Cipo ratas
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Cipo ratas
http://www.veloplus.ee/index.php?show=u ... id=2&id=38
Ma ei tea kas see on nüüd "täpselt" see....
Igatahes niiii pikk stem ja pika ülemise toruosaga lenks? Nagu siit on eelnevalt aru olnud saada, siis sprintimisel on kehv nii pikka "rooli" omada.
P.S. Ma ei saa mainimata jätta, et minu mnt rattal on täpselt sama raam kui sinine värv asendada punasega
Ma ei tea kas see on nüüd "täpselt" see....
Igatahes niiii pikk stem ja pika ülemise toruosaga lenks? Nagu siit on eelnevalt aru olnud saada, siis sprintimisel on kehv nii pikka "rooli" omada.
P.S. Ma ei saa mainimata jätta, et minu mnt rattal on täpselt sama raam kui sinine värv asendada punasega
Re: Cipo ratas
cipo on pikka kasvu mees..pikad spurdivad hoopis teistmoodi kui lühikesed...UrmasL kirjutas:Igatahes niiii pikk stem ja pika ülemise toruosaga lenks? Nagu siit on eelnevalt aru olnud saada, siis sprintimisel on kehv nii pikka "rooli" omada.
No mis maailmameistritel ja muudel proffidel viga vändata. Tõstad käe püsti ja 20 sekundi pärast on meeskonna auto kõrval ja aknast pakutakse süüa-juua. Ainult suu pead ise puhtaks pühkima peale söömist. Kui autot pole, annavad nõrgemad vennad oma pudeli ässale.priidik kirjutas:Tea kas maailmameister kasutab vaid 1-te pudeli.
Signature sucks!
Zolderi MM-l oli Cipo jaoks olemas kaks ratast - see sinise värvilahendusega kole junn ja see "polished aluminium" maailmameistri triipudega. Esimesega ta sõitis ja teine kougiti kohe finishis välja, et uus maailmameister sellega pildile jääks.sileem kirjutas:seal postimehe viimasel lehel oli nagu hõbedane s-works, ei tea kas tal oli siis neid hulgim kaasas , jooxud olid seal küll samad.