Jalgratta kleepsud
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
-
- Rattur
Jalgratta kleepsud
Kas kusagilt Eestis saab osta rattakleepse ka? Nagu näiteks Shimano, Campa, RockShoxi jne logo. Otsisin natuke googleist aga ei leidnud midagi
-
- Rattur
Re: Jalgratta kleepsud
Muidu laseks mõnel firmal teha, aga nii väikeses koguses ja nii väikesed kleepsud ei tohiks väga odavad olla. Saatsin igaksjuhuks ka hinnapakkumised ära.
Arvad, et näiteks Hawaii Expressis või Rademaris on?slinki kirjutas:Küsi poest!
Eelistaksin siiski Eestist osta. Ebayst tulevad postikulud ka veel lisaks või mis?TairKibal kirjutas:vaata ebay.com, midagi seal on
pakkuda BELL kleepse, tulid kiivritega kaasa ja nüüd vedelevad sahtlis.
annan täitsa niisama ära, tükki 10 on neid.
-
- Rattur
Aitäh pakkumast, aga kiivri ja riiete kleepsud ei sobi. Otsin komponente tootvate firmade kleepse.citybike kirjutas:pakkuda BELL kleepse, tulid kiivritega kaasa ja nüüd vedelevad sahtlis.
mul peaks sahtlis vedelema paar marzocchi ja srami kleepsu. kui oled huvitatud, võta ühendust.
aga kuidas on luku kleepsuga
OnGuard ja kuskil on ka Kryptonite
OnGuard ja kuskil on ka Kryptonite
Vaata ebay.co.uk igasuguseid kleepsusid suures valikus.
Kui on soovi postikulu vähendada, saad oma valiku ostusid lasta minu juurde saata, panen nad sulle ühe paki-ümbrikuga Eesti poole teele, kui selle paki postikulu tasud.
Kui on huvi, pane PM-i
Kui on soovi postikulu vähendada, saad oma valiku ostusid lasta minu juurde saata, panen nad sulle ühe paki-ümbrikuga Eesti poole teele, kui selle paki postikulu tasud.
Kui on huvi, pane PM-i
Kõigis spordipoodides vedeleb kleepse. Hawaiist saad klindlasti!