Mavic Crosstrail PR VS Fulcrum red Metal 1
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Mavic Crosstrail PR VS Fulcrum red Metal 1
tere,
On kellegil kogemusi & soovitusi milleks emba-kumba neist jooksudest eelistada?
Red metal 1 ( 2011) tagujooks kaalub 915g kuid Mavicu oma 925g, ja esijooks mõlemil sama kaaluga (757-760g) poodides hindu vaadata, siis vahe Mavicu kasuks tuleb üle 200 Euri - hinnavõrdlus tehtud 5 Tallinna rattapoe põhjal ( kõik on tutikad letihinnad). Ütlen ka, et Mavic Crosstrail tuli 376 Euri. Kes otsib saab Metali kätte ka 100 Eurose vahega. Küsimus on, et kas nende kahe võrdluses on Fulcrumi jooks üle ja mille poolest? Ja vb 400-500 euro vahel midagi hoopis paremat saada? ( otsin maratoni jooksu). Vb tasub ka mainida et plaan jooksud muretseda jäiga kahvliga rattale - rõhk rehvides peaks olema reguleeritav laial skaalal. Paraku hinnalt jääb R.M 1 kindlasti laeks.
On kellegil kogemusi & soovitusi milleks emba-kumba neist jooksudest eelistada?
Red metal 1 ( 2011) tagujooks kaalub 915g kuid Mavicu oma 925g, ja esijooks mõlemil sama kaaluga (757-760g) poodides hindu vaadata, siis vahe Mavicu kasuks tuleb üle 200 Euri - hinnavõrdlus tehtud 5 Tallinna rattapoe põhjal ( kõik on tutikad letihinnad). Ütlen ka, et Mavic Crosstrail tuli 376 Euri. Kes otsib saab Metali kätte ka 100 Eurose vahega. Küsimus on, et kas nende kahe võrdluses on Fulcrumi jooks üle ja mille poolest? Ja vb 400-500 euro vahel midagi hoopis paremat saada? ( otsin maratoni jooksu). Vb tasub ka mainida et plaan jooksud muretseda jäiga kahvliga rattale - rõhk rehvides peaks olema reguleeritav laial skaalal. Paraku hinnalt jääb R.M 1 kindlasti laeks.
Training always works best when it’s built around your life, not the other way around.
Re: Mavic Crosstrail PR VS Fulcrum red Metal 1
sama raha eest peaks olema võimalik kokku panna väga head ja kerged jooksud näiteks hope pro II + dt rev kodarad + Notubes Crest pöid.
Mulle külajutud rääkisid, et vähemalt Crossmaxi rummud pidid väga nõrgukesed olema (trailide kohta ei tea).
Mina valiks Fulcrumid. Mavic siis, kui võistlusjooksu aniult tahad.
Team Vänt
velokas, andresle, metslane, mis teie selle jutu kohta ütleksite? Mina ei tahaks nõus olla.Ailar kirjutas:Mulle külajutud rääkisid, et vähemalt Crossmaxi rummud pidid väga nõrgukesed olema (trailide kohta ei tea).
RM1 olnud kasutuses vist 3 hooaega. Kordagi pole tõsiselt hooldatud, püsivad sirged ja jooksevad nagu kopikas. Veeremine tundub just eriti hea (a mis ma tean).
Crosstrail'i osas kogemus puudub. Kogemus raskema Crossride'ga, mis ei kannata RM1'ga võrdlust.
Crosstrail'i osas kogemus puudub. Kogemus raskema Crossride'ga, mis ei kannata RM1'ga võrdlust.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Crossmaxide rummud on minu arust küll pommikindlad.
Ma arvan et mõeldi crossmaxi tirri seda plastmassist puksi, mis suht ruttu ära kulub ja pead uue tirri ostma.
Aga see kulub ainult siis, kui ei hoolda ja ei määri.
Mul siin käivad mitmed crossmaxid mitmeid aastaid.
Ma arvan et mõeldi crossmaxi tirri seda plastmassist puksi, mis suht ruttu ära kulub ja pead uue tirri ostma.
Aga see kulub ainult siis, kui ei hoolda ja ei määri.
Mul siin käivad mitmed crossmaxid mitmeid aastaid.
Mina ka külajutte ei usuks Aga ju pead ise otsustama.Ostad ühe ja kui ei meeldi siis saab ju alati teise osta.
Mavic on hea kui aeg ajalt tirri lahti võtad,puhastad ja õlitad(võtab aega 2 minutit) ja muidugi kui sa üle 100 kilo mees ei ole.
