Continental Race King Supersonic 2.2
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Continental Race King Supersonic 2.2
Tere! Kas on kellegil kogemusi selle rehviga. Pean silmas just 2.2 varianti ja elione?
Re: Continental Race King Supersonic 2.2
Kogemusi on world cup mudeliga,supersonicuga sõidab mul naine ja tema on siiani rahul olnud.Esimest korda kui alla sai siis sõitis must mööda
Supersonicut ma tubelessiks teha ei suutnud.Proovisin heaga ja halvaga.
Elionidest kasvasin kahjuks ennem välja kui selle rehviga sõitma hakkasin.
Kruusal veereb paremini kui kitsas kumm ja sopast läheb nagu hõljuk üle.Ainuke miinus on asfalt aga asfaldil sõitmiseks on teised rattad.
Kruusal veereb paremini kui kitsas kumm ja sopast läheb nagu hõljuk üle.Ainuke miinus on asfalt aga asfaldil sõitmiseks on teised rattad.
Re: Continental Race King Supersonic 2.2
Tänud!metslane kirjutas:Kogemusi on world cup mudeliga,supersonicuga sõidab mul naine ja tema on siiani rahul olnud.Esimest korda kui alla sai siis sõitis must mööda