Tere,
soovin targemate inimeste arvamust, kumb neist ratasteks sobiks paremini vanemale naisterahvale (auklikel) maateedel sõitmiseks.
a) http://www.hawaii.ee/index.php?id=10323&product=1080
Ratta kasuks räägivad kolm käiku ja tundub, et tugevam välimus.
Samas on ratta hind 100eurot suurem kui teisel valikul.
või
b) http://www.hawaii.ee/index.php?id=10323&product=1412
Ratas on eelmisest odavam ja võib-olla ka töökindlam, kuna on ainult üks käik?
(Antud ratta saaks hetkel kampaania raames kätte veel odavamalt, kui kodukal märgitud)
Aidake valida ja avaldage arvamust, kui töökindlad on esimese ratta 3 käiku.
Samuti kui leiate, et sobiks hoopis mõni kolmas ratas, ootan hea meelega soovitusi.
Aitäh!
Aidake teha valik kahe tavaratta vahel
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Aidake teha valik kahe tavaratta vahel
Ma võtaks 3-käigulise. Palju mugavam. Väntad vastavalt vajadusele (kergemini võtta tõuse või kiiremini liikuda sirgel). Vanematele naisterahvastele on see igatahes plussiks.
Töökindluse pärast ära muretse, Nexus toimib kenasti.
Töökindluse pärast ära muretse, Nexus toimib kenasti.
Kui raha jätkub, võta julgelt kolmekäiguline. Olen nendegagi sõitnud, praeguse matkaratta ehitasin samuti hiljuti kolmekäiguliseks ümber ja võin öelda, et toimib. Alles eelmisel nädalavahetusel käisin oma veloga Jõgevamaal, 45 km üks ots (kokku 90 km).
Tõsi küll, võib juhtuda, et kolmas käik on su jaoks liiga kiire ja väsitav. Kui nii on, siis on 2 varianti:
1) kasutada vaid kaht esimest käiku
2) lasta poes välja vahetada tagumine hammasratas. Tavaliselt on see 18 hambaga, sama on ka sinu valitud rattal. Aga suurem, näiteks juba 20 hambaga hammasratas annab mugavust juurde. Mina panin oma rattale üldse 23 hambaga hammasratta taha. Nüüd on ekstra paras - tõusudest läheb mõnuga üles, teise käiguga saab linnas kruiisida ja kolmas lubab maanteel ilma ennast ropult kurnamata natuke kiiremat sõitu teha.
20 hambaga hammasratta peaks saama panna ilma ketti vahetamata, hammasratta hind on mõne euro ringis. 23-ne aga tahab juba paari lüli võrra pikemat ketti. Ma ei tea, kas poemehannid kette ka ise pikemaks teevad - kui soovivad panna tutika pikema keti, siis arvesta ka selle väljaminekuga (10 euro tuuris).
Tõsi küll, võib juhtuda, et kolmas käik on su jaoks liiga kiire ja väsitav. Kui nii on, siis on 2 varianti:
1) kasutada vaid kaht esimest käiku
2) lasta poes välja vahetada tagumine hammasratas. Tavaliselt on see 18 hambaga, sama on ka sinu valitud rattal. Aga suurem, näiteks juba 20 hambaga hammasratas annab mugavust juurde. Mina panin oma rattale üldse 23 hambaga hammasratta taha. Nüüd on ekstra paras - tõusudest läheb mõnuga üles, teise käiguga saab linnas kruiisida ja kolmas lubab maanteel ilma ennast ropult kurnamata natuke kiiremat sõitu teha.
20 hambaga hammasratta peaks saama panna ilma ketti vahetamata, hammasratta hind on mõne euro ringis. 23-ne aga tahab juba paari lüli võrra pikemat ketti. Ma ei tea, kas poemehannid kette ka ise pikemaks teevad - kui soovivad panna tutika pikema keti, siis arvesta ka selle väljaminekuga (10 euro tuuris).
Hambad hammasteks. Kui pikk see naisterahvas sul on? See ühekäiguline on mõeldud pikemat kasvu inimesele.Alates 175cm.Ei kujuta ette kuidas lühikesed mammid sellega sõidavad.3 käiguline peaks olema lühema raamiga.
Aitäh kõigile nõuandjatele, otsustasin kolmekäigulise kasuks