Fulcrumiga sõidukogemus puudub.Olen neid hooldanud ja endale küll ei tahaks.Kuskil kindlasti on ka neile koonuseid ja muid juppe saada.Mina olen nad sama targalt kokku pannud ja teatand kliendile et teie uhke rumm on pees
Lisaks veel loetellu shimano.Selle paneksin fulcrumiga ühte patta.Nõrgaks kohaks jälle koonused.Kahjuks maaletooja ei suuda neid tarnida.
Ja muidugi swissi jooksud on omaette maailm.Odavama otsa omad kardavad küll vett ja tirri on vähe keerulisem puhastada kui mavicul.Midagi katki ei lähe ja ei kulu.Laagreid saab poest osta. Ülemise otsa jooksude kohta pole midagi halba öelda.Kui rahakott peale hakkab siis lase käia.
Mavic on hea kui aeg ajalt tirri lahti võtad,puhastad ja õlitad(võtab aega 2 minutit) ja muidugi kui sa üle 100 kilo mees ei ole.
Fulcrumiga sõidukogemus puudub.Olen neid hooldanud ja endale küll ei tahaks.Kuskil kindlasti on ka neile koonuseid ja muid juppe saada.Mina olen nad sama targalt kokku pannud ja teatand kliendile et teie uhke rumm on pees
Lisaks veel loetellu shimano.Selle paneksin fulcrumiga ühte patta.Nõrgaks kohaks jälle koonused.Kahjuks maaletooja ei suuda neid tarnida.
Ja muidugi swissi jooksud on omaette maailm.Odavama otsa omad kardavad küll vett ja tirri on vähe keerulisem puhastada kui mavicul.Midagi katki ei lähe ja ei kulu.Laagreid saab poest osta. Ülemise otsa jooksude kohta pole midagi halba öelda.Kui rahakott peale hakkab siis lase käia.
Metslane võttis sõnad suust. Paar asja lisaks. Crossride pöidadega oli probleeme. Tirri laager (hind ca 6 eur), võib kord aastas uue küll panna. Kunagi KCT ajal oli meil maantee Fulcrum 5, nende siseelu oli kehva kvaliteediga, kodarad ja pöiad head. Ja Shimano koonuseid meil on.
Peale 5 on veel 3, 1, Zero jne. Ime siis kui 5 lammutamisele vastu ei pidanud.andresle kirjutas:... Kunagi KCT ajal oli meil maantee Fulcrum 5, nende siseelu oli kehva kvaliteediga....
velo clubbers
Ehk siis ma saan aru, et pigem soovitatakse Mavicut, kaal sama, hind 100-200 Euri soodsam ainult et veerevust ja "käitumist" ei raatsinud keegi kommenteerida Siin mõned nädalad veel kaalun plusse ja miinuseid kuid kõige enam langeb otsus ise ladumise peale - kui selle tee valin, siis annan teada, ehk tekib veel huvilisi.
Training always works best when it’s built around your life, not the other way around.
Sõidan 3 aastat Fulcrumitega - Red Metal 1 ja Racing 3.
Kaalu on mul 90 kilo jagu ja pole probleeme olnud. Jooksevad hästi ja otse.
Ainuke jama oli eelmisel aastal Rõuges, kui suutsin käiguvahetajal kõrva ära murda ja lendas teine tagajooksu kodaratesse. Tagajärjeks üks kodar puru ja käiguvahetaja litrite vahelt ühendav raam läbi lõigatud. Olid kõvad kodarad! Vahetuse sai kiiresti maaletoojalt, nii et ei kurda.
PS.Maanteel kasutan trenniks Shimano WH-R500 (tuntavalt raskem veeremine) ja MTB-l on vahel all Vuelta Excalibur (jooks raske, kuid veereb hästi).
Kaalu on mul 90 kilo jagu ja pole probleeme olnud. Jooksevad hästi ja otse.
Ainuke jama oli eelmisel aastal Rõuges, kui suutsin käiguvahetajal kõrva ära murda ja lendas teine tagajooksu kodaratesse. Tagajärjeks üks kodar puru ja käiguvahetaja litrite vahelt ühendav raam läbi lõigatud. Olid kõvad kodarad! Vahetuse sai kiiresti maaletoojalt, nii et ei kurda.
PS.Maanteel kasutan trenniks Shimano WH-R500 (tuntavalt raskem veeremine) ja MTB-l on vahel all Vuelta Excalibur (jooks raske, kuid veereb hästi).
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
-
- Rattur
RM 3 on läinud 2 aasta jooksul vahetusse tagumises jooksus 1 laager (rummus on kõik osad vahetatavad kuni laagripesadeni välja) ja nüüd ka tagumine pöid, aga see läheb ilmselt enda liigse kaalu kraesse .
Kõrvalmärkusena, et Fulcrum on rohkem või vähem Campagnolo kloon, Campa odavam bränd. Ehk kvaliteedi osas peaks kogemuste pagas olema korralik. Tegijad mehed teavad seda nüanssi muidugi.
velo clubbers
RM1'te ja crosstaili ei anna võrreldagi ju. corsstrailiga võid RM3'e võrrelda, siin võib kaaluda kumba võtta.
