja kurnav tegevus.
Ärge näkku lööge! [/OT]
kui mul müüa 10 erinevat juppi, siis ei saa ju teha nii pikka pealkirjagi. Pealegi peab ühe kasutaja kuulutus olema kõik ühe teema all. Üldiselt ei ole minu arvates probleemi, enam vähem leiab kõik üles, kui vaja.