Shoxi vastus pani asja vastu rohkem huvi tundma, nimelt tõsine kaalulanus - RM 3 jäi huviorbiidist välja, sest selle kaal oli ehmatavalt suur, kuid ma hinnavaatluses ei pannud tähele, et RM3 on kaal koos kiirkinnituseta ja RM1 ilma. huvitav veel see, et 0 ja 1 on alu kodaratega aga RM 3 teraskodaratega (aero) - viimane peaks ju parem olema? Kusjuures jah, RM1(1650g) ja RM3(1685g) kaaluvahe on 35g!! need siis 2011 aasta mudelid. Nt 2010 a. RM1 kaal on 1665g.
Et vb tõesti RM3?
Et vb tõesti RM3?
Kaal on ainult üks näitaja ju ja pole mõtet seda üle tähtsustada. Crosstrail võib olla samas kaalus, aga odavam, järelikult annab ta mujalt järgi näiteks jäikuse poole peal. Eriti tähtis on jäikus rummus, et kui sa pedaaliga hoogu annad liiguks tirr ka 100% kaasa ega painduks läbi. RM1 on samas kaalus kui RM3 aga rumm on jäigem, tihendeid rohkem ja jookseb paremini.
Endal mul RM3 ja head jooksud, veerevad hästi. Tagant järgi mõtlen et oleks võinud panna natuke raha juurde ja võtta ikka RM1.
Kui vaatad RM1 poole siis võid mõelda ka xtr jookse.
Endal mul RM3 ja head jooksud, veerevad hästi. Tagant järgi mõtlen et oleks võinud panna natuke raha juurde ja võtta ikka RM1.
Kui vaatad RM1 poole siis võid mõelda ka xtr jookse.
Ma tellisin mingi ebay müüja käest selle puksi eraldi, 150 krooni läks kõik kokku.Kirsa kirjutas:
Just ilmus väike review ka nende pöidade kohta: http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... -11-44372/siim_s kirjutas:sama raha eest peaks olema võimalik kokku panna väga head ja kerged jooksud näiteks hope pro II + dt rev kodarad + Notubes Crest pöid.
Sõitsin 3 hooaega Crosstrailidega 0-hooldusega. Kui lõpuks hoolduseks läks, olid rummud mehaaniku jutu järgi nagu uued. Selle aja jooksul ei purunenud ühtegi kodarat ega vajanud pöiad sirutamist, kuigi oli sõidetud väga keerulistes oludes.
Loobusin neist puhtalt kaalujälgimise huvides. Nüüd sõidan XTR-idega ja väidaks, et need on oluliselt Mavicutest jäigemad.
Crosstrailidega sõitsin ühe hooaja ka jäiga kahvliga ja minu meelest oli päris hea.
Loobusin neist puhtalt kaalujälgimise huvides. Nüüd sõidan XTR-idega ja väidaks, et need on oluliselt Mavicutest jäigemad.
Crosstrailidega sõitsin ühe hooaja ka jäiga kahvliga ja minu meelest oli päris hea.
Tuuni kaine peaga!
Tõnu
Tel. 5179614
Eelistan helistamist.
Tõnu
Tel. 5179614
Eelistan helistamist.
Kas Crosstrailil on see kiri pöia peal kleepsu kujul on või on kuidagi värvitud sinna?
Olen Crosstrailidega 3 aastat sõitnud - ca 15 000km. Midagi pole seni vahetada vaja olnud, ainult kaks korda tirrile õli. Ei oska paremat tahta, aga ei võistle ka.
seen
Kleeps( vähemalt 2008 variandil)DeeJott kirjutas:Kas Crosstrailil on see kiri pöia peal kleepsu kujul on või on kuidagi värvitud sinna?
seen
2011a. omadel samuti kleeps.seen kirjutas:Kleeps( vähemalt 2008 variandil)DeeJott kirjutas:Kas Crosstrailil on see kiri pöia peal kleepsu kujul on või on kuidagi värvitud sinna?
Tänud vastuste eest, see suurendas ostule rohelise tule andmist : D
Täpsustaks - Campa jooksude tehnoloogia ja kvaliteet neile, kes kasutavad Shimano või SRAMi vahetajaid. Ei ütleks et just odavam kloon - sel aastal kasutab näiteks maantee variante Lampre meeskond.Mati kirjutas:Kõrvalmärkusena, et Fulcrum on rohkem või vähem Campagnolo kloon, Campa odavam bränd. Ehk kvaliteedi osas peaks kogemuste pagas olema korralik. Tegijad mehed teavad seda nüanssi muidugi.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...